NBestgirl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Έχω εναν εξωτερικό usb δίσκο και προχτές έσβησα ενα φακελο που είχε μεσα και λεγόταν αυτόματη εκτέλεση ή κάπως ετσι δεν θυμάμαι ακριβώς... Το θέμα είναι οτι μετά που το έσβησα αυτό ο δίσκος εμφανίζεται σαν άγνωστο αρχείο και δεν μπορώ να το βλέπω Υπάρχει κανένας τρόπος να το επαναφέρω ή να του ορίσω αλλο; (Να πώ οτι δεν έχω κάποιο cd του δίσκου) Ορίστε και Screenshot για να καταλάβαιτε τι ακριβώς εννοώ ^^ :
devout84 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 θα κάνεις εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων, και θα σβήσεις το αρχείο autorun.inf από τον κεντρικό φάκελο του δίσκου.
giwrghs20 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 κατσε ρε συ devout84 αφου λεει οτι το εσβησε το φακελο με το autorun.inf.Μου χει τυχει και μενα αυτο το πραμα αλλα δεν θυμαμαι πως το κανα.Αν το βρω θα σου στειλω
vzl13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αν και λογικά ήδη θα το έχεις κάνει,δοκίμασες δεξί κλικ -> open ;
NBestgirl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ναι τον έσβησα το φάκελο και δεν τον βρήκα να τον επαναφέρω...
ilos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ποιον Elements έχεις τον ασημί η τον μαύρο? Αν έχεις τον ασημί αποσυμπίεσε αυτό το αρχείο στο root του//το εικονίδιο είναι homebrew. Elements.zip
NBestgirl Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Το μαύρο (αμα το βάλω αυτό θα γίνει τίποτα; ) Edit: Το έβαλα και το έδειξε... είμαι με νέο εικονίδιο τώρα Σ' ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.