Προς το περιεχόμενο

"αναβάθμιση" από κατηγορία Α1 στην κατηγορία Α

Kaligoulas78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

-Μετά τη συμπλήρωση δύο ετών από τη χορήγηση άδειας οδήγησης μοτοσυκλέτας ισχύος μέχρι 25 kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16 kW/kg ο κάτοχός της μπορεί να οδηγεί μοτοσυκλέτες οποιασδήποτε ισχύος ή λόγου ισχύος προς βάρος.

άδεια οδήγησης Α1 (8-2006) 28 ετών,μετά την πάροδο 3 ετών (σχεδόν) γιατί δεν ισχύη αυτό, αλλά 4 μαθήματα + 150 euro παράβολα και δάσκαλος;

Όλα αυτά γίνονται για το VSTROM!Πού είσαι VIRAGO μούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:08 ----------

Μετά τη συμπλήρωση δύο ετών η άδειας οδήγησης "αναβαθμίζετε" απο Α1 σε Α.Γιατί ο δάσκαλος μου λέει οτι πρέπει να δώσω πάλι οδήγηση ('οχι σήματα) με 4 μαθήματα;2006-2009.εϊναι η ηλικία;εγώ στα 31 δεν έχω το ίδιο δικαίωμα με κάποιον που είναι 21;Αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήση.

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρωτησες τον ιδιο το δασκαλο που σου το ειπε (αν τον εμπιστευεσαι γιατι μπορει να θελει να οικονομησει τα μαθηματα);

εγω πχ ξαναεδωσα εξετασεις αλλα ειχα το Α1 απο το 1998... οποτε δεν αναβαθμιζοταν αυτοματα. Για αυτα που παρθηκαν μετα το 2003 (ή καπου εκει τριγυρω τεσπα) ειχα ακουσει πως αναβαθμιζονται αυτοματα μετα απο 2 χρονια με μονο ενα παραβολο.

Ρωτα και κανενα αλλο δασκαλο λεω γω... ή ρωτα κατευθειαν στο υπουργειο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...