Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 γιατι να κατσει ο developer να κανει σοβαρη δουλεια στον Η/Υ που ολοι κατεβαζουν απο το θειο?.. ενω στις κονσολες θα πουλησει 10μ αντιτυπα! Ενώ στο Xbox360 και το Wii δεν υπάρχουν αντιγραφές?
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Για να επαναφέρω το τόπικ, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος αυτή την στιγμή που να έπαιξε τα fifa10 και pes2010 σε κονσόλες και να μην παραδέχεται ότι το φιφα10 είναι πολύ μπροστά...
supermario29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Για να επαναφέρω το τόπικ, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος αυτή την στιγμή που να έπαιξε τα fifa10 και pes2010 σε κονσόλες και να μην παραδέχεται ότι το φιφα10 είναι πολύ μπροστά... Φυγε απο δω ρε fanboy!!!! Αφου τα σπυρια στη μουρη Τεβεζ φαινονται γαμάτα!!!! Παιχνιδαρα ειναι. Τι πειραζει που εχει lag απο το πατημα του κουμπιου μεχρι να κανει την πασα/σουτ ο παικτης;;;; Εχει και γαμω τα γραφικα!!! Ασε που εχει και μπουκαλακι διπλα απο το τερμα!!!!
G_Zisis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Το ότι θα 'ταν πολύ μπροστά όλοι το 'ξεραν.Το αν η konami πήρε μπρος και άλλαξε ρότα για το pes για πολλές βελτιώσεις είναι το θέμα,ώστε τα επόμενα pes να είναι σοβαρά.
Bourdoulas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ και δύο τρία χρόνια όταν βγαίνει το καινούργιο pro όλοι ελπίζουν πως τα επόμενα θα είναι καλύτερα!
G_Zisis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι,αλλά τα pes 2008 κ 2009 δεν "έδειχναν" αλλαγή νοοτροπίας προς το καλύτερο.Είχαν αρκετά arcadίστικη νοοτροπία.Το 2010 όμως απ'όσα διαβάζω δεν έχει την ίδια νοοτροπία.
dkmaster Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ είμαι οπαδός προ αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να αλλάξω στρατόπεδο. Αυτό που έχω να πώ από τα demo είναι πως εμένα τα γραφικά του προ μου φάνηκαν καλύτερα στο μάτι αλλά μόνο αυτό πιστεύω βελτιώθηκε. Το φιφα από την άλλη παρότι δεν είμαι καλός παίχτης μου φάνηκε εύκολο στο τελευταίο επίπεδο δυσκολίας αλλά δεν είδα και κάτι φοβερό στο gameplay. Δεν εκφέρω όμως πλήρη άποψη γιατί δεν είχα ασχοληθεί με τα προηγούμενα φίφα για να ξέρω αν βελτιώθηκε ή όχι.
__D3mIaN__ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον αρχικα να σου πω οτι εγω προσωπικα οχι εδωσα 220 ευρω να παρω xbox αλλα αγορασα και hd tv 32" παραλληλα, μονο για το fifa09. Απο κει και περα, κατεβασα το pes 10 στο pc (demo ofc). Και η πρωτη εντυπωση μου θυμισε ευκολα τα συναισθηματα που με κατελαβαν οταν επαιξα γα πρωτη φορα adidas power soccer στο playstation 1. Ειδα με λιγα λογια ενα τοσο arcade gameplay που θα μπορουσε ευκολα στο τελος του αγωνα να γραφει "insert coin". AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! Και αρχιζω με αποδειξεις..πολυ γρηγορο gameplay που δεν αφηνει δυστυχως περιθωρια στον ρεαλισμο να αναδειξει κατι... κατι τοσο δα μικρο ας πουμε. Η κινηση της μπαλας εινα γρηγορη, αχαρη, το ποδι του ποδοσφαιριστη με κατοχη δε κοντρολαρει τη μπαλα, αλλα κατα καποιο τροπο λες και ειναι μαγνητικα κολλημενη στο ποδι του ακολουθει την κατευθυνση του παικτη επειδη εστριψες το μοχλο προς τα καπου.. fail! Παρακατω... επαιζα στο τελευταιο επιπεδο (οπως παντα), ολα μα ολα τα σουτ, πανε μεσα... τοσο ευκολο ρε παιδι μου, ιχνος προκλησης.... αλλα το ξεχασα, arcade, τι konami τι sega Γραφικα..... καλα αλλα οχι για το ετος 2009. Πλαστικη αισθηση των ποδοσφαιριστων, καλα αλλα οχι ρεαλιστικα γραφικα, γρασιδι θολο, χωρις detail, βαθος απλο χωρις λεπτομερειες που δε δινουν μια ρεαλιστικη αισθητικη και οπτικη ευχαριστηση. Κατι που το fifa 09 και ποσο μαλλον το 10, εχουν σαν ατου. Ελληνικα μενου.... οκ ειπαμε, καινοτομιες, αλλα μετα το 90στο λεπτο να βλεπεις ενα μακρυναρι πανω αριστερα στην οθονη "Καθυστερησεις"? υπερλολεν!!! Η οταν μπεις στο μενου την ωρα του αγωνα να βλεπεις στα στατιστικα των παιχτων "αντοχη, καλο ποδι, δεξιοτεχνια, δυναμη, κεφαλια, κατι δε μου παει καλα στο ματι ρε παιδι μου, ισως γιατι δεν ειμαι ο μονος στην ελλαδα που για 15 χρονια που παιζω ποδοσφαιρακια δεν ειχα προβλημα με τα αγγλικα για να πω οτι ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ.... οκ, το προσπερναω ΚΑΙ αυτο..... Το pro 10 δεν ειναι καλο, δεν ειναι καλυτερο απο το fifa 09 και ποσο μαλλον απο το fifa 10. Και μην ακουσω τις ιδιες ανοησιες "ε γουστα ειναι αυτα", γιατι εκει που σταματαει το αντικειμενικο ξεκιναει το γουστο, και ανικειμενικα το fifa εχει σαφεστατα μια simulation αισθητικη σε απολυτη συναρτηση με τον ρεαλισμο, εν αντιθεση του το pro που δειχνει εναν fun arcade χαρακτηρα που θα προσελκυε τους λιγοτερο απαιτητικους gamers η ενδεχομενως αυτους που δεν αντεχουν την προκληση στη δυσκολια του παιχνιδιου. Afterall this.... its just your choice, για μενα fifa>pro end. Παραθετω το ποστ μου απο αλλο thread προς τον dkmaster. Να προσθεσω πως για να λες οτι δεν ειδες κατι φοβερο στο gameplay του fifa, αυτοματα για μενα σημαινει οτι δε γνωριζεις οτι το fifa διαθετει κουμπια με τα οποια μπορεις να κανεις εξωτερικο - κουντουπιε σουτ, η εσωτερικο πλασε. Οτι μπορεις να καλυψεις με σωμα τη μπαλα και να την προστατεψεις, οτι μπορεις να κρατας πατημενο ενα κουμπι με το οποιο μπορεις να κανεις μικροτερα βηματα με καλυτερο control της μπαλας και συνδυασμους τριπλας απλα αψωγους! Οτι μπορεις να φτιαξεις με τρομερη λεπτομερεια την τακτικη και αναπτυξη της ομαδας σου και σηματικοτερο... το φιφα στο τελευταιο επιπεδο σου φανηκε ευκολο?? Αν επαιξες Barcelona - Aek και ολα assisted, αν σου λεει κατι αυτο... τοτε δεν ειναι απλα ευκολο, γελαω...
darklordvader77 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Χαχα, που το θυμηθηκες το Adidas Power Soccer?? που κοριδευες τον τερματοφυλακα με τακουνακι κ απο πανω του!
Basilisc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Άσχετο αλλά τώρα μου ήρθε: Pro Evolution Soccer, Fifa Soccer. Ρε πούστη μου μόνο στις Η.Π.Α το λένε soccer. Δεν μπορούν να το λένε football, τόσο δύσκολο είναι;
skanjos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Άσχετο αλλά τώρα μου ήρθε:Pro Evolution Soccer, Fifa Soccer. Ρε πούστη μου μόνο στις Η.Π.Α το λένε soccer. Δεν μπορούν να το λένε football, τόσο δύσκολο είναι; όπως και να το κάνουμε οι μεγαλύτερη αγορά vg είναι της αμερικής,άσχετο αν πουλάει εκεί λιγότερο,αν το πουν football εκει πρέπει να το αλλάξουν όνομα ενω με το soccer όλοι το καταλαβαίνουν. συνχαριτήρια στην si games και την sega που κρατάνε το όνομα στο football manager
Basilisc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ε όχι ρε συ. Η μεγαλύτερη αγορά για ποδοσφαιράκι είναι σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Σε ΗΠΑ μπάσκετ, μπέιζμπολ και φούτμπολ δικό τους έχουν.
dkmaster Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε D3mian έπαιξα το demo chelsea ενταντίον barcelona στο τελευταίο επίπεδο με όλες τις default ρυθμίσεις και μου φάνηκε εύκολο. Παρόλα αυτα όμως με αυτά που γράφεις πως έχει το φίφα στον χειρισμό του με κάνεις να θέλω να το δοκιμάσω ακόμα παραπάνω. Πάντως η τελική μου άποψη είναι πως θα τα νοικιάσω και τα δύο μόλις βγούν για ps3 και θα δώ από εκεί και πέρα ποιο θα πάει για αγορά.
__D3mIaN__ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε D3mian έπαιξα το demo chelsea ενταντίον barcelona στο τελευταίο επίπεδο με όλες τις default ρυθμίσεις και μου φάνηκε εύκολο. Παρόλα αυτα όμως με αυτά που γράφεις πως έχει το φίφα στον χειρισμό του με κάνεις να θέλω να το δοκιμάσω ακόμα παραπάνω. Πάντως η τελική μου άποψη είναι πως θα τα νοικιάσω και τα δύο μόλις βγούν για ps3 και θα δώ από εκεί και πέρα ποιο θα πάει για αγορά. Oι default ρυθμισεις δεν θα σου δωσουν αυτο που σου περιγραφω. Ειναι ενας συνδυασμος απο manual - semi - καi assisted. Και για να γινω πιο ακριβης ανοιξα το fifa09 μου και σου γραφω πως ακριβως παιζω εγω. Αuto switching που ειναι για να αλλαζει αυτοματα η επιλογη παικτη στο γηπεδο, το εχω περιπου 1/4 της μπαρας. Συνεχιζω: Pass assistance: SEMI Through pass assistance: ASSISTED Shot assistance: SEMI Cross assistance: SEMI Long pass assistance: MANUAL Με τον παραπανω συνδυασμο ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, και με λιγη περισσοτερη εμπειρια θα το γυρνουσα και full manual αλλα ειναι δυσκολο πολυ μετα (πραγμα που δε με χαλαει καθολου). Απο και περα, ενας αλλος λογος ειναι που ολοι παιζουν με τουμπανες με ομαδες.. εμ οταν παιζεις με παικτες με στατιστικα που μπορουν να βαλουν γκολ απο το κεντρο ε χαιρω πολυ..... παρε μια μικρη ομαδα γαλλιας, και παιξε πρωταθλημα, και προσπαθησε, αν τα καταφερεις, να βγεις champions league και να δεις ποσο μπορεις να αντεξεις στους ομιλους οταν θα κληρωνεσαι με δυσκολες ομαδες. Αυτη ειναι η χαρα!!!!! αυτο ειναι fun, οχι να παρω την υπερομαδα και να σαρωνω τα γρασιδια και να βαζω 7 γκολ σε καθε ματς και να παιρνω κυπελα πρωταθληματα και οτι αλλο βρω... εμ...
G_Zisis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Αν συνηθίσεις με manual,είναι ό,τι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.