Berserk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Παίδες χρίζομαι επίγονος βοήθεια!! Το παλιό μου pc που το έχω δώσει στα αδελφάκια μου όταν το κλείσω ή το κάνω restart μετά από 2 φορές χάνει την ώρα και την ημερομηνία + το ότι μου διώχνει ότι ο επεξεργαστής είναι 1,2 ενώ στην πραγματικότητα είναι 2,4!!! Παίζει να έχουν πειράξει τα dos?? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?
UpToDate_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ποσων χρονων ειναι το pc; Παιζει να θελει αλλαγμα η μπαταρια της μητρικης.
nikos903 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Όχι dos, Bios. Μπορεί να έχει χαλάσει η μπαταρία του bios αλλά είπες οτι χαλάει χωρίς να τον βγάλεις απο την πρίζα? Δέν χάνεις τίποτα να κάνεις reset to defaul στο bios. Άσχετο: Μπας και κάποιος έχει ανοίξει το κουτί και έχει πιράξει το jumper για το clearCmos?
Berserk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ναι το pc δεν βγαίνει από τιν πρίζα…! Τον έχω ανοίξει παλιότερα εγώ για αλλαγή κάρτας γραφικών ram και τα σχετικά… Αυτό που λες ώμος Πρωτώ φόρα το ακούω!!! Τη είναι και μπορώ να το δω?
UpToDate_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ναι το pc δεν βγαίνει από τιν πρίζα…! Τον έχω ανοίξει παλιότερα εγώ για αλλαγή κάρτας γραφικών ram και τα σχετικά… Αυτό που λες ώμος Πρωτώ φόρα το ακούω!!! Τη είναι και μπορώ να το δω? δες εδω...
Berserk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ξέχασα να αναφέρω και κάτι σημαντικό!! Μετά από το κλείσιμο ι restart (2 φορες) χεριάζετε να κλείσω το τροφοδοτικό για λίγο για να ανοίξει ξανά!!! Αλλιώς τπτ!! Μαύρη οθόνη!!
nikos903 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Κάνε ένα reset στο bios γιατί μάλλον έχει τα μαύρα του τα χάλια. (Πατάς delete στην εκκίνηση και σε πετάει σε μια μπλέ οθόνη, εκεί βρίσκει το reset to default) Όταν το bios είναι οκ (θα αναγνωρίζει τον επεξεργαστή κανονικά) λες και τι άλλα προβλήματα έχεις γιατι τώρα μπορεί και τα άλλα να οφείλονται εκεί. Μπορεί να αλλάξει η οθόνη με τα post λίγο με το reset αλλά το ίδιο πράγμα θα είναι.
Berserk Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ!! Θα δοκιμάσω να αλλάξω την μπαταρία! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:00 ---------- Οκ τότε για να δούμε το reset…!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:13 ---------- Φιλέ μου δείχνει ότι το πρόβλημα έχει λυθεί!! Πρέπει να είναι αυτό τελικά!!! Δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω!! Τα αδελφάκια μου με είχαν τρελάνει το κεφάλι!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:14 ---------- Φιλέ μου δείχνει ότι το πρόβλημα έχει λυθεί!! Πρέπει να είναι αυτό τελικά!!! Δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω!! Τα αδελφάκια μου με είχαν τρελάνει το κεφάλι!!!
nikos903 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μπορείς να βάλεις κωδικό στο bios για να σιγουρευτείς οτι δεν θα σου το ξανακάνουνε μαντάρα.... Υπάρχει επιλογή set password.
Berserk Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ναι παιδιά είναι οκ!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Θα βάλω κωδικό!! Δεν φανταζόμουν ότι θα φάνανε μέχρι εκεί!! ίσως ήθελαν να τον κάνουν overclock…!!!:P:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.