Grabi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 πώς να κολήσω το plexiglass πάνω στο case μου??[κόλα] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 σιλικονη βαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 σιλικονη βαλε [off_topic] Υπέροχο υλικό... έχει κάνει τόσα για την ανθρωπότητα [/off_topic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Αν θα μπει από μέσα μπορεί και να κολληθεί (με ένα λάμδα γράφεται ή δύο; ) αλλά αν χρειαστεί να το βγάλεις, τι γίνεται; Επίσης, δεν ξέρω αν οι εποξικές αφήνουν άφικτο το πλέξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ( ...ναι δεν κάνουν όλες οι κόλλες, μερικές το λιώνουν ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 σιλικονη βαλε δοκιμασμενο για αυτο σου λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 έχω ακούσει όμως ότι το σιλικόνι είναι βλαβερό για το πισι και κάτι τέτοια! ισχύουν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αν βαλεις επανω στο cpu ή στην mobo ισως....lol Γιατι να ειναι βλαβερο αν κολλησεις το πλεξι με σιλικονη? Εγω ετσι το κολλησα και ειναι κομπλε, περνας και ενα λαστιχο στην λαμαρινα που εκοψες και ειναι ακομα πιο ομορφο. Ισως και η θερμοκολλα να σε καλυπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ά, τώρα που το θυμήθηκα στα σιδηροπωλεία βρίσκω λάστιχο για λαμαρίνα???πώς να το ζητήσω γιατί οι περισσότεροι είναι ψιλοάσχετοι και δεν καταλαβαίνουν τι ενοώ??ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ά, τώρα που το θυμήθηκα στα σιδηροπωλεία βρίσκω λάστιχο για λαμαρίνα???πώς να το ζητήσω γιατί οι περισσότεροι είναι ψιλοάσχετοι και δεν καταλαβαίνουν τι ενοώ??ευχαριστώ!! μπορεις να βαλεις rca καλωδιο σαν αυτα εδω θα μπορουσες να παρεις και σε αλλα χρωματα εκτος απο μαυρο κοβεις τα βισματα με ενα ψαλιδακι και μετα με ενα κοπιδι <<σκιζεις>> το καλωδιο ετσι ωστε να μπαινει στις ακρες της λαμαρινας και μετα βγαζεις το συρμα απο το καλωδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δεν είναι πιο εύκολο να πάει σε κατάστημα με παρπρίζ και να το πάρει έτοιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 με βόλεψε τελικά το rca καλώδιο και φαίνεται και πιο κομψό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 με βόλεψε τελικά το rca καλώδιο και φαίνεται και πιο κομψό εγω δεν καταλαβα..το ανοιξες ή το εβαλες ολόκληρο;..πόσταρε καμια φοτο να δω αν λεει:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 κοίτα παίρνω ένα rca καλώδιο διπλό [αυτό βρήκα] ήταν κάπως έτσιhttp://img193.imageshack.us/i/dsc00117p.jpg/ τα έκανα δύο ξεχωριστά έτσιhttp://img44.imageshack.us/i/dsc00118anp.jpg/ μετά αν δεις το καλώδιο έχει μέσα πολλά συρματάκια κια ένα σχετικά μικρότερο καλώδιοκόβω τα βύσματα στην αρχή και στο τέλος του καλωδίου και το ξεγυμνώνω στην αρχή σε ένα σημείο.παίρνω 4 ή 5 συρματάκια και τα τραβάω προς τα κάτω για να σχιστεί το περίβλημα του καλωδίου από την μία μεριά και έτσι γίνεται πάνω http://img410.imageshack.us/i/dsc00123xln.jpg/ κάτω σε μεγένθυνση κανονικά ίσα ίσα που φαίνεταιhttp://img410.imageshack.us/i/dsc00124ogl.jpg/ μετά αφού έχει δημιουργηθεί το πέρασμα ουσιαστικά τότε τραβάς και τα άλλα σύρματα και το καλώδιο και είναι έτοιμο.το τοποθετείς στην λαμαρινα που έκοψες και είναι οκ. συμβουλή:μη τραβήξεις στην αρχή πολλά συρματάκια ή το μικρό καλώδιο ή όλα μαζί γιατί θα σου κοπει το καλώδιο στην διαδρομή:-) φοτωγραφίες από έμπρακτη εφαρογή του δεν έχω ακόμη γιατί περιμένω να βάψω το case.θα τα δεις όλα μαζί όταν ανοίξω το topic με την παρουσίασει του pc μου που φτιάχνω μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 ωραιος ευχαριστω για τα τιπς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.