Προς το περιεχόμενο

???Asus GeForce 9600GT 512MB Silent ή Sapphire Vapor-X Radeon HD4850 512MB

st2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή πήρα πρόσφατα την 4870 θα πρότεινα να δώσεις κάτι παραπάνω να την πάρεις μιας και έχει σχεδόν διπλάσια απόδοση από την 4850.

Η σειρά Vapor έχει το πολύ καλό για μένα 3πλό σύστημα σύνδεσης HDMI,DVI,HD15 για σύνδεση με 3 συσκευές! Εμένα με βόλεψε πολύ.

Η Asus έχει ίσως καλύτερη θερμοαπαγωγή, αλλά δεν έχει ανεμιστηράκι.

Εγώ προτείνω Radeon, αν όχι 4870, την 4850...

Δημοσ.

Πεσε 20ευρω κατω και παρε την 4770.Υστερει σε πολυ μικρο ποσοστο απο την 4850,συν οτι καταναλωνει λιγοτερο ρευμα.:o

Δημοσ.

Ούτε για αστείο την 9600GT..

Επειδή πήρα πρόσφατα την 4870 θα πρότεινα να δώσεις κάτι παραπάνω να την πάρεις μιας και έχει σχεδόν διπλάσια απόδοση από την 4850...

Που την είδες εσύ τη διπλάσια απόδοση? :o

Δημοσ.

Επειδή βλέπω τις επιλογές σου να είναι "ότι να'ναι", να σου ξεκαθαρίσω ότι αν πάρεις 9600GT θα'σαι κορόιδο. (ο χαρακτηρισμός είναι ήπιος...)

Δεν πα' να'ναι 512MB, 1GB, ή και 23GB, η κάρτα δεν αξίζει. Ψάξε όλα review άμα θες, την 4850 την κοιτάει με κυάλια. Άμα θες σόνει και καλά Nvidia πας για GTS250 στα ~130€ ή για GTX260 στα ~170€.

Όσο για την 4770 δεν βλέπω τον λόγο απ'τη στιγμή που στα ίδια λεφτά παίρνεις μια 4850. Ίσως μόνο η κατανάλωση, αλλά σ'αυτό δε μου πέφτει λόγος.

Τέλος, άμα θες την 4870 που παραθέτεις, έχε υπ'όψιν σου πως με 10€ παραπάνω τσιμπάς μια 4890..

Δημοσ.

σας ευχαριστω ρε παιδια για τις συμβουλες

την κάρτα την θέλω για pc με εφαρμογες CAD(rendering κλπ)

Sapphire Vapor-X Radeon HD4850 512MB

αυτή είναι η βασική μου επιλογή

καλη και πιο αθορυβη από άλλες

αλλά πάντα υπάρχουν ``παπαγαλάκια`` ;) :-)

που μου έλεγαν διαφορα

και έτσι είπα να ρωτησω τους άυπνους ειδικούς !

όσο για την GTS250 έχει μόνο 5ευρώ παραπάνω αλλά δεν ξέρω (τουλαχιστον μέχρι τώρα δεν έχω κάνει έρευνα) τα πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα της

μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλες ερωτησεις

Δημοσ.
σας ευχαριστω ρε παιδια για τις συμβουλες

To CAD δεν εκμεταλευεται το Cuda ;

Δημοσ.

Ενδέχεται το CUDA να επιταχύνει εφαρμογές CAD.

Θα το ψάξω αύριο γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος. Πάντως αν ισχύει πας καρφωτός για Nvidia..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...