neopas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 κανω update και μου αναφερει already up to date τελευταιο update που εχω ειναι 26/5/09. Μπηκα στο site της lavasoft να δω και εχουνε κυκλοφορησει 2-3 ενημερωσεις απο τοτε. Σαν να μου δινει λαθος αναφορα, εχει κανεις αλλο κατι παρομοιο? Το δικο σας εχει κατεβασει τι τελειταιες ενημερωσεις?
GPOWERR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 κανω update και μου αναφερει already up to dateτελευταιο update που εχω ειναι 26/5/09. Μπηκα στο site της lavasoft να δω και εχουνε κυκλοφορησει 2-3 ενημερωσεις απο τοτε. Σαν να μου δινει λαθος αναφορα, εχει κανεις αλλο κατι παρομοιο? Το δικο σας εχει κατεβασει τι τελειταιες ενημερωσεις? Εμενα δεν εκανε καθολου ενημερωσεις και μου ελεγε check your internet settings παρολο που του ειχα επiτρεψει στο τειχος προστασιας να του επιτρεπει την συνδεση.Μια-δυο-τρεις τοστειλα απο κει που ηρθε και εβαλα το malwarebytes που δεν εχει real time προστασια αλλα ουτως η αλλως την κανει το avast!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Mόλις τώρα έκανα κανονικά update. Δοκίμασε να κατεβάσεις χειροκίνητα τα αρχεία.
neopas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 το εχω ηδη κανει. αποσιμπιεσα το αρχειο οπως εκανα παλια με το SE αλλα τιποτα. Βασικα απο οτι θυμαμαι μια ζωη προβληματα με τα updates ειχε αυτο το προγραμα στις περισοτερες εκδοσεις. Την μονη σωστη και αξιομνημονευτη εκδοση που θυμαμαι να ειχα και να δουλευει σωστα τελικα ηταν η SE και σταματησαν να την υποστηριζουν με updates. Ισως προσπαθησω να κανω απεγκατασταση εγκατασταση και αν δεν δουλεψει δεν το ξαναβαζω αυτο το πραγμα στον υπολογιστη μου. απογοητευμενος με την lavasoft one more time
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.