BaNcU Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Λοιπόν έχω το saitek dual analog pad p380 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1270303&ref=pathfinder ( ξέρω λολ), και το πρόβληματα μου είναι τα εξής : 1.) Πρώτον το κουτί δεν είχε drivers, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ψάξω στο Internet όπου δεν υπάρχουν..... 2.) Default , δηλαδή χωρίς να έχω κάνει τίποτα, όποτε μπαίνω σε κάθε game κουνάω λίγο τον μοχλό (ένα από τους δύο) και το gamepad is going crazy, πάει όλη την ώρα κάτω λες και ψάχνει τπτ... ! Κανείς μπορεί να δώσει καμιά ιδέα να φτιάξω αυτόν τον σκύλο ?
Tenshi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 check here,μιας και στο επίσημο site έχει απο p480 και πάνω. Παρόμοιο πρόβλημα είχα με ένα Thrustmaster Dual Triger.O χαρακτήρας βάραγε σβούρες όταν ήταν το αναλογικό ενεργοποιημένο και σε racing παιχνίδια έκανε κάτι αψυχολόγητα και έκοβε τιμόνι 90 μοίρες (και αντε να σε δώ με αυτό στο Grid). Τελικά το σούταρα με φόρα,πήρα ένα Logitech Rumblepad 2 και τέλος...
epivitor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Τελικά το σούταρα με φόρα,πήρα ένα Logitech Rumblepad 2 και τέλος... Δεν υπαρχει αλλο σαν το Rumblepad 2, ειχα παρει ενα πριν 3-4 χρονια και μου χαλασε την προηγουμενη βδομαδα μετα απο χιλιαδες ωρες παιχνιδιου οποτε και πηρα ξανα το ιδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.