Berolinezos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Η χρέωση μετράει από την στιγμή που μιλάς με υπάλληλο. Η αναμονή δεν χρεώνεται. Αυτό τουλάχιστον είναι θετικό
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Με αφορμή την σημερινή παρατήρηση που μου έκανε ο προϊστάμενος για τις λίγες επισυνδέσεις που έκανα (τα λίγα λεφτά που έκλεψα από παππούδες και πελάτες που δεν ξέρουν τις χρεώσεις τις υπηρεσίας) επαναδημοσιεύω το αρχικό post για τα μέλη που δεν το είδαν : Δουλεύω στο 11 888 του ΟΤΕ και διαπιστώνω καθημερινά κάτι το τραγικό. Στην υπηρεσία αυτή όπως και στις αντίστοιχες άλλων εταιριών (11880,11850,11821,κτλ) υπάρχει η δυνατότητα επισύνδεσης : Δηλαδή όταν η πληροφορία βρεθεί, ο υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να ρωτήσει τον πελάτη : "Θέλετε να σας συνδέσουμε?" , και αν πελάτης απαντήσει καταφατικά τότε συνδέεται με τον αριθμό που θέλει. Η λεπτομέρεια στην όλη ιστορία είναι η χρέωση της επισύνδεσης. Όταν γίνεται η σύνδεση ο πελάτης θα πληρώνει για το 11888 0,79 ευρώ/λεπτό αν τηλεφωνεί από σταθερό και 1,33 ευρώ αν τηλεφωνεί από κινητό. Αντίστοιχες ή και ακριβότερες χρεώσεις υπάρχουν και στις αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων εταιρειών. Συνήθως όμως ο πελάτης δεν έχει ακούσει το ηχογραφημένο μήνυμα και δεν γνωρίζει για την χρέωση. Έτσι αν ζητήσει ένα τηλέφωνο και μετά συνδεθεί και μιλήσει κανένα 10λεπτο θα του βγει ο κούκος αηδόνι. (και αν μιλάει από κινητό ακόμη χειρότερα) Εγώ κάθε φορά που κάνω μια επισύνδεση έχω τύψεις καθώς είναι εμφανές πως το 90% των πελατών δεν γνωρίζουν και θεωρούν την πρόταση για επισύνδεση ως εξυπηρέτηση και μόνο. Έτσι οι τύψεις με οδήγησαν να γράψω αυτό το thread, προσοχή λοιπόν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Με αφορμή την σημερινή παρατήρηση που μου έκανε ο προϊστάμενος για τις λίγες επισυνδέσεις που έκανα (τα λίγα λεφτά που έκλεψα από παππούδες και πελάτες που δεν ξέρουν τις χρεώσεις τις υπηρεσίας) επαναδημοσιεύω το αρχικό post για τα μέλη που δεν το είδαν :Δουλεύω στο 11 888 του ΟΤΕ και διαπιστώνω καθημερινά κάτι το τραγικό. Στην υπηρεσία αυτή όπως και στις αντίστοιχες άλλων εταιριών (11880,11850,11821,κτλ) υπάρχει η δυνατότητα επισύνδεσης : Δηλαδή όταν η πληροφορία βρεθεί, ο υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να ρωτήσει τον πελάτη : "Θέλετε να σας συνδέσουμε?" , και αν πελάτης απαντήσει καταφατικά τότε συνδέεται με τον αριθμό που θέλει. Η λεπτομέρεια στην όλη ιστορία είναι η χρέωση της επισύνδεσης. Όταν γίνεται η σύνδεση ο πελάτης θα πληρώνει για το 11888 0,79 ευρώ/λεπτό αν τηλεφωνεί από σταθερό και 1,33 ευρώ αν τηλεφωνεί από κινητό. Αντίστοιχες ή και ακριβότερες χρεώσεις υπάρχουν και στις αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων εταιρειών. Συνήθως όμως ο πελάτης δεν έχει ακούσει το ηχογραφημένο μήνυμα και δεν γνωρίζει για την χρέωση. Έτσι αν ζητήσει ένα τηλέφωνο και μετά συνδεθεί και μιλήσει κανένα 10λεπτο θα του βγει ο κούκος αηδόνι. (και αν μιλάει από κινητό ακόμη χειρότερα) Εγώ κάθε φορά που κάνω μια επισύνδεση έχω τύψεις καθώς είναι εμφανές πως το 90% των πελατών δεν γνωρίζουν και θεωρούν την πρόταση για επισύνδεση ως εξυπηρέτηση και μόνο. Έτσι οι τύψεις με οδήγησαν να γράψω αυτό το thread, προσοχή λοιπόν. Και παλι μπραβο Κατερινα !!! Το blogspot των κλεφτων ειναι γεματο.Δεν χρειαζεται αλλα μελη !!!
kallair Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 παιδιά θα πρότεινα να μπει σε μορφή είδησης/ενημέρωσης στην αρχική σελίδα. όχι αναγκαία σαν πόστ απ την κατερίνα αλλά σίγουρα σαν προσπάθεια ενημέρωσης των αναγνώστων του ινσόμνια. συγχαρητήρια κατερίνα για την κίνηση σου αυτή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.