Προς το περιεχόμενο

Έχασα το δίπλωμα

patsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας παιδιά.Ξέρω ότι θα σας ακουστεί κουφό και πιθανόν κανένας σας να μην το έχει πάθει γιατί πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης και πολύ απρόσεχτος για να συμβεί.Διαπίστωσα σήμερα ότι μου λείπει το δίπλωμα μου.Μέχρι προχθές το είχα.Μέχρι στιγμής έχω ψάξει στο αμάξι και στα μαγαζιά που πήγα.Σε περίπτωση που δεν το βρω γνωρίζει κανείς ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω?Δεν πιστεύω να πρέπει να ξαναδώσω για δίπλωμα??????:cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλώνεις απώλεια στο αρμόδιο τμήμα ασφαλείας της περιοχής σου εφόσον δεν είσαι σίγουρος που το έχασες. Θα πάρεις βεβαίωση και θα πας συγκοινωνιών για να σου βγάλουν καινούριο αλλά θα πληρώσεις κανα 80άρι παράβολα κλπ

Ασε φιλε εμενα χθες μου εκλεψαν ολο το πορτοφολι.....

Τρεχω και εγω τωρα.

Οπως λεει ο κοσμας πρωτα στο τμημα για μια υπευθυνη δηλωση(την περνεις απο εκει) μ σου δινουν μια βεβαιωση και μετα συγκοινωνιων για να το βγαλεις.

Δεν ξερω αν θελουν τιποτα φωτογραφιες μαζι...

Και δεν νομιχω οτι ειναι 80, για επανεκδοση 1η φορα ειναι λεει 30(παραβολα) + 9 χαρτοσημο.

Μεθαυριο θα παω ελπιζω να βγαλω ακρη γρηγορα.....Ειναι και οι εκλογες......

Ασε φίλε μ και ελπίζω να μν χρειαστεί να τρέχω και γω.Έχω μερικές ελπίδες ακόμη.Πάντως αν μπορέσεις όταν πάς στείλε μ πόσα σου ζήτησαν για να ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...