VKostas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Χρησιμοποιείς Mac/OSX και καραγουστάρεις! Δικαίωμα σου. Το να γράφεις όμως ανακρίβειες (για να μη χρησιμοποιήσω τον όρο που πραγματικά αρμόζει) για να ενισχύσεις την άποψη σου, σε κατατάσσει ακριβώς στην κατηγορία των fanboys... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ανακρίβειες δεν θα το έλεγα, υπερβολές ίσως. Αυτά υπάρχουν και στις δυο πλευρές MAC - PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Η απάντηση θα είναι πάντα η ίδια, εδώ οι mac users θα πουν "όχι πάλι τα ίδια", αλλά αυτό είναι: θα ξοδέψει πολύ χρόνο να εγκλιματιστεί και πολύ χρήμα Όσες αναλυσεις και να κάνουμε, με τα λεφτά που θέλει ένας imac θα πάρεις ένα τέρας PC Όλοι ξέρουν πως ότι υπολογιστή και να έχεις κάποια στιγμή θα κολήσει θα σου απαντησω εγω,που ολοι ξερουν οτι δεν ειμαι fanboy(με τιποτα). 1)9 μηνες χρησης και κολλησει δεν εχει,και γνωστοι μου που επισης εχουν ουτε σε αυτους. εγω προσωπικα σε 2 εβδομαδες ειχα εγκλιματιστει αρκετα καλα. 2)ναι πληρωνεις παραπανω απο πι-σι αλλα τα αξιζει μεχρι το τελευταιο σεντ. 3)διαβαζοντας ολα τα ποστ σου,απλα βλεπω οτι δεν εχεις ιδεα απο μακ και μαλλον για flame το πηγες.μου θυμισες καποιους που καθονται στην καφετερια και λιγουρευονται την ξανθια κοκετα,αλλα φοβουνται να την πλησιασουν γιατι απλα οι κοκετες στοιχιζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 blah blah, η EIZO τυχαίνει να είναι οθόνη για γραφίστες και η apple αμφιβάλω αν ειναι κaλήτερη απο την δική μου LG 24 inches που κάνει 300e αμφιβάλεις αν η 24αρα Apple είναι καλύτερη από την 24αρα LG των 300 euro? λάθος σου...διότι η LG είναι με TN Panel ενώ η 24αρα Apple όχι... αν δεν ξέρεις τι διαφορές έχει το TN Panel με τα υπόλοιπα ώρα για διάβασμα... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=5286 πιστεύεις ακόμα ότι δεν είναι καλύτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Φίλε Paredwse μια ερώτηση: Το ότι βρισκόμαστε στο Apple section του forum σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να γράφει ελεύθερα τέτοιες ανακρίβειες, αλλά αν κάποιος προσπαθήσει να πει κάτι διαφορετικό θα απειλείται με διαγραφή; Μα δεν με απασχολούν οι ανακρίβειες. Με ενοχλεί όμως το γεγονός ότι ένα μέλος μπαίνει σε συγκεκριμένη ενότητα μόνο και μόνο για να τσακωθεί, γράφοντας για πράγματα που το ίδιο το μέλος ομολογεί ότι δεν γνωρίζει. Και θα το εξηγήσω διαφορετικά: το ίδιο θα με ενοχλούσε ένας χρήστης Macintosh που θα έμπαινε στην ενότητα Windows και θα άρχιζε να γράφει (στο thread για τα Windows 7) ότι τα Windows είναι για βλάκες και όσοι έχουν Windows είναι άσχετοι. Γενικά είναι λυπηρό να βλέπουμε μέλη να προσπαθούν να εκφράσουν "άποψη" για ζητήματα στα οποία δεν έχουν την παραμικρή ιδέα... Δίνω την παραπάνω αναλογία με τα Windows για να γίνει αντιληπτό γιατί οι χρήστες Μacintosh ενοχληθήκαμε από την άστοχη και άσχετη παρέμβαση του μέλους PeterHeppner και για να εξηγήσω σε όσους δεν το έχουν ήδη καταλάβει ότι το μόνο που προσέφερε το μέλος PeterHeppner στο προηγούμενο thread (από το οποίο και προέρχεται το παρόν) είναι α) flame posts β) άφθονο γέλωτα και γ) ουδέν σοβαρό επιχείρημα. Νομίζω ότι η "συζήτηση" έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και μπορεί να λήξει εδώ. Δεν έχει νόημα άαααλλο ένα thread τσακωμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.