Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως δεν έχω δει κάποιον mac user να πηγαίνει σε ενότητες για pc και να γράφει παρόμοια πράγματα.. Μπορεί και να μην βλέπω καλά.. Κατά τα άλλα, όσοι έχουν Αpple είναι fanboys... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ωχχ πάλι flame το βλέπω το θέμα... Ok OK, με όλο τον σεβασμο σε σένα και τον moderator που θιχτικε, πιστεύω πως η ματιά κάπιου που ασχολήτε με computers χρόνια (windows kai linux) για το πως είναι τα mac είναι κάπως συμαντικη, πέρα απο ένα thread μόνο με mac fanatics που η standard απαντήση είναι αν δεν ασχολήσε καμια 10αρια χρόνια δεν έχεις ιδέα Με αυτή την λογικη κάνεις πως έχεις αμεροληπτo πληροφοριακο thread μόνο με mac users να το χέρεσται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δεν γεννηθήκαμε με mac στα χέρια ξες...οι περισσότεροι μην πω και όλοι με pc ξεκινήσαμε..αλλά εδώ καταλήξαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μήπως είναι και LED οι LG σου; Πόσες LED έχεις δεί να κυκλοφορούν στην αγορά; εξυπνάδες, η apple ΔΕΝ έχει και πολλές επιλογές anyway και δεν σου λέει πως οι LED δεν είναι ουσιαστικά καλήτερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ok OK, με όλο τον σεβασμο σε σένα και τον moderator που θιχτικε, πιστεύω πως η ματιά κάπιου που ασχολήτε με computers χρόνια (windows kai linux) για το πως είναι τα mac είναι κάπως συμαντικη, πέρα απο ένα thread μόνο με mac fanatics που η standard απαντήση είναι αν δεν ασχολήσε καμια 10αρια χρόνια δεν έχεις ιδέα Με αυτή την λογικη κάνεις πως έχεις αμεροληπτo πληροφοριακο thread μόνο με mac users να το χέρεσται Επειδή είσαι και αμετροεπής, δεν είσαι ο μόνος που ασχολείσαι χρόνια με υπολογιστές. Η γνώμη σου θα ήταν σημαντική εάν είχες ιδέα για αυτό το οποίο συζητάμε εδώ. Κατά δική σου ομολογία δεν έχεις ιδέα. Οπότε δεν έχεις καν γνώμη, έχεις απλώς άποψη. Εφόσον δεν ασχολείσαι και δεν γνωρίζεις, γιατί ενοχλείς; Τράβα στα computers σου [sic] και άσε μας εμάς να χαιρόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δεν γεννηθήκαμε με mac στα χέρια ξες...οι περισσότεροι μην πω και όλοι με pc ξεκινήσαμε..αλλά εδώ καταλήξαμε. οπότε όπως αυτό το thread είναι off topic και το original thread θα έπρεπε να λέγεται Εντυπώσεις ΑΦΟΥ ολοκλυρώθηκε η μετάβαση από pc σε mac γιατι η δική μου γνώμη έχει θέση σε ένα thread τύπου Μετάβαση απο PC σε Mac (Τελικά Αξίζει ?) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:06 ---------- Εφόσον δεν ασχολείσαι και δεν γνωρίζεις, γιατί ενοχλείς; Τράβα στα computers σου [sic] και άσε μας εμάς να χαιρόμαστε. πάλι μιλας όπως αυτοί που παίζουν WoW, αν δεν έχεις καεί δεν έχεις ιδεά φυσικά και έχω ξοδέψει κάπιο χρόνο σε mac, περισότερους απο ένα και διαχρονικά ο white δεν είπε τι ακριβός κάνει η apple οθόνη και αξίζει τα 500e παραπάνω απο την δική μου ? η ίδια καραμέλα για τα mac ξανά και ξανά, δεν έχεις ιδέα και δεν έχεις ιδέα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:10 ---------- Οποιοδήποτε άλλο offtopic μήνυμα θα διαγραφεί. ja wohl, mein Fuhrer απλά να ξέρω στις πόσες δεκάδες, εκατοντάδες ώρες που θα χάσω σε mac θα έχω γνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 μπορει καποιος με απλα λογακια να μου εξηγησει τι καλυτερο εχεις ενας Mac απο ενα Pc, εκτος απο την ομορφια και το στυλ που ειναι γουστο του καθενα, και το πως υποτιθεται πως δε κολλαει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ο PeterHeppner λέει πως λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, ε τόσες φορές που τα έχουμε πεί αν ψάξεις στην ενότητα με τα mac θα τα δείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Η απάντηση θα είναι πάντα η ίδια, εδώ οι mac users θα πουν "όχι πάλι τα ίδια", αλλά αυτό είναι: θα ξοδέψει πολύ χρόνο να εγκλιματιστεί και πολύ χρήμα Όσες αναλυσεις και να κάνουμε, με τα λεφτά που θέλει ένας imac θα πάρεις ένα τέρας PC Όλοι ξέρουν πως ότι υπολογιστή και να έχεις κάποια στιγμή θα κολήσει Συνήθεια: Όχι δεν χρειάζεται χρόνος. Σε 2-3 το πολύ ημέρες κάνεις τη δουλειά σου ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο ότι πρίν. Το touchpad 4 σημείων μου έχει λύσει τα χέρια και είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο βολικό απο ότι έχω δοκιμάσει σε laptop (και δεν είναι λίγα). Το καθαρό interface και η εξαρχής οργανωμένη επιφάνεια βοηθάει αρκετά και πρακτικά και αισθητικά. Κάποιες εφαρμογές τύπου iphoto/itunes έχουν αρκετά κουλά δυστυχώς τα οποία όμως εύκολα συνηθίζονται και ούτως η άλλως δεν είναι και αναγκαστικά.. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι απο άλλο κατασκευαστή. Δυνατότητες: Πράγματι με τα ίδια χρήματα θα έπαιρνες ένα τέρας pc το οποίο αν είσαι casual δεν θα ξέρεις να ρυθμίσεις ώστε να εκμεταλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του hardware σου και απλά θα "λές" οτι έχεις ένα τέρας. Η παραμετροποίηση και η χρήση σχετικών προγραμμάτων για να εκμεταλεύονται την τεχνική σου ανωτερότητα δύσκολα θα γίνει και έτσι θα καταλήξεις να έχεις quad με 32bit win και γενικά ο μισός σου υπολογιστής θα κάθεται. Αυτό βέβαια για απαιτητικές εφαρμογές ή παιχνίδια μιας και ο πλέον αρχάριος ξέρει οτι για τις βασικές εφαρμογές δεν χρειάζεται να έχεις της παναγιάς τα μάτια και οτιδήποτε παραπάνω είναι απλά show off και watt consuming. Απο την άλλη σε ένα mac έχεις μια πολύ συγκεκριμένη αρχιτεκτονική και προγράμματα τα οποία βασίζονται πάνω σε αυτές τις γενικές γραμμές χρησιμοποιώντας στο έπακρο ότι έχεις. Ασφάλεια-Ταχύτητα: Το λειτουργικό είναι μακράν πιο ασφαλές και σταθερό και αυτό μπορώ να το πώ έχοντας πολλά win pc's τα οποία παρόλο που είναι ανώτερα τεχνολογικά σέρνονται με το παραμικρό malware και θέλουν φορμάτ ανα ένα χρόνο τουλάχιστον, όσο και να προσέχεις. Στο mac αυτό δεν παίζει απλά. Να πώ βέβαια οτι μου έχει κρασάρει ο υπολογιστής 1-2 φορές μέχρι σήμερα απο safari/iphoto και μου πήρε κάτι λιγότερο απο μισό λεπτό να κάνω restart και να συνεχίσω τη δουλειά μου. Αυτό είναι και ένα απο τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ πλεονεκτήματα του macbook για μένα. Απο τη στιγμή που πατήσω το power μέχρι να λειτουργεί 100% η επιφάνεια εργασίας μου περνάνε μερικά δευτερόλεπτα. Στο 4πλάσιων δυνατοτήτων(δεν υπερβάλλω) win desktop μου, αυτό δεν παίζει ούτε για πλάκα. Απο τη στιγμή που θα το ανοίξω μέχρι να μπορέσω να το λειτουργήσω προλαβαίνω να κάνω καφέ και να τον πιώ κιόλας((sic) (μετά απο φορμάτ αυτό)) Εμφάνιση: Όντως πληρώνεις design και όνομα. Οκ. Είμαστε KAI fashion victims εκτός όλων των άλλων. Ο μάκ γενικά είναι καλός όμορφος σταθερός και ακριβός υπολογιστής για χρήστες που δεν χρειάζονται απίστευτα specs στην καθημερινή δουλειά τους. Προσωπικά με ίντερνετ/προγράμματα γραφείου και επεξεργασία εικόνας δεν θέλω τίποτα παραπάνω. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το ζόρι που τραβάτε μερικοί μερικοί. Περισσότερο σε ζήλια-ψώρα μου κάνει όλο αυτό παρά σε οτιδήποτε άλλο. Live with it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 μπορει καποιος με απλα λογακια να μου εξηγησει τι καλυτερο εχεις ενας Mac απο ενα Pc, εκτος απο την ομορφια και το στυλ που ειναι γουστο του καθενα, και το πως υποτιθεται πως δε κολλαει; Σε ενα mac μπορεις να τρεξεις οποιοδηποτε λειτουργικο απροβληματιστα(Leopard,Windows,Linux).Σε ενα pc ομως δεν μπορει να τρεξεις το Leopard.Και μην μου πει κανεις για hackintosh γιατι δεν ειναι το ιδιο μιας και δεν εκμεταλευεται στο full τα χαρακτηριστικα του και τελος παντων δεν ειναι το ιδιο με το να τρεχεις Leopard σε Mac.To ξερω πως πολλοι ειναι αυτοι που θα αντιδρασουν και θα πουνε τι διαφορετικο εχει το να τρεχεις leopard σε mac απο το να τo τρεχεις σε pc οποτε η απαντηση ειναι απλη.Παρτε ενα mac και θα δειτε.Tην ειχα δοκιμασει κι εγω την λυση του hackintosh πριν μπω στα mac οποτε εχω γνωμη πανω σε αυτο.Τωρα σε οτι αφορα την ομορφια οπως ειπες ειναι υποκειμενικο αλλα κανενας λογικος-με στοιχειωδες γουστο ανθρωπος δεν προκειται να σου πει τι ασχημο ηταν εκεινο το imac που ειδαμε.Και τελος το οτι υποτιθεται πως δεν κολαει,δεν υποτιθεται αλλα απλα δεν κολαει.Ελπιζω να βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Συνήθεια: Όχι δεν χρειάζεται χρόνος. Σε 2-3 το πολύ ημέρες κάνεις τη δουλειά σου ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο ότι πρίν. εικάζεις παραμετροποίηση και η χρήση σχετικών προγραμμάτων για να εκμεταλεύονται την τεχνική σου ανωτερότητα δύσκολα θα γίνει και έτσι θα καταλήξεις να έχεις quad με 32bit win και γενικά ο μισός σου υπολογιστής θα κάθεται χμμμ, μπορώ να έχω με τα ίδια λεφτά το 50% του computer να κάθεται ή να χρησιμοποιώ στο έπακρο ότι έχω, με τα ίδια λεφτα... Το λειτουργικό είναι μακράν πιο ασφαλές και σταθερό είναι σταθερό επειδή δεν έχεις και πολά προγράματα να εγκαταστήσεις anyway και οι χρήστες των windows που δεν ξέρουν τι θα πει maintenance καλά να πάθουν και ασφαλές επειδη το 90% των χρηστών έχει windows και είναι λογικό τα trrojans, viruses etc να γράφονται για το 90% Εμφάνιση: πληρώνεις ανηπαρκτο design και ανυπαρκτα specs, μας έπριξαν στο minimal, ένα μόδα, σου λένε ότι είναι μόδα και το αγοράζεις Σε ενα pc ομως δεν μπορει να τρεξεις το Leopard. τραγωδία ο PeterHeppner λέει πως λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, ε τόσες φορές που τα έχουμε πεί αν ψάξεις στην ενότητα με τα mac θα τα δείς.. Ο Peter Heppner κατάλαβε πως από τότε που ο κόσμος έμαθε να λέει fanboy βρήκαν την απάντηση σε όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Φιλε PetterHeppner μαλλον η συμβιωση με τα windows ειναι τραγωδια και προσπαθοντας κανεις να την κανει καλυτερη δοκιμαζει να βαλει leopard σε pc.Αυτο κι αν δεν ειναι τραγωδια!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 εικάζεις Eνώ εσύ τι κάνεις μεγάλε; Εδώ παραδέχθηκες ότι δεν έχεις ιδέα από Macintosh και τώρα προσπαθείς να αποκτήσεις... γνώμη; Ο Peter Heppner κατάλαβε πως από τότε που ο κόσμος έμαθε να λέει fanboy βρήκαν την απάντηση σε όλα Το "fanboy" χαρακτηρισμό τον χρησιμοποίησες εσύ για άλλους. Μην ανησυχείς, το μόνο που μπορούν να σου πουν είναι ότι είσαι funboy.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VKostas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Αν σου είναι το ίδιο να κολλάει 50 φορές και το ίδιο να σου κολλάει μια φορά, OK. Φίλε Paredwse μια ερώτηση: Το ότι βρισκόμαστε στο Apple section του forum σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να γράφει ελεύθερα τέτοιες ανακρίβειες, αλλά αν κάποιος προσπαθήσει να πει κάτι διαφορετικό θα απειλείται με διαγραφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Εγώ δεν κατάλαβα πάλι γιατί πρέπει να εξηγήσουμε στον καθένα τι καλύτερο βρίσκουμε, όταν δεν έχει διάθεση να ακούσει. Σου φαίνονται ωραία τα Windows, δεν σου κολλάνε, δεν βαριέσαι να κάνεις defrag, δεν κολλάς ιούς και δεν σε ενοχλεί να έχεις φορτωμένο antivirus και να κάνεις σκανάρισμα όποτε χρειάζεται, δεν σε πειράζει που κατά καιρούς χρειάζεσαι format ή (ακόμα καλύτερα για σένα) δεν κάνεις ποτέ format και τα Windows σου λειτουργούνε ξυράφι, δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνισή τους ή τα κρυπτογραφικά μηνύματα λάθους που σου εμφανίζει, δεν σε ενδιαφέρουν χαρακτηριστικά όπως το Spaces ή to Expose (ή εγκαθιστάς αντίστοιχες εφαρμογές στα Windows και δεν σου καθυστερούν τον Η/Υ) κτλ κτλ κτλ... αν λοιπόν δεν σε πειράζουν ιδιαιτέρως κάποια από αυτά τα πράγματα και είσαι μια χαρά, με γειά σου με χαρά σου! Ζήσε με τα Windows σου και κανένας ιος να μην σε βρει. Εμάς γιατί πρέπει να μας πείσεις ότι δεν μας προσφέρουν τίποτα οι Mac δηλαδή; Και είμαστε και fanboys κατά τα άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.