PeterHeppner Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Να ένα καλό πιστεύω ερώτημα--> Για παράδειγμα, τι κακό θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κάποιος PC User μεταβαίνοντας απο PC σε Mac? Η απάντηση θα είναι πάντα η ίδια, εδώ οι mac users θα πουν "όχι πάλι τα ίδια", αλλά αυτό είναι: θα ξοδέψει πολύ χρόνο να εγκλιματιστεί και πολύ χρήμα Όσες αναλυσεις και να κάνουμε, με τα λεφτά που θέλει ένας imac θα πάρεις ένα τέρας PC Όλοι ξέρουν πως ότι υπολογιστή και να έχεις κάποια στιγμή θα κολήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Πολύς χρόνος να εγκλιματιστείς, δεν είναι αλήθεια πως χρειάζεσαι. Μου πήρε περίπου μια ημέρα για να αρχίσω να κάνω τις δουλειές μου σε Mac και μου πήρε μια εβδομάδα για να νιώθω άνετα. Μου μείνανε κάποια κουσούρια από Windows (πχ συνδυασμός πλήκτρων για αλλαγή γλώσσας), αλλά τα θεωρώ ασήμαντα και εξαφανίστηκαν εντελώς μέσα σε έναν μήνα. Τώρα για το άλλο, όπως το βλέπεις. Αν σου είναι το ίδιο να κολλάει 50 φορές και το ίδιο να σου κολλάει μια φορά, OK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Τι να πεις! Οι fanboys της microsoft από τη μια μας λένε ότι τα pc είναι για πιο "ψαγμένους" και τα mac είναι για τους γκάου και από την άλλη λένε ότι θες μερικές δεκαετίες και άφθονο χρήμα για να εγκλιματιστεί κάποιος στο interface του mac (συγχωρήστε μου την υπερβολή). Εδώ εγκλιματίζεται άνετα ένας εντελώς άσχετος με υπολογιστές! Θα δυσκολευτεί ένας windows user? Ήμαρτον! Μπορεί εμάς τους windows users να μας έπιασαν κότσους γιατί όλοι ξεκινήσαμε με ένα pc για να παίξουμε ένα πειρατικό μπλιμπλίκι, αλλά δεν είμαστε και περιορισμένης ευθύνης! Τουλάχιστον όχι τόσο πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Τώρα για το άλλο, όπως το βλέπεις. Αν σου είναι το ίδιο να κολλάει 50 φορές και το ίδιο να σου κολλάει μια φορά, OK. Για άλλη μια φορά το ίδιο θέμα, δεν μπορεί να μιλάμε για fanboys και να λέμε τις ίδιες cliché ανοησίες τύπου το pc κολάει 50 φορές, για όνομα του θεού δεν έχουμε windows 98 πια, έχω XP SP3 που έχω εγκαταστήσει τις παναγιάς τα μάτια και δεν θυμάμαι την τελευταία φορά το σύστημα έκανε restart. Για μένα είναι αστεία η αυθάδεια που τα mac έχουν κάνει όλα τους τα προιόντα με το ίδιο ασημή υλικό, στρογκύλεψαν τις γωνίες, έκαναν τη κατασκευή όσο πιο minimal γίνεται -που σε οποιαδήποτε άλλο προιόν θα ήταν production cost saving τεχνικές- και το ονόμασαν και καλά design το οποίο ΚΑΙ αυτό πρέπει να πληρώσεις To quick time νομίζω είναι preinstalled στα mac, για άλλη μια φορά θα μου ζητήσει να αγοράσω το quick time pro για ένα απλό fullscreen αν έχω σκάσει 1000 euro για ένα μικρό desktop mac ? θες μερικές δεκαετίες και άφθονο χρήμα για να εγκλιματιστεί κάποιος στο interface του mac (συγχωρήστε μου την υπερβολή). 890 euro για 24 inches http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150603 αν το είχα αγοράσει αυτό θα ήθελα πολλές δεκαετίες να το χονέψω (συγχωρήστε μου την υπερβολή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Για μένα είναι αστεία η αυθάδεια που τα mac έχουν κάνει όλα τους τα προιόντα με το ίδιο ασημή υλικό, στρογκύλεψαν τις γωνίες, έκαναν τη κατασκευή όσο πιο minimal γίνεται -που σε οποιαδήποτε άλλο προιόν θα ήταν production cost saving τεχνικές- και το ονόμασαν και καλά design το οποίο ΚΑΙ αυτό πρέπει να πληρώσεις Εγώ προσωπικά πήρα το mac και για το design του, ναι το πλήρωσα, και δεν μετανιώνω αλλά ίσα ίσα. Δεν μπορώ να βρώ ομορφότερο desktop/laptop εκτός mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Για άλλη μια φορά το ίδιο θέμα, δεν μπορεί να μιλάμε για fanboys και να λέμε τις ίδιες cliché ανοησίες τύπου το pc κολάει 50 φορές, για όνομα του θεού δεν έχουμε windows 98 πια, έχω XP SP3 που έχω εγκαταστήσει τις παναγιάς τα μάτια και δεν θυμάμαι την τελευταία φορά το σύστημα έκανε restart. Για μένα είναι αστεία η αυθάδεια που τα mac έχουν κάνει όλα τους τα προιόντα με το ίδιο ασημή υλικό, στρογκύλεψαν τις γωνίες, έκαναν τη κατασκευή όσο πιο minimal γίνεται -που σε οποιαδήποτε άλλο προιόν θα ήταν production cost saving τεχνικές- και το ονόμασαν και καλά design το οποίο ΚΑΙ αυτό πρέπει να πληρώσεις To quick time νομίζω είναι preinstalled στα mac, για άλλη μια φορά θα μου ζητήσει να αγοράσω το quick time pro για ένα απλό fullscreen αν έχω σκάσει 1000 euro για ένα μικρό desktop mac ? Aναρωτιέμαι εάν έχεις κι αν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ σου υπολογιστή Macintosh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 890 euro για 24 inches http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150603 αν το είχα αγοράσει αυτό θα ήθελα πολλές δεκαετίες να το χονέψω (συγχωρήστε μου την υπερβολή) Kαι 929.00 € για 21 inches! Δεν λέει κάτι αυτό. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162331 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Aναρωτιέμαι εάν έχεις κι αν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ σου υπολογιστή Macintosh. ναι, πήρε μια φίλη μου επειδη το είδε να το χρησιμοποιούν στο sex and the city "άννα στο sex and the city τους τα δίνουν τζάμπα για διαφήμηση" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ναι, πήρε μια φίλη μου επειδη το είδε να το χρησιμοποιούν στο sex and the city "άννα στο sex and the city τους τα δίνουν τζάμπα για διαφήμηση" A, OK, βλέπω ότι έχεις... εκτεταμένη εμπειρία. Γι'αυτό γράφεις τόσο περισπούδαστα και επιθετικά: γιατί γράφεις για πράγματα που αγνοείς παντελώς. ΟΚ, δεν χρειάζεται να συνεχίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Kαι 929.00 € για 21 inches! Δεν λέει κάτι αυτό. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162331 έχει 20 μοντέλα στις 22 ιντσες και άλλα 20 στις 24 ιντσες και εσύ διάλεξες να πεις για μια ΕΙΖΟ στις 21 ιντσες που δεν βγένουν καν μοντέλα, τι λέγαμε για fanboys ? γράφεις για πράγματα που αγνοείς παντελώς. for the record, μίλησα για την σταθερότητα των windows xp sp3 και το ανύπαρκτο design των mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δεν περίμενα να καταλάβεις το post μου anyway... [edit] Ωχχ πάλι flame το βλέπω το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δεν περίμενα να καταλάβεις το post μου anyway... blah blah, η EIZO τυχαίνει να είναι οθόνη για γραφίστες και η apple αμφιβάλω αν ειναι κaλήτερη απο την δική μου LG 24 inches που κάνει 300e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μήπως είναι και LED οι LG σου; Πόσες LED έχεις δεί να κυκλοφορούν στην αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 [...] for the record, μίλησα για την σταθερότητα των windows xp sp3 και το ανύπαρκτο design των mac For the record, μπήκες σε ένα thread που επιγράφεται Mετάβαση από PC σε Μac, δημοσιευμένο στην ενότητα MacOS, χωρίς να έχεις τίποτα να γράψεις επί της ουσίας μόνο και μόνο για να πεις ό,τι γουστάρεις εσύ και παραδέχεσαι κι ότι δεν έχεις ιδέα από Macintosh. Απλώς για να ανοίξεις flame. Αν αυτό δεν είναι funboy-ισμός, τότε τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως δεν έχω δει κάποιον mac user να πηγαίνει σε ενότητες για pc και να γράφει παρόμοια πράγματα.. Μπορεί και να μην βλέπω καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.