Προς το περιεχόμενο

Νέο pc κομπλέ ως 1500€

astan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λιγα λογια αυτο που χρειαζεσαι ειναι μια CPU μεχρι 100ευρω (160 αν θες τετραπυρηνο) και καρτα γραφικων το πολυ 50ευρω. Επισης μητρικη των 100ευρω. Οτι περισσεψει δωστα σε οθονη 22 οχι TN panel που ειναι το μονο που χρειαζεται στην περιπτωση σου απο αυτα που ζητας. Δε χρειαζεσαι HD αλλα μια οθονη που θα μπορεις να βλεπεις ξαπλωμενος χωρις να σκοτεινιαζει το συμπαν. Ουτε ssd θες ακομα ουτε τιποτα

Και μια ερωτηση. Τι pc εχεις τωρα?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χεχε, πολύ καλές συνθέσεις τα παιδιά παραπάνω, να και κάτι από μένα. Απλά ακολούθησα τις οδηγίες που έδωσες στο OP φίλε astan.

Βάση του συστήματος, η οθόνη.

HP LP2475w 24'

HP LP2475w (Review)

Και τα ηχεία.

Klipsch Ηχεία ProMedia Ultra (2.0) Black

Klipsch ProMedia Ultra 2.0 (Reviews)

Με τα υπόλοιπα 640-840euro, μια χαρά σύστημα φτιάχνεις για την δουλειά που το θέλεις. Ορίστε ένα παράδειγμα...

5-6-200911-29kkkkkkkkkkkk-49.png

Σύνολο, λίγο κάτω από τα 1480 κομπλέ. Και έχουμε...τριπύρηνος energy efficient, καλός SSD για λειτουργικό και 640αρης για backup, 4gb γρήγορης (7αρας) DDR3 μνήμης, discrete fanless κάρτα γραφικών με HDMI που περνάει και ήχο σε hybrid Xfire με την 3300 της mobo, Αθόρυβο τροφοδοτικό, κουτί και ψύξη στον επεξεργαστή, blu ray player για ταινίες, δεύτερο DVDRW για backup, την *καλύτερη 24αρα s-IPS της αγοράς (*που δεν χρειάζεται να δώσεις νεφρό για να την πάρεις) για photoshop και ταινίες, τα καλύτερα multimedia ηχεία της αγοράς, και τις μέγιστες δυνατότητες αναβάθμισης στο μέλλον. Μπορείς να μειώσεις και άλλο την τιμή στο main rig αφαιρώντας blu ray και ssd αν νομίζεις πως δεν σου χρειάζονται, και έτσι να πέσεις αρκετά κάτω από τα 1300euro (ενδεχομένως χρησιμοποιώντας την διαφορά για δυνατότερη CPU όπως την 905e, ή κάρτα γραφικών για να εκμεταλλευθείς cuda στο photoshop πχ μια GTS250...αν και νομίζω πως στην περίπτωσή σου ssd και blu ray αξίζουν πολύ περισσότερο).

Ότι και να επιλέξεις όμως, δώσε βάση σε παρακαλώ σε οθόνη και ηχεία. Είναι η σημαντικότερη επένδυση σε ένα νέο pc, και θα αντέξουν σε πολλές αναβαθμίσεις κρατώντας και αξία μεταπώλησης. Τα υπόλοιπα...πάνε και έρχονται.

Δημοσ.

+1

(10 χαρακτήρες)

Που βλεπεις ρε φιλαρακι οτι η συνθεση αυτη αξιζει περισσοτερο απ'αυτην που προτεινα εγω πχ;

Ραμ ακριβοτερη,και με χειροτερα timings.

Οθονη χωρις TV,-1 ιντσα.

Γραφικων πεταμενα λεφτα,απ'την στιγμη που το παιδι παιζει σπανια παιχνιδια,συν οτι ειναι καλυτερο να υπαρχει το CUDA.

Και με 20ε παραπανω,περνει 1GB σκληρο αντι για 640.

Και η τελικη τιμη ειναι ακομα πιο κατω.

Σορρυ που κριτικαρα..καταλαβαινω γνωμη σου:-).Απλως ηθελα να πω τις διαφορες.:-)

Δημοσ.
Που βλεπεις ρε φιλαρακι οτι η συνθεση αυτη αξιζει περισσοτερο απ'αυτην που προτεινα εγω πχ;

Ραμ ακριβοτερη,και με χειροτερα timings.

Οθονη χωρις TV,-1 ιντσα.

Γραφικων πεταμενα λεφτα,απ'την στιγμη που το παιδι παιζει σπανια παιχνιδια,συν οτι ειναι καλυτερο να υπαρχει το CUDA.

Και με 20ε παραπανω,περνει 1GB σκληρο αντι για 640.

Και η τελικη τιμη ειναι ακομα πιο κατω.

Σορρυ που κριτικαρα..καταλαβαινω γνωμη σου:-).Απλως ηθελα να πω τις διαφορες.:-)

1)Μίλα καλύτερα.

2)Η σύνθεση του @val007 έχει καλύτερο τροφοδοτικό και ψύκτρα και οι RAM είναι μια χαρά που έχει βάλει.Και η διαφορά στα ~24€ δεν είναι και μεγάλη.Και τέλος κάρτα γραφικών θα κάνει μια χαρά την δουλειά του και χωρίς cuda και θα την κρατήσει και για το μέλλον όπως και την υπόλοιπη σύνθεση.

3)Όπως είπες είναι η γνώμη μου.

Δημοσ.

1)Μίλα καλύτερα.

Ποσο καλυτερα δηλαδη;Προφανως παρεξηγηθηκε το "ρε φιλαρακι"...αλλιως το καταλαβες εσυ,αλλιως το εννοεισα εγω.Και παλυ συγνωμη αν το πειρες ως προσβολη.

2)Η σύνθεση του @val007 έχει καλύτερο τροφοδοτικό και ψύκτρα και οι RAM είναι μια χαρά που έχει βάλει.Και η διαφορά στα ~24€ δεν είναι και μεγάλη.Και τέλος κάρτα γραφικών θα κάνει μια χαρά την δουλειά του και χωρίς cuda και θα την κρατήσει και για το μέλλον όπως και την υπόλοιπη σύνθεση.

3)Όπως είπες είναι η γνώμη μου.

Οπως το παρει κανεις..

Δημοσ.

Γκουχ...παιδιά για να βοηθήσουμε τον OP ποστάρουμε, δίνοντάς του ιδέες ώστε να πάρει αυτός μια απόφαση. No need to argue, ειδικά με τα λεφτά των άλλων...:-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από καιρό (τώρα έχω τα χρήματα) και αφού έλαβα υπόψη όσα μου είπατε κατέληξα στην παρακάτω σύνθεση.

post-121174-129063012419_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...