Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια παω να παρω backup το αρχειο wince.nls απο τον φακελο windows και δεν τον βρισκω...Παω να ριξω το αρχειο αυτο εκει και μου λεει οτι υπαρχει και αν θελω να αντικατασταθει !!!!! Ειναι δυνατον ???? Εχω επιλεγξει να φαινοντε τα κρυφα αρχεια.....
doubletrance Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 φαντάζομαι πας να εγκαταστήσεις αυτό το αρχείο για να σου παίζουν οι φωνητικές οδηγίες στο destinator 8 σωστά? αυτό το αρχείο δεν μπορείς να το κάνεις αντικατάσταση. Κ εγώ έχω ένα MLS 4800 και δεν μπορώ να βάλω φωνητικές οδηγίες στο destinator 8.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 φαντάζομαι πας να εγκαταστήσεις αυτό το αρχείο για να σου παίζουν οι φωνητικές οδηγίες στο destinator 8 σωστά?αυτό το αρχείο δεν μπορείς να το κάνεις αντικατάσταση. Κ εγώ έχω ένα MLS 4800 και δεν μπορώ να βάλω φωνητικές οδηγίες στο destinator 8. Ναι για αυτο το ηθελα αλλα αν και καταφερα τελικα να το αντικαταστησω απο ενα ιδιο απο αλλο Mls400 δεν δουλευει ο ηχος γιατι μαλλον εχει το δικο μου win ce 4.20 και οχι 5.
doubletrance Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ναι για αυτο το ηθελα αλλα αν και καταφερα τελικα να το αντικαταστησω απο ενα ιδιο απο αλλο Mls400 δεν δουλευει ο ηχος γιατι μαλλον εχει το δικο μου win ce 4.20 και οχι 5. απλά το Dest8 ΔΕΝ δουλεύει σε όλα τα MLS 4800. κάποια οκ κάποια οχι. Ola τα MLS4800 είναι WinCE5. πάλι καλά δεν λες οτι μπορούμε να βάλουμε σχεδόν ΟΛΑ τα προγράμματα πλοήγησης? iGO8 με χάρτη Teleatlas και TTS μια χαρά είναι, αλλά sτο Dest8 έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με το ελληνικό TTS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.