Προς το περιεχόμενο

Κάποιες ερωτήσεις για VPN

inSync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν στήσω VPN Server σε ένα PC, οι συσκευές που θα συνδέονται σε αυτό θα έκαναν μεταξύ τους ότι θα μπορούσαν να κάνουν αν ήταν συνδεδεμένες μεταξύ τους σε LAN ?

Για να σας δώσω να καταλάβετε, θέλω να στήσω ένα δίκτυο στο οποίο να συνδέονται φίλοι μου με iPhone και να μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή πληροφοριών.

Δηλαδή όπως υπάρχουν τα διάφορα προγράμματα που αν είναι 2 iphone συνδεδεμένα σε ένα Wireless network μπορούν να ανταλλάξουμε επαφές αρχεία. Θα είναι δυνατόν να εντοπίζει το ένα iphone το άλλο, όταν συνδεθούν στο VPN μου ?

Δημοσ.

Ναι, εφόσον μια συσκευή συνδεθεί σε ένα VPN ανοίκει στο ίδιο δίκτυο με τις υπόλοιπες συσκευές που έχουν συνδεθεί σε αυτό και μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε δικτυακή εφαρμογή βασίζεται στο IP, ακριβώς σα να βρισκόταν στο ίδιο φυσικό δίκτυο.

Δημοσ.
Ναι, εφόσον μια συσκευή συνδεθεί σε ένα VPN ανοίκει στο ίδιο δίκτυο με τις υπόλοιπες συσκευές που έχουν συνδεθεί σε αυτό και μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε δικτυακή εφαρμογή βασίζεται στο IP, ακριβώς σα να βρισκόταν στο ίδιο φυσικό δίκτυο.

Yay! Ευχαριστώ πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...