Προς το περιεχόμενο

επιλογη μοντεμ/ρουτερ

dimiman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο τοτε που εκανα τη συνδεση στον οτε εχω to baudtek και τωρα θελω να το αλλαξω.ξερει κανεις να μου προεινει κανενα?(ενσυρματο παντα)

Δημοσ.

α.1000 θεματα για αυτο.β.γιατι ενσυρματο αφου με 10 ευρω παραπανω παιρνεις και ασυρματο/ενσυρματο μαζι.και αμα δεν θες το ασυρματο κλειστο αμα φοβασε την ακτινοβολια.αλλα παρτο με ασυρματο διοτι ισως καποια στιγμη το χρειαστεις και εκει θα λες γιατι δεν εδωσα τα δεκα ευρω παραπανω.ρουτερ ειτε thomson για παραξενες γραμμες διοτι ειναι παρα πολυ σταθερο η καποιο linksys πχ Linksys 160n .αναλογως τι γραμμη εχεις τωρα.γραψε χαρακτηριστικα γραμμης πχ margin attenuation κλειδωμα.εγω παντως thomson εχω thomson Θα ξαναπερνα.το linksys απλα ειναι και draft n που δεν εχει σημασια αφου δεν θες ασυρματο.και το thomsonειναι ασυρματο απλα σε g mode

Δημοσ.
βασικα και γω εχω ακουσει οτι η σειρα speedtouch της thomson ειναι καλη.

ειναι ποολυ καλα και σταθερα ειδικα σε παραξενες γραμμες .ειδικα για το ελλαδισταν με τα καλωδια του ειναι θαυμα.παλια ο οτε πηγαινε με thomson στα ραντεβου.αν επαιζε με αυτο ηταν ολα οκ γιατι επαιζε και σε χαλια γραμμες.και τοσα χρονια ο οτε speedtouch δινει .κατι ξερει;)opoios ξερει τι χαλια καλωδια εχει δινει και speedtouch.αν δεν εδινε ο οτε που ειναι δικα του τα καλωδια ποιος θα εδινε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...