Προς το περιεχόμενο

Άφαντος εξωτερικός σκληρός

Balidor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ και ενάμιση χρόνο έναν 750άρι WD εξωτερικο. My Book, Essential Edition λέγεται! Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που έκανε κάτι κολληματάκια και πλέον, τον αναγνωρίζει, τον βρίσκει, βάζει drivers, στο safe remove υπάρχει να τον βγαλω, αλλα δεν τον βλέπει.

Στο MyComputer δεν υπάρχει. Για defragment και στο "manage" (δεξι κλικ, στο ΜyComputer) πάλι δεν υπάρχει. Σαν υλικό υπάρχει, αλλά για χρησιμοποίηση όχι...

Τι μπορεί να φταίει; Αυτό το κάνει και σε laptop που το έβαλα

manager.jpg

[Υπ'όψιν οτι πριν λίγο καιρό είχε φάει φρίκη από ένα malware που του χάλαγε το autorun και άλλαζε τους φακέλους σε φάκελος.exe. Αν και το πέταξα, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να οφείλεται από κάτι παρόμοιο.]

Πλιζ βοήθεια, είναι full γεμάτος κι έχω σχεδόν όλη μου την μουσική (πολύ σπάνια και δυσεύρετα πράγματα). μακάρι να μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Δημοσ.

Δεν τον βλέπει ο AVG και κανένα άλλο πρόγραμμα, δοκίμασα σε Safe Mode και φόρτωσα με Linux Live CD τα Kubuntu αλλά και πάλι...

τίποτα δεν τον βλέπει!

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε πως έχει πρόβλημα το κουτί και όχι ο δίσκος.

Οπότε τον ανοίγεις και τον βάζεις στο tower ή σε άλλο κουτί.

Βέβαια μπορεί να φανεί αν κάνεις αυτό που λέει ο από πάνω μου!

Δημοσ.

Ώπα, σήμερα ξανάνοιξε...

Έτσι ξαφνικά!

βέβαια πάει αργά σχετικά οπότε ανησυχώ για την κατάστασή του. Όμως (όπως ρώτησε ενα φιλαράκι) δεν κάνει κανα περίεργο ή έντονο θόρυβο. Ακούγεται γλυκός όπως πάντα!

Ξεκίνησε να κολλάει σιγά σιγά, και να μου κολλάει, οπότε από ιό δεν πρέπει να είναι. Αλλιώς σατ Vista σε άλλο λαπτοπ ή με linux θα τον είχα δει (τι στο καλό)!!!

alan2

Έκανα full scan και μάλιστα απο safe mode! Πάλι τα @@ μου πήρα!

Ακόμα λοιπόν είμαι διχασμένος αν έγινε από ιό ή όχι τελικά!

Θα τον πάω πίσω στο ( Πλ**ιο) κατάστημα που το πήρα μπας και γίνει κάτι, αφού το φορμάρω πρώτα!!!!

Ευχαριστώ για τον χρόνο και τον κόπο σας παίδες :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...