Προς το περιεχόμενο

iphone 100% clone

BRAXOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερομαι για τα κινεζικα κινητα iphone clone.

επειδη εχω δει πολλα και δεν ξερω τις διαφορες τους, υπαρχει καποιο απο αυτα

με wifi, tv, camera 2.0 και πανω αλλα σε μια συσκευη;

γιατι τα εχω βρει αλλα παντα κατι λειπει...

ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν έχει wifi δεν θα έχει ελληνικά και το αντίστροφο. Αλλά συνήθως όταν δεν έχουν ελληνικά, δεν μπορούν ούτε καν τους χαρακτήρες να αναγνωρίσουν. Οπότε πρέπει μέχρι και οι επαφές να ειναι στα αγγλικά.

Δημοσ.
ενδιαφερομαι για τα κινεζικα κινητα iphone clone.

επειδη εχω δει πολλα και δεν ξερω τις διαφορες τους, υπαρχει καποιο απο αυτα

με wifi, tv, camera 2.0 και πανω αλλα σε μια συσκευη;

γιατι τα εχω βρει αλλα παντα κατι λειπει...

ευχαριστω!

άσε τα κινέζικα , δεν αξίζουν με τη μία ..... άλλες περιοχές εκεί , άλλες εδώ.....

Δημοσ.

Κινέζικα = Πλαστικούρα κακιάς ποιότητας, υψηλός δείκτης SAR, menu από δύσχρηστα έως άκυρα εντελώς.

100% κλώνο κάποιου τηλεφώνου δεν πρόκειται να βρεις, πόσο μάλλον του iPhone.

Δημοσ.

βασικα δεν με ενδιαφερει σαν κινητο αλλα σαν ψυχαγωγια. Δεν με ενδιαφερει που δεν εχει Ελληνικα. Θελω το ασυρματο για το ιντερνετ, την τηλεοραση για ψυχαγωγια και την καμερα για να μην κουβαλαω αλλη γωτογραφικη μαζι. Μου αρεσει και σαν σχεδιασμος το iphone και για αυτο ρωτησα. Αν παραβλεψουμε ολα αυτα, εχουμε τιποτα στο νου;

Δημοσ.
βασικα δεν με ενδιαφερει σαν κινητο αλλα σαν ψυχαγωγια. Δεν με ενδιαφερει που δεν εχει Ελληνικα. Θελω το ασυρματο για το ιντερνετ, την τηλεοραση για ψυχαγωγια και την καμερα για να μην κουβαλαω αλλη γωτογραφικη μαζι. Μου αρεσει και σαν σχεδιασμος το iphone και για αυτο ρωτησα. Αν παραβλεψουμε ολα αυτα, εχουμε τιποτα στο νου;

http://www.skroutz.gr/s/27341/Apple-iPod-touch-8GB.html

επίσης θα το βρεις πολύ οικονομικότερα μεταχειρισμένο. Δεν γλυτώνεις και πολλά € με αγορά κινέζικου.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=265152

Κοίτα στα τελευταία ποστς για να μην τα ξαναγράφω και εδώ σχετικά με το τι πρέπει να ψάξεις και τι θα πρέπει να περιμένεις από ένα κινέζικο.

Και για να απαντήσω με 2 λόγια πάνω στο ερωτημά σου: Κινέζικο με WIFI+TV+ελληνικά προς το παρόν δεν υπάρχει.... έχει βγει το F003 (το πρώτο με WIFI+TV) αλλά ακόμη χωρίς ελληνικά.....

Υ.Γ: Ήθελα να ξερα αν κάποιοι που εκφέρουν άποψη έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους κάποιο κινέζικο ή έχουν κάνει έστω και την παραμικρή έρευνα πάνω σε αυτά....

Δημοσ.
http://www.skroutz.gr/s/27341/Apple-iPod-touch-8GB.html

επίσης θα το βρεις πολύ οικονομικότερα μεταχειρισμένο. Δεν γλυτώνεις και πολλά € με αγορά κινέζικου.

Και εγώ αυτό θα πρότεινα , το ipod touch ......βέβαια δέν έχει tv αλλά έχει wifi

Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=265152

Κοίτα στα τελευταία ποστς για να μην τα ξαναγράφω και εδώ σχετικά με το τι πρέπει να ψάξεις και τι θα πρέπει να περιμένεις από ένα κινέζικο.

Και για να απαντήσω με 2 λόγια πάνω στο ερωτημά σου: Κινέζικο με WIFI+TV+ελληνικά προς το παρόν δεν υπάρχει.... έχει βγει το F003 (το πρώτο με WIFI+TV) αλλά ακόμη χωρίς ελληνικά.....

Υ.Γ: Ήθελα να ξερα αν κάποιοι που εκφέρουν άποψη έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους κάποιο κινέζικο ή έχουν κάνει έστω και την παραμικρή έρευνα πάνω σε αυτά....

Αυτό πάει σε εμένα ε?

Κοίτα έχω αγοράσει κινέζικο τηλέφωνο στο παρελθόν λόγω dual sim, όπως και φίλοι μου διαφορετικά μοντέλα για tv, και ήταν όπως ακριβώς τα περιέγραψα στο πρώτο μου post στο topic

Δημοσ.

Και όχι μόνο σε σένα φίλε inSync.....

Το πρόβλημα είναι όταν σε τέτοια τόπικς βλέπω γενικευμένες απαντήσεις τέτοιου στυλ.... κινέζικα= το ένα, το άλλο το παράλλο.....δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να εκφέρει ΤΟΣΟ γενική γνώμη πάνω σε κάτι που 1ον) απ ότι λες έχεις εμπειρία από το παρελθόν και 2ον) η όποια εμπειρία είναι ελάχιστη μπροστά πάντα στην πραγματικά αχανή αγορά των κινέζικων πλέον.

Αν και τα έχω γράψει και στο άλλο τόπικ που έδωσα ας τα πω και εδώ..... με το να αγοράσεις ένα κινέζικο και να έχεις τις απαιτήσεις ενός nokia, se, lg, samsung, iphone, κτλ κτλ κτλ είναι πραγματικά άτοπο! Πόσο μάλλον να ψάχνεις την καλύτερη copia του iphone(μιλάω για το λειτουργικό παρά για την εξωτερική εμφάνιση!) Το αγοράζεις όμως για συγκεκριμένες δυνατότητες που σου δίνει και για τίποτε άλλο.... Δηλαδή πλαστικούρες κακής ποιότητας δεν βρίσκεις στα συμβατικά κινητά; Αυτό θες να πεις; Ή δεν βρίσκεις υψηλό δείκτη SAR σε κάποια από αυτα; Όσο για το menu όλα θέμα συνήθειας είναι για μένα και προσωπικά σε αυτό που έχω με έχει βολεψει σε μεγάλο βαθμό!

@BRAXOS: Τα ελληνικά να σε ενδιαφέρουν πάρα πολύ καθώς χωρίς ελληνικό menu δεν θα λάβεις ποτέ ελληνικά sms!!! Για προτάσεις (εκτός από το F003 που σου έγραψα εδώ δες στο άλλο τόπικ!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...