PaokToTheBone Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Σημερα παρελαβα την Τ260.Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος μεχρι τωρα.Δεν βρηκα κατι που να με πειραζει yet... Το 8εμα ειναι οτι εχω ακουσει οτι πρεπει να περασω ρυ8μισεις κτλ ...Που μπορω να της βρβ?
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 τι εννοεις που θα τις βρεις; πανω στη οθονη λογικα θα εχει ενα κομπακι που θα σε βαζει στο μενου της και ρυθμιζεις αναλογα με το πως βολευεσε
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 τι εννοεις που θα τις βρεις;πανω στη οθονη λογικα θα εχει ενα κομπακι που θα σε βαζει στο μενου της και ρυθμιζεις αναλογα με το πως βολευεσε yeap i know that...Εχω ακουσει οτι υπαρχουν ετοιμα προφιλ που ειναι recommended να τα χρησιμοποιησεις...Κατι τετοιο ψαχνω αλλα φοβαμαι να κατεβασω οτιδηποτε μην κανω καμια πατατα και κλαιω μετα...Με ο8ονες και σκληρους(raid κτλ...) εχω μαυρα μεσανυχτα
N.I.C Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Καλορίζικη ..όπως είπε και ο eSata,παίξε με τα χειριστήρια της οθόνης δεν υπάρχουν καθορισμένες ρυθμίσεις,ότι σε βολεύει εσένα. Τσέκαρε εδώ ένα τεστ...
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Καλορίζικη ..όπως είπε και ο eSata,παίξε με τα χειριστήρια της οθόνης δεν υπάρχουν καθορισμένες ρυθμίσεις,ότι σε βολεύει εσένα. Τσέκαρε εδώ ένα τεστ... Τhanks ρε...8α ψαξω το site.Οκ 8α το δω το 8εμα. Οταν μπορεις μπες msn για chit chat.
Tenshi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε: Brightness=47 Contrast=75 Magic Bright=Custom Magic color=off color tone=warm color control=red(29)/green(16)/blue(18) color effect=off gamma=mode 1
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 πολυ σκοτεινη ειναι με αυτες τις ρυ8μισεις... Thanks παντως Τι να αλλαξω λες? Aν και τοση ωρα που ειμαι με αυτες τις ρυ8μισεις μ φαινεται αρκετα ξεκουραστα... Nice...
Tenshi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 brightness,gamma και tone color θα έλεγα,ανάλογα με το πόσο την παλεύον τα μάτια σου.Εντυπωσιακή η οθόνη στο ράφι,άλλα σε real life καταστάσεις κουράζει... Η T220 μου πήρε κανα 3ωρο να την φέρω στα μέτρα μου και αυτό γιατι τα βράδια παίζω κανα παιχνιδάκι/σερφάρω με κλειστό φώς στο δωμάτιο. Βέβαια οι ανοχές απο άνθρωπο σε άνθρωπο είναι διαφορετικές...
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 brightness,gamma και tone color θα έλεγα,ανάλογα με το πόσο την παλεύον τα μάτια σου.Εντυπωσιακή η οθόνη στο ράφι,άλλα σε real life καταστάσεις κουράζει...Η T220 μου πήρε κανα 3ωρο να την φέρω στα μέτρα μου και αυτό γιατι τα βράδια παίζω κανα παιχνιδάκι/σερφάρω με κλειστό φώς στο δωμάτιο. Βέβαια οι ανοχές απο άνθρωπο σε άνθρωπο είναι διαφορετικές... Σωστος... Οταν λες κουραζει? Εγω οταν βρισκομουν σε κατασταση μετακομισης επαιζα σε 32αρα...και δν καταλαβαινα τπτ...(την ειχα αγορασει για το νεο σπιτι και στο παλιο δν χωρουσε που8ενα )
eSATA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Καλορίζικη ..όπως είπε και ο eSata,παίξε με τα χειριστήρια της οθόνης δεν υπάρχουν καθορισμένες ρυθμίσεις,ότι σε βολεύει εσένα. Τσέκαρε εδώ ένα τεστ... θα το χρειαστω κι εγω σιγουρα το λινκ...ερχεται η LG W2452V-PF:p:p:p:p
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 θα το χρειαστω κι εγω σιγουρα το λινκ...ερχεται η LG W2452V-PF:p:p:p:p Καλοριζικη και σε σενα!Και με 0 pixel dead...Eμενα δν ειχε κανενα καμμενο
Tenshi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Σωστος...Οταν λες κουραζει? Εγω οταν βρισκομουν σε κατασταση μετακομισης επαιζα σε 32αρα...και δν καταλαβαινα τπτ...(την ειχα αγορασει για το νεο σπιτι και στο παλιο δν χωρουσε που8ενα ) Γενικότερα η φωτεινότητα και ειδικά το λευκό χρώμα,το οποίο μου προκαλούσε πονοκέφαλο και κόκκινα μάτια.Πριν την Samsung υπήρχε μια 19αρα LG την οποία και άλλαξα για να αξιοποιήσω την κάρτα γραφικών μου (μεγαλύτερες αναλύσεις).Ενδέχεται να μήν σου προκαλεί καμία αίσθηση,γιατι όπως είπες χρησιμοποιούσες μια 32" πρίν,στην δικιά μου περίπτωση η μετάβαση και μόνο ήταν ένα σόκ για το οπτικό μου νεύρο. Άλλαξα εταιρεία,είδα το φώς-στην κυριολεξία- άλλα δέν άντεξα.Τα γαλαζοπρασινομελοκαφέ μάτια μου παραείναι ευαίσθητα.
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Γενικότερα η φωτεινότητα και ειδικά το λευκό χρώμα,το οποίο μου προκαλούσε πονοκέφαλο και κόκκινα μάτια.Πριν την Samsung υπήρχε μια 19αρα LG την οποία και άλλαξα για να αξιοποιήσω την κάρτα γραφικών μου (μεγαλύτερες αναλύσεις).Ενδέχεται να μήν σου προκαλεί καμία αίσθηση,γιατι όπως είπες χρησιμοποιούσες μια 32" πρίν,στην δικιά μου περίπτωση η μετάβαση και μόνο ήταν ένα σόκ για το οπτικό μου νεύρο.Άλλαξα εταιρεία,είδα το φώς-στην κυριολεξία- άλλα δέν άντεξα.Τα γαλαζοπρασινομελοκαφέ μάτια μου παραείναι ευαίσθητα. Ε αν ειναι ευαισ8ητα να τα προσεχεις...Δεν υπαρχει λογος να πα8ουμε ζημια απο το pc μας. Εβαλα 2 γραφεια διπλα διπλα και 8α φερω τα 2 pc μου εδω...(εχω δυο γιατι τα μοιραζομαστε με τον αδερφο μου).Λογικα 8α συνεχισω να παιζω τα παιχνιδια μου στην 22αρα (και λογω καρτας,η 8800gts512 λογικα 8α τα βρει σκουρα σε αρκετους νεους τιτλους σε Full hd).Η 26αρα εινια για αλλη χρηση.Οχι τα παιχνιδια.
N.I.C Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 θα το χρειαστω κι εγω σιγουρα το λινκ...ερχεται η LG W2452V-PF:p:p:p:p feel free to use it
caution Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ...πάντως ρίξτε καμιά πονηρή ματιά σε κανένα φίλο με calibration kit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.