Προς το περιεχόμενο

Πoλυμηχάνημα ως fax

zoolapi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον Lexmark X1180,και θα ήθελα να τον χρησιμοποιήσω και ως fax.Έχω σύνδεση ADSL άλλα το Modem/router είναι..στον πάνω όροφο,γιατί δανείζομαι την σύνδεση με τον αδερφό μου,μέσω καλωδίου.Μπορώ κάτω απο αυτές τις συνθήκες να χρησιμοποιήσω το πολυμηχάνημα ως fax,και πως;Καθότι Ψιλο-χονδρο άσχετη,please,όσο πιο αναλυτικά και απλά γίνεται,αν έχετε οδηγίες..:o

Δημοσ.
Έχω τον Lexmark X1180,και θα ήθελα να τον χρησιμοποιήσω και ως fax.Έχω σύνδεση ADSL άλλα το Modem/router είναι..στον πάνω όροφο,γιατί δανείζομαι την σύνδεση με τον αδερφό μου,μέσω καλωδίου.Μπορώ κάτω απο αυτές τις συνθήκες να χρησιμοποιήσω το πολυμηχάνημα ως fax,και πως;Καθότι Ψιλο-χονδρο άσχετη,please,όσο πιο αναλυτικά και απλά γίνεται,αν έχετε οδηγίες..:o

Δεν χρειάζεται σε κάτι το modem/router, το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει ως fax είναι ένα απλό τηλεφωνικό καλώδιο (το οποίο φυσικά να καταλήγει σε κάποια τηλεφωνική μπρίζα :-) ). Οπότε αν στο δωμάτιο που έχεις τον εκτυπωτή έχεις και τηλέφωνο, βγάζεις το καλώδιο απο το τηλέφωνο και το βάζεις στο φαξ. Λογικά μετά το φαξ έχει μία έξοδο, όπου συνδέεις (αν θες) ένα τηλεφωνικό καλώδιο που καταλήγει στο τηλέφωνό σου, ωστε να λειτουργούν και τα 2.

Αν δεν καταλαβες κάτι, το λες και το εξηγώ καλύτερα.

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται σε κάτι το modem/router, το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει ως fax είναι ένα απλό τηλεφωνικό καλώδιο (το οποίο φυσικά να καταλήγει σε κάποια τηλεφωνική μπρίζα :-) ). Οπότε αν στο δωμάτιο που έχεις τον εκτυπωτή έχεις και τηλέφωνο, βγάζεις το καλώδιο απο το τηλέφωνο και το βάζεις στο φαξ. Λογικά μετά το φαξ έχει μία έξοδο, όπου συνδέεις (αν θες) ένα τηλεφωνικό καλώδιο που καταλήγει στο τηλέφωνό σου, ωστε να λειτουργούν και τα 2.

Αν δεν καταλαβες κάτι, το λες και το εξηγώ καλύτερα.

Το θέμα είναι οτι θέλω να χρησιμοποιώ το πολυμηχάνημα (που έιναι εκτυπωτής,scanner κτλ,και που δουλεύει μέσω του υπολογιστή μου) και ως fax!

Δεν έχω fax αυτόνομο,γιατί έτσι εννοείται θα το σύνδεα με την τηλεφωνική γραμμή..:-)

Δημοσ.

Θες προγραμμα που να το εγκαταστησεις στο pc σου......... ας πουμε το winfax. Για να γινει αυτο πρεπει να βαλεις ενα φαξ μοντεμ στο pc σου (σε pci ή serial, 15 ευρω εχει ). Απο εκει και περα αυτου του ειδους τα προγραμματα εινα σε περιβαλλον σαν outlook express και μπορεις να τα τυπωνεις, στελνεις μαιλ, φαξ, κ.λ.π.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...