arxaggelos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Όσο κι αν συμπαθώ τον Βασίλη (καλά, δεν κόβω και τις φλέβες βέβαια) η συγκεριμένη εκτέλεση είναι ίσως η χειρότερη που έχω ακούσει εδώ και πολλά χρόνια, και όχι μόνο του συγκεκριμένου τραγουδιού. Για όποιον δεν την έχει ακούσει, που θα παει, θα την πετύχει σε κανένα trailer-πλύση-εγκεφάλου του Alter...Θα ήθελα να ακούσω γνώμες πάνω σε αυτό.
Praetorianos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Η εκτέλεση όντως είναι κάπως και γενικά αν και μου αρέσει η φωνή του δεν νομίζω ότι έπρεπε να πειραματιστεί με το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν του ταιριάζει κιόλας, άσχετα αν γίνεται χαμός στο μαγαζί κάθε φορά που την ερμηνεύει. Γενικά το τελευταίο του cd με τις επανεκτελέσεις δεν με τρέλανε, ας έβγαζε λαϊκά τραγούδια που ξέρει και είναι άπιαστος. btw Υπήρχε κι άλλο θέμα εδώ, αλλά ας απαντάμε σε αυτό.
arxaggelos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δεν είναι απλά κάπως, είναι ένα αίσχος. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν ο Καρράς είναι "φωνάρα", "φωνή-κεφάλαιο για το ελληνικό τραγούδι", και άλλες τέτοιες πα**ριές, το τραγούδι είναι βαθύ και η εκτέλεση του Καρρά το έκανε να βρωμάει Ballantines και κονσομασιόν. Δεν έχω τίποτε με τα μπουζούκια, αλλά ο καθένας στο είδος του. Σορι κι όλας. μου θυμίζει τον Νότη που τόλμησε να πει την Μπαλάντα του Κυρ Μέντιου και την έκανε σαν τα μούτρα του.
victz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Εμενα γιατι μου ερχεται στο μυαλο η λεξη "αρπαχτη" ; Και υποψιν, ασχετως αν δε μου αρεσει, οτι θεωρω οτι εχει φωνη, δεν ειναι "κορακι"
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Εμενα γιατι μου ερχεται στο μυαλο η λεξη "αρπαχτη" ; εννοείς από τον Μάλαμα? Παίζει....
victz Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αρπαχτη απο ολους. Δε λεω καλο να κανεις καμμια διασκευη, αλλα να στηριζεις μια ολοκληρη δισκογραφικη δουλεια σε γνωστες επιτυχιες δεν ειναι παντα σωστο. Ασε που θετεις και τον εαυτο σου σε συγκριση με τους original καλλιτεχνες
giglis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Ουτε εμενα μου αρεσε. Την ακουσα τη συγκεκριμενη εκτελεση και δε μου αρεσε. Δε του ταιριαζει η φωνη στο τραγουδι
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 το θεμα ειναι οτι οταν ο μαλαμας δεν ηταν καθολου γνωστος, πηγαινε σε παρα πολλους ερμηνευτες με τα τραγουδια του ωστε να τα τραγουδησουνε αλλα κανεις δεν τα τραγουδουσε. μετα ο ανθρωπος τσατιστικε και τους λεει, ετσι ειστε; θα τα τραγουδησω εγω! και ετσι εγινε γνωστος... απο τοτε πολλοι ερμηνευτες εχουν πει τα τραγουδια του αλλοι καλα αλλοι ασχημα. αλλα για να μην ειμαστε και offtopic, ο βασιλης ειναι ενας απο τους ερμηνευτες που δεν μου αρεσε καθολου η ερμηνεια του στο συγκεκριμένο τραγουδι....
gf030 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Και μια αιρετικη αποψη: Τωρα μολις βρηκα και ακουσα το τραγουδι και απο τους δυο, ομολογω οτι δεν ακουω "εντεχνο". Το τραγουδι απο μονο του λογω κλιμακας (ουσακ) και ρυθμου (αργο τσιφτετελι) δεχεται μια πιο "λαικη" (οχι απαραιτητα σκυλαδικη) ερμηνεια. Και ο βασιλης πετυχε μια παρα πολυ καλη και εντιμη οσον αφορα το υφος ερμηνεια. Τωρα βεβαια παντα η πρωτη εκτελεση, ακομα και αν ειναι υποδεεστερη, "χτυπαει" παντα καλυτερα στ' αυτι, ακουγεται καλυτερα. Θεωρω λοιπον πολυ εντιμη την αντιμετωπιση και την ερμηνεια στο συγκεκριμενο τραγουδι... περισσοτερο εντιμη απο καποιους rap - hip hop """"καλλιτεχνες"""" που μεγαλοπιαστηκαν ξεπουλωντας τα παντα συνεργαζομενοι με γερασμενες μεγαλοσκυλουδες και παρουσιαζοντας εκπομπες - σκουπιδια στην tv. Αυτα...
alexzzz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Διαφωνώ... το τραγούδι ναι μεν είναι μιας διαφορετικής έντεχνης μορφής όπως και όλα τα τραγούδια του Μάλαμα αλλά στην συγκεκριμένη εκτέλεση ο Καρράς το "εκμεταλλεύεται" αυτό... επειδή το δίνει στο κοινό του που υπό άλλες συνθήκες δεν θα το ήξερε. Πολύ μου ζήτησαν τον δίσκο το Μάλαμα που είχε μέσα στο original τραγούδι επειδή δεν είχαν άλλο γνωστό που να τον είχε και το μετάνιωσαν...
gf030 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Διαφωνώ... το τραγούδι ναι μεν είναι μιας διαφορετικής έντεχνης μορφής όπως και όλα τα τραγούδια του Μάλαμα αλλά στην συγκεκριμένη εκτέλεση ο Καρράς το "εκμεταλλεύεται" αυτό... επειδή το δίνει στο κοινό του που υπό άλλες συνθήκες δεν θα το ήξερε. Μα σιγουρα, το τραγουδησε γαι να το "εκμεταλευτει" και να το δωσει στο κοινο του! Ανεντιμο θα ηταν να το πει και να προσπαθησει να απευθυνθει στο κοινο του Μαλαμα. Η δικη μου κριτικη ηταν καθαρα - ψυχρα μουσικη επι της ερμηνειας και του υφους του Βασιλη στο συγκεκριμενο τραγουδι. Αν ομως ακουγοντας το φανταστω μια αιθουσα με κοσμο και καπνους απο τσιγαρα και μυρωδια ξυδιου-μπομπα και γαρυφαλα...τοτε ενταξει, αλλαζει η ψυχολογια, χωρις να αλλαζει και η ερμηνεια αυτη καθ' αυτη. Εξαρταται απο το πως ακουει κανεις.
onty Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Εγω θα ελεγα οτι ειναι κομματαρα και γιαυτο μπορει να ακουστει τελεια και σαν εντεχνο και σαν λαικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.