Αλέκος_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Καλή σας μέρα κι ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Ίσως το θέμα έχει ξανατεθεί, αλλά σε μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι. Θέλω να βάλω μια φόρμα στο blog μου, η οποία δε θα είναι απλά μια φόρμα επικοινωνίας του τύπου: Θέμα, Μήνυμα κλπ. Θέλω να έχει περαιτέρω πληροφορίες. Συγκεκριμένα να μπορεί ο χρήστης να συμπληρώσει ειδικά στοιχεία για το όχημά του προκειμένου να του δώσω κάποια προσφορά για το κόστος ασφάλισης, πχ: Είδος Οχήματος, Κυβισμός, Ημ/νία 1ης Κυκλοφορίας κλπ. Γίνεται; Και πάλι ευχαριστώ
macabre_sunsets Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Γνωρίζεις από HTML ή/και γενικά από κώδικα ώστε να φτιάξεις μόνος σου την φόρμα ή ψάχνεις κάποια έτοιμη λύση? Αν ναι, σε τι site θέλεις να την χρησιμοποιήσεις (πχ/ wordpress... μια και είδα λες για blog)? Το να την φτιάξεις μόνος σου πάντως δεν είναι καθόλου δύσκολο και μπορείς να βάλεις ότι επιλογές θέλεις.
Αλέκος_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Γνωρίζω από HTML κώδικα και μπορώ να φτιάξω τα διάφορα στοιχεία που θέλω. Το κενό μου είναι στο σημείο του submit. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κώδικα πρέπει να γράψω γι' αυτήν την επιλογή. Φαντάζομαι θα υπάρχουν free sites που μεσολαβούν ώστε να πάει το μήνυμα πρώτα σε αυτούς και μετά σε εμένα, αλλά το έχω χάσει λίγο και μπερδεύτηκα. Η φόρμα αυτή θα είναι σε blog (meidanisasfaleies.blogspot.com)
datanet Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Γνωρίζω από HTML κώδικα και μπορώ να φτιάξω τα διάφορα στοιχεία που θέλω. Το κενό μου είναι στο σημείο του submit. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κώδικα πρέπει να γράψω γι' αυτήν την επιλογή. Φαντάζομαι θα υπάρχουν free sites που μεσολαβούν ώστε να πάει το μήνυμα πρώτα σε αυτούς και μετά σε εμένα, αλλά το έχω χάσει λίγο και μπερδεύτηκα. Η φόρμα αυτή θα είναι σε blog (meidanisasfaleies.blogspot.com) στη φορμα σου στην αρχη θα πεις <form action="....." method="POST"> τα στοιχεια που θα γραψει ο αλλος, θα σταλθουν οπου λεει το action κ εκει θα γινει η επεξεργασια κ η αποθηκευση. Για free site που θες δεν γνωριζω, αλλα με μικρο κοστος αγοραζεις χωρο κ βαση δεδομενων κ κανεις τη δουλεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.