alex89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Κάνε ένα backup τα δεδομένα σου και πήγαινε να κάνουν και στο plaisio ένα τσεκ το σκληρό σου.
lkastritis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Κάνε ένα backup τα δεδομένα σου και πήγαινε να κάνουν και στο plaisio ένα τσεκ το σκληρό σου. τελικά μου είπαν στο πλαίσιο οτι κατά 99% είναι ο δίσκος... την seagate μου μέσα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:37 ---------- άκυρο για δίσκο... είδες τι κάνει αυτό το 1%? η ραμ είναι τελικά...
lkastritis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ελπίζω να έσωσες τα αρχεία σου! ρε θα με τρελανουν αυτοι στο πλαισιο... τωρα ειναι η μιτρικη λεει ... τους ειπα να βαλουν την asus Μ3Α78Τ τα αρχειακια τα βαζω στον εξωτερικο ολα ομως... δεν τον εμπιστευομαι τον μεσα για κατι τετοιουσ λογουσ..
guardianx71 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Να σου πω πρώτη φορά βλέπω πρόβλημα μητρικής να προκαλεί τέτοιο μήνυμα. Να μην τον βλέπει καθόλου ναι, να κρασάρει σίγουρα, να σβήνει απολύτος . Αλλά bad disk status ποτέ δεν έχω δει χωρίς να έχει πρόβλημα ο δίσκος. Όταν τον πάρεις τρέξε τα διαγνωστικά δίσκου που λέγαμε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
lkastritis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Να σου πω πρώτη φορά βλέπω πρόβλημα μητρικής να προκαλεί τέτοιο μήνυμα. Να μην τον βλέπει καθόλου ναι, να κρασάρει σίγουρα, να σβήνει απολύτος . Αλλά bad disk status ποτέ δεν έχω δει χωρίς να έχει πρόβλημα ο δίσκος. Όταν τον πάρεις τρέξε τα διαγνωστικά δίσκου που λέγαμε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο το εχω επισημανει επανηλημενα στο πλαισιο .. τους λεω ρε παιδια πως εινα δυνατον να μου βγαζει μυνηματα ολη την ωρα? τους εχω παρει πολλεσ φορες... μου λεει το παιδι εκει.. "δεν ξερω .. εχω κανει τεστ σε ολον τον υπολογιστη και 5-6 φορεσ στον σκληρο... δεν μου βγαζει τιποτα για προλημα στον σκληρο... "τες πα... εμενα παντωσ στην αρχη μου ειπαν οτι ειναι προβλημα στην ραμ.. και σημερα παιρνουν τηλ και λενε πωσ τελικα ειναι ο προβλημα στην μυτρικη και οχι στην ραμ, αλλα τους ελεγε ραμ διοτι η μιτρικη δεν τισ εκανε να συχρωιζοναι κι να δουλευουν καλα... λεγανε και για τα windows αλλα τουσ ειπα οτι και πριν την αναβαθμηση αυτα ειχα...και μαλιτα το ιδιο σιντακι... ξερω γω... θα δουμε... μεχρι τωρα 500€ πηγε ολο.. μακαρι να μινει εκει παναγιτσα μου... κοιτα παντωσ τισ gigabite δεν τησ ειχα και σε πολυ εκτιμηση τωρα το γιατι μην το ρωτας... ουτε εγω ξερω.... τωρα να δω η asus τι κομματι ειναι γιατι με την gigabyte... ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΡΤΙΩΤΗ.... (δεν πιστευω να εισαι κινεζος σαν την διαφημηση τoυ γερμανου.. )
guardianx71 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 LOL ευτυχώς πατριώτης είμαι. Άλλα πολύ άσχημα μας τα λένε από το Πλαίσιο. Ουσιαστικά δεν ξέρουν τι είναι και ψάχνουν (ψάχνονται). Αν σε ξαναπάρουν και πουν δεν είναι αυτό αλλά το άλλο πάλι (ειδικά αν ζητήσουν χρήματα) πες τους κάνα ευχαριστώ παίδες , αντε πάντε ασχοληθήτε με την μαγειρική καλύτερα και πάρε ένα δίσκο και βάλτον εσύ. Τώρα αυτό που δεν σου είπαν υποθέτω είναι με ποιο πρόγραμμα τέσταραν τον δίσκο. Τον δίσκο φαντάζομαι τον έχεις κάμποσο καιρό ε ? (δεν συμπεριλαμβάνεται δλδ στους δίσκους που είναι πιθανό να έχουν προβληματικό firmware)
LaryHimura Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 ...Αν σε ξαναπάρουν και πουν δεν είναι αυτό αλλά το άλλο πάλι .... Ναί , καλημέρα.....από πλαίσιο τηλεφωνούμε , για να σας πούμε οτι τελικά φταίει το feng sui του δωματίου σας .....θα πρέπει να μετακινήσετε λίγο ποιό αριστερά την πόρτα....
lkastritis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Τον δίσκο φαντάζομαι τον έχεις κάμποσο καιρό ε ? (δεν συμπεριλαμβάνεται δλδ στους δίσκους που είναι πιθανό να έχουν προβληματικό firmware) πρεπει να ειναι κανα 4-5αρι χρονια... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:09 ---------- Ναί , καλημέρα.....από πλαίσιο τηλεφωνούμε , για να σας πούμε οτι τελικά φταίει το feng sui του δωματίου σας .....θα πρέπει να μετακινήσετε λίγο ποιό αριστερά την πόρτα.... xaxaxa θυμασε στο msn?
lkastritis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 παιδιά πριν από 5 λεπτακια το πήρα το pc .. δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά πιστεύω θα είναι οκ.. Πήγαν να μου χρεώσουν και εργασία οι μαλ*κ*ς.. και τους λέω ρε παιδιά αφού δίκια σας ήταν η μλκια .... με χρεώνεται και από πάνω??? ε συγνώμη λέει και κάναμε λάθος κλπ κλπ... τελικά δεν την χρεωσν .. γλιτωσα τα 30 € μου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:30 ---------- Αν σε ξαναπάρουν και πουν δεν είναι αυτό αλλά το άλλο πάλι (ειδικά αν ζητήσουν χρήματα) πες τους κάνα ευχαριστώ παίδες , αντε πάντε ασχοληθήτε με την μαγειρική καλύτερα και πάρε ένα δίσκο και βάλτον εσύ. δεσ τι γραφω για την εργασια... πηγα να το πω για την μαγειρικη αλλα λεω ασε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.