Προς το περιεχόμενο

μπλε οθονη μετα απο αναβαθμηση

lkastritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βεβαίος και μπορεί. Αν έχει bad sectors. Διαγνωστικό της εταιρίας του δίσκου πχ Western Digital ,seagate κτλ downloadable από τα site τους

επειδή θα το πάω μέσω google.. τι να βάλω στο search?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι μάρκα είναι ο δίσκος? βάζεις στο google πχ western digital homepage και από εκεί στα downloads κτλ. Για την μνήμη δεν μου είπες

seagate είναι... μνήμη ram εννοείς? μια χαρά πρέπει να είναι... δεν ξέρω.. υπάρχει κάνα τεστ για την ραμ? αν και ραμ πολύ σπάνιο να έχει πρόβλημά ...

Δημοσ.
http://download.seagate.com/seatools/registration.nsf/eula/enterprise για το πρόγραμμα. Και Ram είναι το πιο πιθανό ειδικά αν έχεις και τρίτο dimm διαφορετικό όπως σε ρώτησα για τα 5 GB που γράφεις

τελικά 4 μπήκε.. σορρυ που δεν το άλλαξα... 2χ2 gb

Δημοσ.
No prob. Κάνε ένα bios update πάντως από εδώ http://www.gigabyte.com.tw/Search/Search_List.aspx?Keyword=GA-MA770-UD3+&SearchType=BIOS (το revision πάνω στη μητρική φαίνεται) για καλό και για κακό

μαλλον ο δισκοσ ειναι δεν ειδεσ τι σοθ ειπα οτι λενε τα windows? θα το παω στο πλαισιο και θα το αλαξω.. ποσο να κανει ενασ 250αρησ μωρε.. ? 50 --60 €?

Δημοσ.
Nαι οκ. Απλά έχε το bios στο νου σου αν αντιμετωπίσεις άλλο πρόβλημα

το ανέφερα στο πλαίσιο για το update στο bios και λένε ότι όταν βάζουμε κάτι καινούργιο πάνω άμεσος κάνουμε update οπότε έχουν κάνει...

• Moderators
Δημοσ.
dumping (files (?)) to κάτι... δεν προλαβαίνεις να την δεις....

Τα dumps μπορεις να τα βρεις στο c:\windows\minidump.Αν αποκλεισεις τον σκληρο σαν προβλημα,ανεβασε τα dumps καπου να τα ριξω μια ματια.

Δημοσ.

Για να του λέει bad disk status backup and replace ο δίσκος πρέπει να είναι. Αυτό ότι το πλαίσιο κάνει και bios update όταν το συναρμολογούν αυτοί δεν το ήξερα. Ότι έχω πάρει από εκεί το έχω βάλει μόνος μου

EDit :

LOL ok το διόρθωσα. Τους τόνους μου μέσα

Δημοσ.
Για να του λέει bad disk status backup and replace ο δίσκος πρέπει να είναι. Αυτό ότι το πλαλισιο κλανει και bios update όταν το συναρμολογούν αυτοί δεν το ήξερα. Ότι έχω πάρει από εκεί το έχω βάλει μόνος μου

τώρα αν το κλάνει δεν ξέρω...:lol: οτι κανει update κάνει όμως ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:02 ----------

Τα dumps μπορεις να τα βρεις στο c:\windows\minidump.Αν αποκλεισεις τον σκληρο σαν προβλημα,ανεβασε τα dumps καπου να τα ριξω μια ματια.

ok μόλις πάω σπίτι τα ανευαζωω.... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...