Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy XIV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ωχ γιατί το έχουν τόσο φτηνό εκεί? Σίγουρα ισχύει?

Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο φτηνό αλλά το site είναι αξιόπιστο οπότε σίγουρα ισχύει.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο φτηνό αλλά το site είναι αξιόπιστο οπότε σίγουρα ισχύει.

Ωραία ευχαριστώ θα το δοκιμάσω :D

Ελλάδα στέλνει, ε?

Δημοσ.

Το site ναι είναι αξιόπιστο. Το ότι το έχει τόσο ούτε εγώ ξέρω το γιατί αλλά είναι σοβαρό site όπως είπε και ο merdock.

Τελικά πως σας φαίνεται το game; Όπως είπε και ένα παλικάρι για το game αυτό ισχύει το "love it or hate it"

Δημοσ.

Final Fantasy XIV Europe To Use Crysta Payment System

Square Enix has announced "Crysta", a new online payment method for Final Fantasy XIV in Europe and other PAL territories. Final Fantasy XIV is the first title to use the system, and starting with tomorrow's launch of the MMO, Euro peeps who have a registered Square Enix account can use Crysta to pay for their subscriptions and "security tokens".

Crysta can be purchased in blocks of £5/€5, £10/€10, £20/€20, £30/€30, £50/€50, £100/€100 using a variety of payment processes including credit and debit cards. The current exchange rates in Europe are as follows:

100 Crysta = £1 (UK residents only)

100 Crysta = €1 (rest of Europe)

There will be a cap on the number of Crysta that users can hold in their account at any one time.

Δημοσ.

Ουάου πρέπει να είναι η πρώτη (και τελευταία:-() φορά που όσοι χρησιμοποιούν ευρώ δεν είναι τα κορόιδα που πληρώνουν ακριβότερα το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.
Σε αυτό το video εξηγείται πως δουλεύει το fatigue system.

Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου άσχημο, τουλάχιστον όσο χάλια φαινόταν στην αρχή

Με λιγα λογια λεει οτι το να εισαι καμενος δεν σου δινει τεραστιο πλεονεκτημα πλεον σε σχεση με αυτον που ασχολειται λιγες ωρες;

Και γιατι το κανανε αυτο; Ειναι δικαιο; Δλδ ετσι ο hardcore για να παρει πλεονεκτημα πρεπει να παιζει ακομα περισσοτερες ωρες, να γινει pc freak δλδ.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Εντάξει Ιάπωνες είναι, δεν ξέρουν άλλα νομίσματα εκτός από το Γιεν. :lol:

Luxx είπε:
Και γιατι το κανανε αυτο;

Δεν έχουν end game content απλά :P

---

Συνεχίζουμε στο νέο νήμα εδώ:

Δημοσ.

Εντυπώσεις για το game για όσους παίζουν? Εχώ να πιάσω final fantasy από την εποχή του 7 σε playstation.. Από τι είδα στο net το παιχνίδι χρησιμιποιεί ένα είδους μικτού action turnbase στις μάχες του. Ενά άλλο θετικό που είδα είναι ότι το game είναι open world μεγάλο συν για μένα για ένα mmorpg.

Τέλος διάβασα ότι το game δεν σου εξηγεί με τίποτα όλους τους μηχανισμούς του και το πως λειτουργούν και πρέπει κάπως μέσα από τα npc να το βρεις μόνος σου. Μου αρέσουν γενικά τα περίπλοκά game και ιδίως τα mmorpg που είναι έτσι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχει κάποιος κανένα CD-Key με Free Trial ή γνωρίζει το πως μπορούμε να αποκτήσουμε?

Θέλω να δοκιμάσω το game.

Δημοσ.
Εντυπώσεις για το game για όσους παίζουν? Εχώ να πιάσω final fantasy από την εποχή του 7 σε playstation.. Από τι είδα στο net το παιχνίδι χρησιμιποιεί ένα είδους μικτού action turnbase στις μάχες του. Ενά άλλο θετικό που είδα είναι ότι το game είναι open world μεγάλο συν για μένα για ένα mmorpg.

Τέλος διάβασα ότι το game δεν σου εξηγεί με τίποτα όλους τους μηχανισμούς του και το πως λειτουργούν και πρέπει κάπως μέσα από τα npc να το βρεις μόνος σου. Μου αρέσουν γενικά τα περίπλοκά game και ιδίως τα mmorpg που είναι έτσι.

Έπαιξα στην beta, δεν σου εξηγεί απολύτως τίποτα σε σημείο που μου έσπασε τα νεύρα με αποτέλεσμα να το παρατήσω. Επίσης έχει πάρα πολύ περπάτημα αλλά αν σου αρέσουν τέτοια μαζοχιστικά τότε πάω πάσο :P . Ωραία τα γραφικά αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά.

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει κανένα FF και αυτό είναι το πρώτο που δοκιμάζω. Είμαι pc gamer και ασχολήθηκα σχεδόν με τα περισσότερα δημοφιλή ΜΜΟ της αγοράς. Σίγουρα το FF δεν είναι το ίδιο και έχει διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και χρόνο εξοικείωσης.

Ο παίχτης που θέλει να μπει και να τα έχει όλα έτοιμα, quest npc με θαυμαστικά, point arrows σε quests κλπ καλό είναι να μην κάνει την προσπάθεια να ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι κατασκευαστές θελαν να βάλουν τους χρήστες στην διαδικασία να ανακαλύψουν τον κόσμο, δηλαδή να μιλάς στα npc, να μαθαίνεις να παίρνεις οδηγίες κλπ.

Το μόνο tutorial του game είναι το main story, το οποίο οι περισσότεροι βαριούνται να διαβάσουν τους διαλόγους για να καταλάβουν το παιχνίδι, και πατώντας next next περιμένουν στο τέλος να τους γίνει μία οπτική επεξήγηση.

Το προτείνω σαν παιχνίδι σε παίχτες με διάθεση για να ψάξουν ένα πολύ μεγάλο κόσμο, σε αυτούς που τους αρέσουν τα high end graphics και must είναι επίσης να έχετε παρέα! Είναι παιχνίδι φτιαγμένο για παρέα, το solo δύει και απλά δεν θα τα καταφέρει τόσο εύκολα.

Όλα τα παραπάνω είναι θέμα δικό σας, αλλά όσον αφορά το θέμα της παρέας υπάρχει ελληνικό linkshell στον Cornelia και μπορείτε να ζήσετε μαζί μας την περιπέτεια επικοινωνώντας μαζί μας στο www.argonaut.gr

ps. Δεν χρειάζεται να περπατάς όταν έχεις teleport με ένα κλικ βρίσκεστε από παντού - παντού.

Δημοσ.

Το gamespot τα ειπε ακριβως οπως τα εχω στο μυαλο μου επιτελους ενα καλο review και οχι fanboysmoi.

Απο την στιγμη που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ PVP δεν θα επρεπε καν να υπαρχει αυτη η μαλακια, οκ εχει ωραια γραφικα συμφωνω πιο ρεαλιστικα απο αιον,γουοου αλλα δεν προσφερει τιποτα αλλο προτιμω 10 φορες χαλια γραφικα και γαματο gameplay παρα το αναποδο.

2010 και ακομα βαζουνε να πολεμας ποντικια και γαλοπουλες ρε φιλε ελεος δηλαδη ο παραδεισος του carebear, δεν παλευεται με τιποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...