ScarletK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά άμα πας στις λήψεις(win7/vista) και μπεις στο φάκελο του ffbeta έχει ένα torrent αρχείο μέσα που μπορείς να το ανοίξεις με utorrent πχ.Εγώ μετά από δύο μέρες στο 0.8% σήμερα το άνοιξα έτσι και έφτασα στο 50%(δεν είναι απόλυτο γιατί είμαι σε ψιλοάθλιο wireless αλλά όπως και να 'χει είναι θεαματική η διαφορά).Μετά απ'ότι διάβασα απλά ανοίγεις το downloader του ff για να κάνει το verify. #162 http://www.gamers-odyssey.com/forums/showthread.php?t=872&page=11
personGR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά άμα πας στις λήψεις(win7/vista) και μπεις στο φάκελο του ffbeta έχει ένα torrent αρχείο μέσα που μπορείς να το ανοίξεις με utorrent πχ.Εγώ μετά από δύο μέρες στο 0.8% σήμερα το άνοιξα έτσι και έφτασα στο 50%(δεν είναι απόλυτο γιατί είμαι σε ψιλοάθλιο wireless αλλά όπως και να 'χει είναι θεαματική η διαφορά).Μετά απ'ότι διάβασα απλά ανοίγεις το downloader του ff για να κάνει το verify. #162 http://www.gamers-odyssey.com/forums/showthread.php?t=872&page=11 Thanx για το info, ο client ήταν πραγματικά για τα σκουπίδια :S
Merdock Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ο χειρισμός (ειδικά της κάμερας) είναι λίγο χάλια ή είναι η ιδέα μου;
Allokotos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά έχω ένα θέμα. Είπα να βάλω σήμερα την beta για να παίξω λίγο να έχω μια ιδέα πριν βγει το game...αλλά που τέτοια τύχη! Ενώ έχω κάνει κανονικά register την beta στο account μου, όταν πάω εδώ να κάνω login για να κατεβάσω τον client, βάζω τα στοιχεία μου κανονικά μου βγάζει login process in progress και μέσα σε 2 sec με πάει πάλι στην αρχική... με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω login . Δοκίμασα και ie,firefox,chrome αλλά τα ίδια...Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα και πολλά.Έχει τύχη σε κανένα σας αυτό ή μόνο εγώ είμαι:cry:?
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχεις δηλώσει Ευρώπη στο account σου πρέπει να πας εδώ https://dev-eu.ffxiv.com/ Για κάποιο λόγο στο e-mail σου δίνει το North America beta site μάλλον από λάθος.
Allokotos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Αν έχεις δηλώσει Ευρώπη στο account σου πρέπει να πας εδώ https://dev-eu.ffxiv.com/Για κάποιο λόγο στο e-mail σου δίνει το North America beta site μάλλον από λάθος. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Όντως δίνουν λάθος link στο mail . Μπήκα στο eu site και loggara κανονικά
BossDoc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παίδες είναι ΠΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑ πολύ αργό γενικά η είναι ιδέα μου????? 1 quest δεν τελείωσα και το βαρέθηκα κιόλας!!
Merdock Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παίδες είναι ΠΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑ πολύ αργό γενικά η είναι ιδέα μου????? 1 quest δεν τελείωσα και το βαρέθηκα κιόλας!! Ναι κι εγώ 1 ώρα έπαιξα και βαρέθηκα τη ζωή μου.Πολύ ωραία γραφικά αλλά από gameplay πολύ χάλια. Αν βρω το κουράγιο ίσως παίξω λίγο ακόμα και ελπίζω να γίνεται καλύτερο.
Merdock Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Παίζει κανάς άλλος να πει κανένα σχόλιο; Προσωπικά είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ MMO που έχω παίξει ποτέ.Εκτός ότι γενικά είναι πολύ αργό(μάχες,μενού κτλ) μου φαίνεται εντελώς user unfriendly.
Allokotos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Παίζει κανάς άλλος να πει κανένα σχόλιο; Προσωπικά είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ MMO που έχω παίξει ποτέ.Εκτός ότι γενικά είναι πολύ αργό(μάχες,μενού κτλ) μου φαίνεται εντελώς user unfriendly. Πόσες ώρες έχεις παίξει περίπου?
Merdock Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Πόσες ώρες έχεις παίξει περίπου? Δεν έχω παίξει πάρα πολύ κανά 3ωρο. Πιο μετά ίσως να γίνεται καλύτερο και σίγουρα όσο παίζεις τόσο πιο πολύ το συνηθίζεις αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.Είναι το μόνο MMO(μαζί με το Lineage 2) που με έχει κάνει να βαρεθώ πάνω στη μια ώρα.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 γρήγορο είναι και το wow που έπαιζα 4 χρόνια. έτρεχες γύρω απο το boss σαν να σου βάλαν νέφτι, χοροπηδούσες σαν την candy candy, έβαζες και turbo....προσωπικά αυτά (και άλλα πολλά) με ξενέρωσαν με το wow. αλλά γούστα είναι αυτά.
Stavros_ff Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Το έχει κάνει κανείς pre-order? και αν ναι από που?
Allokotos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Το έχει κάνει κανείς pre-order? και αν ναι από που? Νομίζω η καλύτερη λύση για preorder είναι αυτή.
Stavros_ff Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω η καλύτερη λύση για preorder είναι αυτή. ωχ γιατί το έχουν τόσο φτηνό εκεί? Σίγουρα ισχύει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις