Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy XIV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά αν έχεις μόλις ξεκινήσει το game τι να σε βάζανε να πολεμήσεις? Golem και fire dragnon?

Για πήγαινε προς darkfall μεριά να δεις τι συμαίνει να σε χώνουν στα βαθιά με που αρχίζεις το game που είσαι σε μια συνεχή τρεχάλα για μήνες για να σώσεις το τομαρι σου.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από την πρώτη ημέρα έχουν δηλώσει πως δεν έχει pvp και πως θα βάλουν στην πορεία όπως με το FFXI

Άμα το mob της εικόνας σας φαίνεται για ποντίκι τότε θα συμφωνήσω με τα προλαλήσαντα

FFXIV.jpg

Δεν ξέρω τι λέει το gamespot ξέρω όμως τι λέει το mmorpg.com. Απόψεις υπάρχουν πολλές και σε όλο τον πλανήτη.

Fanboy όταν έχω δοκιμάσει κάτι το καταλαβαίνω αλλά το μένος απέναντι σε κάτι που δεν ξέρω καν τι είναι δεν μπορώ να το καταλάβω, και όπως έχει αναφερθεί και στο mmorpg έχει ξεπεράσει τις αναμενόμενες προσδοκίες

Για παράδειγμα το gameover είδα κάτι που δεν είχα ξαναδεί στο net, τον reviewer να κάνει reply σε σχολιασμό αναγνώστη με εμμονή στην θέση του. Δεν ξέρω αν έγινε για λόγους προβολής της σελίδας τους αλλά οι ισχυρισμοί που υποστήριζε ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Διόρθωσαν σχεδόν όλα τα bugs της beta και μιλάμε για ένα παιχνίδι που σε LD δεν crashare ούτε σε ένα client. Για θυμηθείτε το LD του ΑΙΟΝ που ήδη είχε δοκιμαστεί "1 Χρονο" στην ανατολή πριν έρθει στην δύση.

Τέσπα, το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι την αρνητική κριτική από ανθρώπους που δεν ασχολήθηκαν με το θέμα.

Και ναι βγαίνουν ακόμα και σήμερα Strategy games όπως το Starcraft και παρόλο που για μένα θεωρείται ξεπερασμένο το είδος του, κατανοώ πως σε ένα κομμάτι των παιχτών ακόμα αρέσει και το θεωρούν και κορυφαίο. Δεν υποχρεώθηκε κανείς όμως να το παίξει με το ζόρι, άρα που είναι το πρόβλημα; Σε άλλους αρέσουν οι ξανθιές και σε άλλες οι μαυρομάλλες. Τι λέμε λοιπόν να καταργήσουμε τις κοκκινομάλλες επειδή εκλείπουν;

Δημοσ.
Ναι αλλά αν έχεις μόλις ξεκινήσει το game τι να σε βάζανε να πολεμήσεις? Golem και fire dragnon?

Για πήγαινε προς darkfall μεριά να δεις τι συμαίνει να σε χώνουν στα βαθιά με που αρχίζεις το game που είσαι σε μια συνεχή τρεχάλα για μήνες για να σώσεις το τομαρι σου.

Darkfall ημουν απο τους πρωτους ρε φιλε ελιωσα εναμιση χρονο, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει απο mmorpg αυτη την στιγμη για τα δικα μου προτυπα το μειονεκτημα ειναι η ιδια εταιρια που δεν εχει το κεφαλαιο να το κανει "Masterpiece".

@ Anxisfanis btw o badru ειμαι :P

Φιλε την γνωμη μου λεω, οκ μερικοι τους αρεσει διαφωνεις οτι οι πλειοψηφια ειναι fanboys? δεν ειναι κακο δεν το λεω για προσβολη και εγω ειμαι fanboy σε αρκετα παιχνιδια.

Το παιχνιδι δεν το εχω φυσικα εγω το εχει ενας φιλος του αδερφου μου που εχει τρελο σκαλωμα με την σειρα FF αλλα ακομα και αυτος παραδεχτηκε οτι το περιμενε πολυ καλυτερο.

Δημοσ.

Ρε παιδια στειλτε μου ενα buddy key σας παρακαλω.. πραγματικα θελω να το δοκιμασω!

Αιμοραγω για FF! αλλα δεν μπορω να παω να πληρωσω τοσα χρηματα που μπορει στην πορια να μην μ'αρεσει σαν game!

Δημοσ.

Έχω buddy key εγώ αν ψάχνεις ακόμα.

Για αυτούς που παίζαμε FFXI το παιχνίδι είναι όπως το περιμέναμε, εμένα προσωπικά μου αρέσει. Δεν είναι εύκολο, "δεν στα δίνει όλα στο χέρι".

Δημοσ.
Έχω buddy key εγώ αν ψάχνεις ακόμα.

Για αυτούς που παίζαμε FFXI το παιχνίδι είναι όπως το περιμέναμε, εμένα προσωπικά μου αρέσει. Δεν είναι εύκολο, "δεν στα δίνει όλα στο χέρι".

που μπορουμε να βρουμε φρεε ι δοκιμαστικο κωδικο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει repair NPC σε κάθε πόλη, αλλά καλήτερα βρες παίχτη crafter να στα φτιάξει γιάτι ο NPC και ακριβός είναι και δεν στο φτιάχνει 100%(το πάει 75%).

Ή ακόμα καλύτερα ανέβασε το συγκεκριμένο crafting ο ίδιος.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αρχισαν να ανεβαίνουν τα μεγάλα update σήμερα για το game που από τι γνωρίζω θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και υπόσχονται να βελτιώσουν τον τίτλο αρκετά. Δείτε εδώ λεπτομέρειες για το πρώτο patch

http://lodestone.finalfantasyxiv.com/pl/topics/detail?id=159e4a58b58fd0214620ec8d64ddd138d5ab599e

• 4 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Final Fantasy XIV gets huge update

An enormous update has just gone live for beleaguered MMO Final Fantasy XIV.

The mile-long changelog is too beefy to post in full here, but highlights in patch 1.19 include a number of new quests, dungeons and monsters.

You can also now rent a chocobo on a one-off basis or pick one up out-right to help you get around faster, or hop on an airship to travel between Eorzea's cities.

Expect bug fixes, balance tweaks and various optimisations too.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...