merianos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να εγκαταστήσω στο ίδιo μηχάνημαα, σε δυο διαφορετικούς δίσκους Windows XP και Windows Server 2003 R2 Enterprise With SP2 παράλληλα. Ρωτάω γιατί σήμερα έκανα Format στο PC μου, εγκατέστησα τα XP και μετά στο καπάκι τα Windows Server (Η διαδικασία εγκατάστασης δεν ολοκληρώθηκε γιατί έχασα το Serial Number από το Server) και μετά κάθε φορά που έκανα επανεκκίνηση πήγαινείγενε μόνο στα Server
merianos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Αν σας μπερδεύει η διαδικασία με τους δύο σκληρούς δίσκους απλά υπολογίστε την εγκατάσταση σαν να την κάνετε με Partition σε ένα μόνο δίσκο. Το θέμα είναι μπορούν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο λειτουργικά μαζί και να μπορώ να επιλέξω με ποιό από τα δυο θέλω να δουλέψω κατά την εκκίνηση του υπολογιστή μου;
merianos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Τελικά μια δοκιμή με έπεισε ! ! ! Βρήκα το Serial Number του Server και την έκανα την εγκατάσταση ! ! ! Όλα δουλεύουν μια χαρά ! ! ! Μπορούν να υπάρχουν Windows XP και Windows Server 2003 μαζί στο ίδιο μηχάνημα ! ! ! Ευχαριστώ που δεν με βοηθήσατε ! ! !
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ που δεν με βοηθήσατε ! ! ! Kαλα δεν ηταν και κανεις υποχρεωμενος να σε βοηθησει Μπορει παλι να μην το ειδε κανεις στις 15-20 ωρες που μεσολαβησαν.Στην τελικη ισως και να σε βοηθησαμε τελικα,μια και σιγουρα θα ξερεις και θα θυμασαι την λυση σε αντιστοιχη περιπτωση αφου την βρηκες μονος σου
nikhkon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να εγκαταστήσω στο ίδιo μηχάνημαα, σε δυο διαφορετικούς δίσκους Windows XP και Windows Server 2003 R2 Enterprise With SP2 παράλληλα. Ρωτάω γιατί σήμερα έκανα Format στο PC μου, εγκατέστησα τα XP και μετά στο καπάκι τα Windows Server (Η διαδικασία εγκατάστασης δεν ολοκληρώθηκε γιατί έχασα το Serial Number από το Server) και μετά κάθε φορά που έκανα επανεκκίνηση πήγαινείγενε μόνο στα Server Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα. 1)Πρώτα έβαλες τα Xp και μετά τα 2003 server?? 2)Γενικά στα λειτουργικά η εγκατάσταση πάει απο το παλιό προς το καινούριο ή το αντίστροφο? Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.