Heatspreader Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα στο Forum. Έχω router USR maxg και έχω ξεχάσει το Username και το Password. Στο Router τα έχω περασμένα φυσικά και γι' αυτό μπορώ να μπαίνω Internet. Θέλω όμως τους κωδικούς για να μπαίνω από τα Forthnet Hotspots μιας και έχω Forthnet. Επειδή τα είχα κάπου σημειωμένα και τα έχασα, υπάρχει τρόπος να τα πάρω από το Router μου ή να τα κλέψω από το Router μου? Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 απο το ρουτερ δυσκολο.να στειλεις κανα fax η να παρεις τηλ να στο αλλαξουν πιο ευκολο.να βρεις προγραμμα για reveal δεν ξερω αν θα πετυχει οπως ειναι με τα windows,outlook κτλ
100 010 00 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ....... υπάρχει τρόπος να τα πάρω από το Router μου ή να τα κλέψω από το Router μου?Ευχαριστώ. Σαφως κα γινεται και ειναι και εξαιρετικα ευκολο θα ελεγα αλλα..... α) δε λεγοντε αυτα εδω...... β) δε λεγοντε τσαμπα...... γ) ακολουθα τη προταση του πουλινου και παρε τηλεφωνο να στο αλλαξουν......... αν εισαι οτε-οτενετ, στο λενε με τον αριθμο ταυτοτητος που εγραψες στη συμβαση
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 β) δε λεγοντε τσαμπα...... Το ότι δεν λέγονται εδώ το δέχομαι, μιας και κάποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει για κακό σκοπό και παραβιάζει τους κανόνες του Forum. Το τσάμπα όμως δεν το καταλαβαίνω. Στη κοινότητα βοηθάμε ο ένας τον άλλος χωρίς φυσικά να ζητάμε λεφτά.
100 010 00 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Οκ τοτε......... αν βρεθει κανεις αλλος και ξερει πως να το κανει......... ας σου το πει......... no pro
Bspus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μια χαρα δουλευουν τα προγραμματα reveal για τα αποθηκευμενα password σε firefox - IE. Στην πραγματικοτητα δεν χρειαζεσαι καν προγραμμα. Ο κωδικος ειναι ηδη μεσα στο source της σελιδας που βλεπεις. Αν κανεις view source και ψαξεις για INPUT type="password" θα σε στειλει στη γραμμη εκεινη κατευθειαν. Ενα θεμα ειναι οτι αν η σελιδα εχει πολλα frames, θα πρεπει να επιλεξεις συγκεκριμενα το source για το frame που περιεχει τον κωδικο.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Οκ τοτε......... αν βρεθει κανεις αλλος και ξερει πως να το κανει......... ας σου το πει......... no pro μονο για αυτο που ειπες πιο πανω αξιζεις μονιμο ban.i hate people who think only the money.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.