kebinB Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 πειραματιζόμουν να αλλάξω το dock. πέρασαι καινόυργια contects πατάω killall Dock και αντί να μου εμφανιστεί το καινούργιο dock αυτό εξαφανίστκε. προσπάθσα να βάλω αλλα contects αλλά τζίφος. το killall Dock δεν πίανει για κανένα λόγο Macintosh-3:~ lostre$ killall Dock No matching processes belonging to you were found δοκίμασα το candybar μπας και στρώσει τίποτα. θα κλάψω βοήθειααααααααααααααααα
charoui Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 1.δοκίμασε να κανεις repair permissions 2. "kill all Dock" το D να είναι κεφαλαιο 3.restart τον finder 4. επίσης κοίταξε αν είναι το dock μέσα στο System > Library > CoreServices
kebinB Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 1.δοκίμασε να κανεις repair permissions2. "kill all Dock" το D να είναι κεφαλαιο 3.restart τον finder 4. επίσης κοίταξε αν είναι το dock μέσα στο System > Library > CoreServices 1) ήταν απο τα πρώτα που έκανα 2) ναι με D κεφαλαίο το κάνω 3) το έκανα αλλά τίποτα 4) είναι τα χω χαμένα αν κάπιος θα μπορούσε να μου σοικωσει τα αρχεία απο το coreservices -> Dock -> show content pachages -> resources θα ειμουν ευγνώμων μπας και δουλέψει κοντεύω να τρελαθω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:09 ---------- ο γίωργος_Κ με βόηθησε και μου έστιλε τα recourses. αποτέλεσμα να έχω πλέον ενα ζαβό Dock (απο το τίποτα καλό ειναι και αυτό μεχρι να λυθει το προβλμα) το killall Dock πάλι δεν το δέχεται. στο θέμα μας τώρα, πλέον έχω dock μόνο όταν ανοίγω το /System/Library/CoreServices/Dock.app/Resources/MacOS/Dock ανοίγει ο terminal και μένει εκεί αν δοκιμάσω να τον κλείσω κλείνει και το dock. Last login: Wed Jun 3 11:00:36 on ttys000/System/Library/CoreServices/Dock.app/Resources/MacOS/Dock ; exit; Macintosh-3:~ lostre$ /System/Library/CoreServices/Dock.app/Resources/MacOS/Dock ; exit; και το ζαβό Dock. To timemachine θα μπορέσει να με κάνει restore σε μια συγκεκριμένη μέρα; η κάνει restore μόνο συγκεκριμένα αρχεία?
georgeadams Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 To timemachine θα μπορέσει να με κάνει restore σε μια συγκεκριμένη μέρα; η κάνει restore μόνο συγκεκριμένα αρχεία? Αν του ζητήσεις να κάνει restore το /System/Library/CoreServices/Dock.app ??
kebinB Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Αν του ζητήσεις να κάνει restore το /System/Library/CoreServices/Dock.app ?? γενικά να με επαναφέρει όπως ήταν γενικά ΟΛΟ το σύστμα μια συγκεκριμένη μέρα. σαν restore point ένα πράγμα. φυσικά θα προσπαθήσω να κάνω και αυτο!
Whiteyez Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 γενικά να με επαναφέρει όπως ήταν γενικά ΟΛΟ το σύστμα μια συγκεκριμένη μέρα.σαν restore point ένα πράγμα. φυσικά θα προσπαθήσω να κάνω και αυτο! Λογικά για να το κάνεις αυτό όταν μπεις στο time machine θα διαλέξεις από τα αριστερά του παραθύρου στα Devices το όνομα του Mac η του HDD και μετά το πας στην ημερομηνία που θες. Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται έτσι δεν το έχω δοκιμάσει, υποθέτω.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 γενικά να με επαναφέρει όπως ήταν γενικά ΟΛΟ το σύστμα μια συγκεκριμένη μέρα.σαν restore point ένα πράγμα. Λοιπόν, κάποια στιγμή πήρα τον Time Machine δίσκο μου και πήγα να αντιγράψω την εγκατάστασή μου σε έναν άλλον Mac. Πώς το έκανα περίπου από μνήμης: Κάνεις επανεκκίνηση με το DVD του Leopard. Όταν σου βγάζει την οθόνη εγκατάστασης, κάπου πάνω αριστερά στα μενού, έχει έναν κατάλογο που λέει Tools/Utilities/ή κάτι παρόμοιο (δεν θυμάμαι). Από εκεί κάπου βρίσκεις τις επιλογές για το Time Machine και ζητάς να κάνει Restore. Μέσα στην διαδικασία του Restore, θα σου εμφανίσει μια λίστα με τα αντίτυπα που έχει κρατήσει με ημερομηνίες, και θα σου ζητήσει να επιλέξεις ποιο από όλα θέλεις να κάνεις restore (εγώ για παράδειγμα χρειαζόμουν απλά το πιο πρόσφατο, αλλά και πάλι ο Η/Υ με ρώτησε. Απλά διάλεξα την τελευταία ημερομηνία που υπήρχε). Είναι αρκετά απλό. Απλά κρατάει μερικές ωρίτσες να γίνει το Restore. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:58 ---------- Να, δες εδώ την διαδικασία (τις εικόνες δηλαδή) : http://blog.duncandavidson.com/2008/01/restoring-from-time-machine.html
kebinB Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 να χα φίλε μου και τα cd θα ήταν μια χαρά. Ειμαι καταδικασμένος =(
kebinB Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 το dock επέστρεψε με τη βοήθεια του timemachineeeeeeeeeeeeee i am so fakin happy!
charoui Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 το dock επέστρεψε με τη βοήθεια του timemachineeeeeeeeeeeeee i am so fakin happy! πάλι καλά, τα backup σώζουν καταστάσεις! ήθελα να ήξερα πως τα κατάφερες και το εξαφάνισες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.