Apateonas_69 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 παδικές αρρώστιες τύπου vista ....δυστηχώς σε copy paste απο pc δικτύου με xp σε επιφανεια εργασίας σε windows 7 βρηκα μια πιθανή απάντηση εδώ..Και ίσως να ειναι η λύση...Παντως επιφυλλασομαι http://www.windowsreference.com/windows-7/slow-network-file-copy-issues-in-windows-7-caused-by-remote-differential-compression/
disqualified Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 παδικές αρρώστιες τύπου vista ....δυστηχώς σε copy paste απο pc δικτύου με xp σε επιφανεια εργασίας σε windows 7 βρηκα μια πιθανή απάντηση εδώ..Και ίσως να ειναι η λύση...Παντως επιφυλλασομαι http://www.windowsreference.com/windows-7/slow-network-file-copy-issues-in-windows-7-caused-by-remote-differential-compression/ παντως το 20ωρες ειναι λαθος που βλεπεις, με αυτο το ρυθμο σε κανα 12λεπτο θα ολοκληρωθει η μεταφορα
Apateonas_69 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 παντως το 20ωρες ειναι λαθος που βλεπεις, με αυτο το ρυθμο σε κανα 12λεπτο θα ολοκληρωθει η μεταφορα κι ομως είναι 20 αωρο.Το άφησα 5 φορές και έκανε πάνω απο 15 λεπτά και ο ρυθμός φυσικά δέν παρέμενε στα 1,8mb αλλα έπεφτε προοδευτικά....
Dj Jacob Z Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Πού θα πρωτοκυκλοφορήσει η RTM να την κατεβάσουμε ρε παιδιά ?!?!?!?
inray Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Πού θα πρωτοκυκλοφορήσει η RTM να την κατεβάσουμε ρε παιδιά ?!?!?!? Λίγο νωρίς είναι ακόμα για την RTM. Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το τέλος Ιουλίου αν και τότε θα χρειάζεσαι retail key για να την χρησιμοποιήσεις. Τέρμα το τσάμπα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 σε technet & msdn θα κυκλοφορήσει, αλλά για να την κατεβάσεις πρέπει να είσαι συνδρομητής τους...
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 σε technet & msdn θα κυκλοφορήσει, αλλά για να την κατεβάσεις πρέπει να είσαι συνδρομητής τους... και καπου εδω ερχεται το ....FREE One Year Subscription to TechNet! http://www.jcxp.net/forums/index.php?showtopic=34904 ακυρο....εχει τελειωσει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 yeap, έκλεισε εδώ και μερικές μέρες... ευτυχώς πρόλαβα και έκανα ένα account
katsikoula Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 yeap, έκλεισε εδώ και μερικές μέρες... ευτυχώς πρόλαβα και έκανα ένα account καλα ρε παιδια μην χαλιεστε καποιος θα την ανεβασει σε κανενα rapidshare:X
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 καλα ρε παιδια μην χαλιεστεκαποιος θα την ανεβασει σε κανενα rapidshare:X Με retail key ομως?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 katsikoula προφανώς, αφού την σπάσουν όμως αλλά όσοι πρόλαβαν αυτό που είπε ο tritonas θα την έχουν original για όσα PC τους θέλουν
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Μα καλα ..ποτε αρχισαν οι εγγραφες..?? (Γ@@Ω τον στρατο μου μεσα....)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 από τις 3 Ιουνίου νομίζω, μου είχε στείλει email ένας γνωστός μου
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 από τις 3 Ιουνίου νομίζω, μου είχε στείλει email ένας γνωστός μου Οχι ρε γ@@το ..την μερα της ορκωμοσιας μου..? Δεν γινονται αυτα..anyway..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα