Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρά είναι εγω είχα ετίμασει και προυπολογισμό για να είναι μεσα στις καλοκαιρινές επενδυσεις αλλά τελικά μου αλλάζουν τα σχέδα ...

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
τα RC πανε καλα παντως.. εχουν τα προβληματακια τους βεβαια..

βιαζονται πολυ παντως

προβληματάκια λόγο MS ή λόγο άλλων κατασκευαστών software? :-)

Δημοσ.

Εφόσον η ανάπτυξη τους ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουλίου, γιατί θα περιμένουν 3 μήνες μέχρι να την βγάλουν στα μαγαζιά?

Την αφήνουν να ωριμάσει? Κρασί είναι?

• Super Moderators
Δημοσ.
Εφόσον η ανάπτυξη τους ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουλίου, γιατί θα περιμένουν 3 μήνες μέχρι να την βγάλουν στα μαγαζιά?

Την αφήνουν να ωριμάσει? Κρασί είναι?

drivers, software κτλπ κτλπ νομίζω...

Δημοσ.

Ωραίο καλοκαίρι θα περάσουμε πάλι με installation και πάει λέγοντας. :lol:

Και για όποιον δεν την πήρε ήδη χαμπάρι να και η ανακοίνωση του συμπατριώτη μας στην Microsoft Research (την αναδημοσιεύω αυτούσια από άλλο forum). Το ποιό ευχάριστο σύμφωνα με αυτή είναι πως οι συνδρομητές του technet και του msdn θα έχουμε τα Win7 από αρχές Αυγούστου. :P:mrgreen:

Την ερχόμενη Τρίτη 9 Ιουνίου, development partners, hardware OEMs, επίσημοι beta-testers, ακαδημαϊκά beta groups και μέλη του Connect και του Momentum project θα πάρουν στα χέρια τους την Release Candidate 2 των Windows 7. Το συγκεκριμένο assembly συμπεριλαμβάνει όλα τα winmain fixes των reported issues, καθώς και τις ανανεώσεις - βελτιώσεις μέχρι και της 29 Μαίου.

Το source tree του RC2 όπως αυτό θα διατεθεί, δεν θα περιλαμβάνει το latest driver collection μέρος του οποίου θα είναι διαθέσιμο μέσω WU, το τελικό deployment preexec toolkit καθώς και το τελευταίο build του Windows Explorer. Κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά, θα σταλούν ως pre-RTM updates (μέσω WU για testing purposes) και κάποια ως refreshed RC2 μία με δύο εβδομάδες αργότερα.

Το assembly της pre-RTM RC2, διατηρεί την ίδια ημερομηνία λήξης λειτουργίας όπως και η RC1, και αποτελεί το τελευταίο βήμα πριν την RTM. Είναι fully performance optimized, feature complete, untagged και stripped ενώ έχουν αφαιρεθεί τα beta exception handlers, τα οποία και έχουν αντικατασταθεί με το error-reporter του συστήματος. Μέχρι στιγμής και και δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο, ωστόσο δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν η RC2 θα διατεθεί και σε MSDN/TechNet members ή και ευρύτερα.

Και στο δια ταύτα. Η RTM των Windows 7 θα είναι διαθέσιμη σε OEM, TAP, VLC την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου ενώ αρχές Αυγούστου θα διατίθεται σε όλους τους συνδρομητές TechNet και MSDN. Οι retail εκδόσεις θα είναι επίσημα διαθέσιμες δύο μήνες αργότερα.

Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα γίνουν και οι επίσημες σχετικές ανακοινώσεις από την Microsoft.

Δημοσ.
σε greek edition ποτε θα βγουνε???

2010 και βλεπουμε?

Σχεδόν ταυτόχρονα με την Αγγλική έκδοση από ότι ξέρω.

Δημοσ.
Σχεδόν ταυτόχρονα με την Αγγλική έκδοση από ότι ξέρω.

Σε δυο μηνες απο την επισημη κυκλοφορια των 7, οπως εγινε και με τα vista.

Δημοσ.

Για να δούμε γιατί εγώ απο την RC απογοητεύτηκα. Δεν έχει drivers για το PC μου (AMD64x2 6000 με MSI K9N platinum). Ολα δουλέυουν πιο αργά απο την beta ενώ όταν βάλω drivers για vista της μητρικής παγώνουν. Οπότε ξυλώθηκαν και πίσω στα XP και πάλι..

Δημοσ.
έχεις τρέξει το RC1 7100 των 7 και λες κάτι τέτοιο? :o

ενταξει οτι πανεκαλα δεν σημαινει οτι δεν θα χρειαστουν συντομα service pack.αλλο τωρα που το δοκιμαζουβν 10 ατομα και αλλο οταν τα 10 ατομα θα γινουν 1000 που θα ειναι install με καθε laptop.ta νουμερα ειναι ενδεικτικα

• Super Moderators
Δημοσ.

ε όχι και "10" άτομα, την beta και την rc1 των windows 7 την έχουν χρησιμοποιήσει πραγματικά πολλοί...

Δημοσ.

έχω την RC 7127 ελληνική στο πσ μου-σπιτι- είναι ότι πιο σταθερό είχα από m$ περιμένω την rtm ...αν και σαν το mac μου δεν ειναι τιποτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...