vag3d Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Παιδιά, κάθησα και έφτιαξα ένα 3D Model (στο Blender) του Logo για την διανομή Linux "Ubuntu". Διαθέτω λοιπόν το (*.blend) 3D Αρχείο (τον "κώδικα" θα λέγαμε του 3D Model κατα κάποιον τρόπο..χιχι) δωρεάν για όλους τους φίλους της διανομής του Linux προκειμένου να το κάνουν ό,τι θέλουν, ή να το εξελίξουν σε κάτι καλύτερο ή να φτιάξουν ό,τι θέλουν με αυτό (Συνδυασμούς με άλλες εικόνες, τις υπογραφές σας, Wallpapers, Animation,...ό,τι μπορείτε να φανταστείτε). Η δημιουργία έγινε στο Open Source πρόγραμμα για δημιουργία 3D Κόσμων ονόματι "Blender" (http://www.blender.org). (αν φτιάξετε τίποτα όμορφο, κάντε το post σε αυτό το Thread για να το δούμε) Vag_Madseeds_Ubuntu_Linux_Logo_007.blend.rar (65.8 KB) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 οι γραφιστες ειναι πολυτιμοι στο linux ποσταρε το και στο http://www.gnome-look.org μπραβο σου καταπληκτική δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 χαίρομαι να βλέπω χρήστες του blender στην Ελλάδα! πολύ καλή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια παιδιά. Ναι, το λατρεύω το Blender. Πολύ δυνατό πρόγραμμα και όσο πάει γίνεται ακόμα καλύτερο. Twiner, ασχολείσαι και εσύ με το blender? (διότι και εγώ χαίρομαι να βλέπω χρήστες του Blender) χιχιχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μπράβο πανέμορφο το έφτιαξες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Τέλειο!!! Πάρα πολύ όμορφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Twiner, ασχολείσαι και εσύ με το blender? (διότι και εγώ χαίρομαι να βλέπω χρήστες του Blender) χιχιχ δυστυχώς έχω καιρό να ασχοληθώ, τώρα το καλοκαίρι όμως θα του δώσω να καταλάβει. btw το avatar μου είναι από τα πρώτα "έργα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δεν φαίνεται καλά επειδή είναι μικρό - δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Δεν έχεις κανένα link με πιό μεγάλη εικόνα το avatar σου? Εγώ ασχολούμαι συνέχεια...!!! Ρίξε μια ματιά στις εικόνες απο το post μου #29 που βρίσκεται στο παρακάτω thread για να πάρεις μια μικρή γεύση...!!! ιχχιιχ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=316253&page=3 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:48 ---------- Δες και ένα βιντεάκι που είχα φτιάξει πρίν λίγο καιρό... (Επεξεργασία ήχου / Δημιουργία ήχου έγινε σε Studio) αλλά και Special Effects με το Blender...(αρκετά παλιό το παρακάτω βίντεο - είναι απο τα πρώτα βίντεο που έφτιαξα με το Blender..χιχιχι) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:52 ---------- Έφτιαξα ένα Wallpaper με το 3D Logo στα γρήγορα... Πως σας φαίνεται? χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.