Προς το περιεχόμενο

νεα καρτα κυριως για αναπαραγωγη fullhd

blacksuede

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

τέλος αν βάλω δική μου aftermarket ψύκτρα είναι αλήθεια αυτό που διάβασα οτι πρέπει να μείνει ένα 24ωρο εκτός ρεύματος για να "κάτσει" η πάστα???

Αυτο δεν αληθευει. Δοκιμασε να αυξησεις τις στροφες του ανεμιστηρα της.

Αν και παλι εχει προβλημα, αλλαξε ψυκτρα. Αλλα προσεξε μη τραυματισεις τη stock γιατι αν χρειαστει να πας πισω τη καρτα με εγγυηση θα πρεπει να ξαναπερασεις τη stock, η οποια προφανως δε πρεπει να εχει σημαδια οτι βγηκε...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
thresh εσυ μαλλον λες να παω για καμια 9600?

ο athlon x2 2.5 θα κολλησει λες? τον εχω φτασει μεχρι 3.1...

ουτως η αλλως τι πειραζει αμα δουλευει και λιγο παραπανω οταν βλεπω hd?χαχααα

παντως ρε παιδια απο τοτε που ειδα fullhd των 9gigs δε μπορω να δω τηλεοραση!χαλια μαυρα! χαχααα

Γιατί δεν παίρνεις αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1267817&CHIPSET_TYPE=9600GT++Cuda&category=69977735&catalog=20 και θα εκμεταλεύεσαι όλες τις δυνατότητες της nvidia και είναι σε καλή τιμή και απο τροφοδοτικό θέλει ένα 400watt και δεν χρειάζεται έξτρα παροχή ρεύματος, παίρνει μόνο απο το slot.

edit: Ζητώ συγγνώμη αν έχεις πάρει ήδη και το ποστ μου είναι ξεκάρφωτο.

Δημοσ.

πήρα την 4850 στα ίδια λεφτά, 69€ με μια μικρή έκπτωση...

και το τροφοδοτικό ας είναι καλά τα παιδιά που το δέχτηκαν το άλλαξα με ένα 500αρι και είμαι οκ....

στροφές πείραξα με το rivatuner, από 77% το πήγα 100% κι έτσι την παλεύει γύρω στους 92 βαθμούς...

η στοκ ψύκτρα είναι σίδερακι σπέσιαλ σαν αυτό που είχα οι cpu το 1999-2000...οπότε αύριο θα βάλω αυτήν...

http://www.zerotherm.net/eng/product/GX810.asp

και βλεπουμε....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:07 ----------

Αυτο δεν αληθευει. Δοκιμασε να αυξησεις τις στροφες του ανεμιστηρα της.

Αν και παλι εχει προβλημα, αλλαξε ψυκτρα. Αλλα προσεξε μη τραυματισεις τη stock γιατι αν χρειαστει να πας πισω τη καρτα με εγγυηση θα πρεπει να ξαναπερασεις τη stock, η οποια προφανως δε πρεπει να εχει σημαδια οτι βγηκε...

ξεβιδώνω τις 4 βιδες απο πίσω και σιγα σιγα τραβάω έτσι?

δεν έχω ξαναλλάξει σε gpu ψύκτρα...και το έχω λίγο αγχος...

επίσης η κάρτα που πήρα δεν υπάρχει στην επίσημη σελίδα της εταιρίας...

έχει αυτό το μούφα ανεμιστηράκι και κάτι πυκνωτές αστα να πάνε...

οπότε αν και ήταν σφραγισμένη με τα πάντα μέσα κάτι μου μυρίζει για refurbished κάρτες...

έχω στείλει mail σε αυτούς κι αν απαντήσουν θα το δημοσιεύσω κι εδώ....

Δημοσ.
πήρα την 4850 στα ίδια λεφτά, 69€ με μια μικρή έκπτωση...

και το τροφοδοτικό ας είναι καλά τα παιδιά που το δέχτηκαν το άλλαξα με ένα 500αρι και είμαι οκ....

στροφές πείραξα με το rivatuner, από 77% το πήγα 100% κι έτσι την παλεύει γύρω στους 92 βαθμούς...

η στοκ ψύκτρα είναι σίδερακι σπέσιαλ σαν αυτό που είχα οι cpu το 1999-2000...οπότε αύριο θα βάλω αυτήν...

http://www.zerotherm.net/eng/product/GX810.asp

και βλεπουμε....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:07 ----------

ξεβιδώνω τις 4 βιδες απο πίσω και σιγα σιγα τραβάω έτσι?

δεν έχω ξαναλλάξει σε gpu ψύκτρα...και το έχω λίγο αγχος...

Απο που πήρες την 4850 και ποια έκδοση έχεις;Οι θερμοκρασίες σου είναι πάρα πολύ ψηλά.Εγώ idle στην δικπη μου έχω 40 και περίπου 50 σε full load.

Δημοσ.

τώρα με 100% ανεμιστήρα και κλειστό κουτί με aircondition ανοιχτό , idle είναι στους 56 C άμα ανοίξει παιχνίδι πιάνει τους 90+ ....

Σε fullhd ανάλυση με hdmi...512ΜΒ DDR3 256-bit / connect3d

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:32 ----------

με έναν 8αρι ακουμπιστό πάνω στην γραφικων και την ηχου (ιδιο υψος)

επιασα 43 gpu από 56 και 34 cpu από 47 ...το κουτι είναι ξάπλα...

δεν ξέρω τι να πω παραιτούμαι για σήμερα....

κατά 90% έσπρωξε κατά πολύ τον ανεμιστήρα της κάρτας...γιατί έκανε φασαρία μπόλικη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...