Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με msn

glorfindel89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το μσν.Στέλνει μυνήματα σε όλες τις επαφές μου μόνο του.Άλλαξα κωδικό χρησιμόποιησα clean virus msn έκανα scan με το nod32 αλλά τίποτα.

Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι???Σορυ αν ιπάρχει παρόμοιο μύνημα αλλα πριν λίγο έγινα μέλος και δεν το έχω ψάξει ακόμα....

Δημοσ.

Τι μηνυματα?Αν εννοεις αυτα που σου λενε να πατησεις και καλα ενα λινκ μην ανησυχεις καθολου.Δεν μπορειςνα κανεις τιποτα γι αυτο.Δεν εχεις εσυ καποιον ιο.Απλα οι φιλοι σου να προσεχουν....ΠΟΤΕ δεν ανοιγουμε τετοια μηνυματα.Αλλωστε φαινεται οτι ειναι ψευτικα...

Δημοσ.

οχι με το που κανω συνδεση στο μσν αμεσως το δικο μου μσν στελνει μυμηματα σε οσες επαφες μου ειναι συνδεδεμενες και τους λεει να πατησουν ενα link

Δημοσ.
οχι με το που κανω συνδεση στο μσν αμεσως το δικο μου μσν στελνει μυμηματα σε οσες επαφες μου ειναι συνδεδεμενες και τους λεει να πατησουν ενα link

Ε αυτο σου ειπα κ γω.Αν ημουν κ γω στις επαφες σου θα σε εβλεπα να μπαινεις κ θα μου ερχοταν ενα μηνυμα αμεσως το οποιο θα ελεγε να πατησω ενα λινκ.Ομως ουτε τα γραμματα ειναι ιδια με τα δικα σου ουτε το χρωμα.Το μηνυμα που βλεπουν οι επαφες σου ειναι με την απλη γραμματοσειρα κ με μαυρα γραμματα ΚΑΙ ειναι και στα αγγλικα...Ειναι προφανες οτι ειναι ψευτικο λοιπον.Δεν φταις εσυ γι αυτο ομως.Δεν μπορεις να αλλαξεις κατι.

Δημοσ.

ναι εννοειται δοκιμασα

μεχρι και απεγκατασταση εκανα και εβαλα και νεοτερη εκδοση αλλα τιποτα

Σιγουρα δε γινεται τιποτα???Δηλαδη καθε φορα που μπαινω πρεπει να στελνω μυνηματα σε ολες τισ επαφες?

Δημοσ.

αν και συ καποτε πατησες λινκ σε ενα παρομοιο μηνυμα τοτε αυτος ειναι ο λογος που το παθαινεις.τωρα να σου τι να κανεις για να σταματησει θα σε γελασω.

Δημοσ.

Πάει σε ΟΛΟΥΣ ταυτόχρονα; Αν όχι, μπορεί να έχουν οι άλλοι τον ιό. Strange, μια αλλαγή κωδικού θα έπρεπε να κάνει αν εσύ είχες το πρόβλημα :S

Δημοσ.

ναι σε ολους παει ταυτοχρονα

δοκιμασα και μπηκα και απο msn portable και τοτε δεν εστειλε σε κανεναν αλλα δυστυχος για καποιο λογο το πορταμπλ δεν ανοιγει πλεον....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...