themis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα. χρησιμοποιώ το xampp και έχω ετοιμάσει ένα site το οποίο το έχω στον htdocs φάκελο του Appache και μια κόπια του σε ένα φάκελο με άλλο όνομα στο htdocs του xampp. Ο Apache τρέχει κανονικά με άλλα php σαιτ που έχουν μέσα τα δύο directory. Το συγκεκριμένο σαιτ είναι το μόνο που έχω κ έχει asp.και όταν βάζω τη διευθυνσή του (http://localhost/my_eshop/default.asp )αντί να ανοίξει τη σελίδα ανοίγει το source. μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
macabre_sunsets Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Έχεις βάλει υποστήριξη για ASP.NET στον Apache? Από Default νομίζω δεν το υποστηρίζει.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Βασικά θέλει κολπα για να τρεξει ο Αpache ASP.NET.Δηλαδή η ASP καλύτερα παιζει με της microsoft το σερβερ και καποιους αλλους
themis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ε τι κολπα.... αυτό είναι το θέμα. και πως το ρυθμίζω αυτό?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Απο οσο ξερω χρειάζεσε ενα Module του apache το mod_aspdotnet.so. Περισσότερα δε ξερω google it!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.