malachaskos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω το μηχάνημα που βλέπεται. Και από χτές όταν ανοίγω το PC με ανοιχτό μόνο το firefox μου καταναλώνει 78% από την RAM (3.10GB). Χτες τυχαία κοιτούσα το σύστημα με το everest και μου έδειχνε ότι οι RAM μου είναι 400 Mhz αλλά κανονικά είναι 800!!! Τι γίνεται ρε παιδιά?????????????????????
kng Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε να κάνεις σάρωση με κανένα πρόγραμμα τύπου Ad-Aware.Έτσι οπως το περιγράφεις μου "κάνει" σαν κατανάλωση πόρων απο malware.
malachaskos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε να κάνεις σάρωση με κανένα πρόγραμμα τύπου Ad-Aware.Έτσι οπως το περιγράφεις μου "κάνει" σαν κατανάλωση πόρων απο malware. Κατεβασα το comodo και το ad-aware... και ψάχνω... καλά είναι αυτά? ευχαριστώ....
alex89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω το μηχάνημα που βλέπεται. Και από χτές όταν ανοίγω το PC με ανοιχτό μόνο το firefox μου καταναλώνει 78% από την RAM (3.10GB). Χτες τυχαία κοιτούσα το σύστημα με το everest και μου έδειχνε ότι οι RAM μου είναι 400 Mhz αλλά κανονικά είναι 800!!! Τι γίνεται ρε παιδιά????????????????????? Επειδή είναι ddr (double data rate) οι μνήμες στα 400mhz έχουν απόδοση για 800mhz. Η 800άρα θα φαίνεται στα 400άρα, η 1066 σαν 533 κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.