Προς το περιεχόμενο

Avatar: The Game (Multiplatform)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σας παιδιά κολλάει καθόλου το παιχνίδι εκεί που παίζεται. Σε μένα εκεί που παίζω, κολλάει είτε είμαι μέσα στο παιχνίδι στον κόσμο και πάω για να βγάλω αποστολή είτε είμαι στο μενού και ψάχνω στο pandorapedia για παράδειγμα. Ενώ είναι ωραίο παιχνίδι και είχα καιρό να παίξω καλό παιχνίδι, αυτό που κάνει μου ανάβει τα λαμπάκια. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει.

Για PC μιλώ!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε σας παιδιά κολλάει καθόλου το παιχνίδι εκεί που παίζεται. Σε μένα εκεί που παίζω, κολλάει είτε είμαι μέσα στο παιχνίδι στον κόσμο και πάω για να βγάλω αποστολή είτε είμαι στο μενού και ψάχνω στο pandorapedia για παράδειγμα. Ενώ είναι ωραίο παιχνίδι και είχα καιρό να παίξω καλό παιχνίδι, αυτό που κάνει μου ανάβει τα λαμπάκια. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει.

Για PC μιλώ!

απο τι αποτελείται το pc και με τι ρυθμίσεις παίζεις?

Δημοσ.

Core 2 Duo 3Ghz, 2GB RAM, 98000 GT, Audigy 2, όταν λέω κολλάει, δεν εννοώ ότι παίζει με χαμηλό frame rate. Το παιχνίδι με full γραφικά και antialiasing 2x πάει σφαίρα. Δεν κόβει καθόλου. Απλώς εκεί που παίζω παγώνει και πρέπει να πατήσω Alt+Ctrl+Delete για να φέρω τον Task Manager και να κάνω End Process το Avatar.exe. Και μετά ξαναμπαίνω στο παιχνίδι όπου και κολλάει λίγο πιο μετά!

Δημοσ.

μπορεί να φταίνε ένα κάρο πράγματα...defrag στο δίσκο έχεις κάνει?μήπως το λειτουργικό είναι κλασμένο?να κάνεις απεγκατάσταση και να το ξαναβάλεις??

Δημοσ.
Θα αστειευεσαι μαλλον.Ολα τα παιχνιδια με την παραπανω καρτα τα παιζω σε 55-60fps με 1680χ1050 και 4χΑΑ,16χΑF σε full settings.Απο Dirt 2 μεχρι Shift,Borderlands,Dragon Age,Batman και ο,τι αλλο κυκλοφορησε.

Λέει αλήθεια ο fearwhatnao. Η 8800GT ήταν ΔΙΑΜΑΝΤΙ αγορά.

Ωρε κατι βαρια παιχνιδια.:lol:

Για βαλε GTAIV,Crysis.

GTA IV, broken code.

Crysis, το benchmark που γονατίζει το κάθε σύστημα.

Βρες και εσύ κανένα Game.. Μόνο FarCry2 θυμάμαι να μην μπορούσα να παίξω.. Όλα τα άλλα όχι απλά τα έπαιζα, αλλά και Max'd out σε 32".

Το παρόν Game το τρέχω επίσης στην 1920χ1080 με Q6600/8800GT/4GB/VISTA με όλα max (4AA), και δυστυχώς όταν γίνεται χαμός με τα δεινοσαυράκια χάνω Frames.. :-(

Core 2 Duo 3Ghz, 2GB RAM, 98000 GT, Audigy 2, όταν λέω κολλάει, δεν εννοώ ότι παίζει με χαμηλό frame rate. Το παιχνίδι με full γραφικά και antialiasing 2x πάει σφαίρα. Δεν κόβει καθόλου. Απλώς εκεί που παίζω παγώνει και πρέπει να πατήσω Alt+Ctrl+Delete για να φέρω τον Task Manager και να κάνω End Process το Avatar.exe. Και μετά ξαναμπαίνω στο παιχνίδι όπου και κολλάει λίγο πιο μετά!

Δοκίμασε να βγάλεις AA και να ρίξεις καμιά ρυθμισούλα στην ποιότητα.. κάνε restart και ξαναπροσπάθησε να δεις πόσο μένεις στο Game ανενόχλητα.

Δημοσ.

Στις μερες μας πεφτει τρομερη βαση στο τι γραφικα θα χεις στα παιχνιδια που παιζεις, μια προσωπικη εμπειρια παντως, κοιτα να χεις ορεξη να παιξεις και ας παιζεις και στα χειροτερα δυνατα Graphics, το ιδιο παιχνιδι θα παιζεις, σπανια θα προσεξεις τα γραφικα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά με αυτό το δράκο τι παίζει,ξέρει κανείς? Δε λέει να πάρει ύψος ,στην αποστολή που πρέπει να περάσεις από τις κολόνες με τη φωτιά .

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

το εγκατέστησα κι αυτό αν και άργησα

Μπορώ να πω οτι έχει καλύτερα γραφικά απο το farcry 2

δυστυχώς μόνο γραφικά έχει... γιατί από gameplay άστα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...