Προς το περιεχόμενο

Avatar: The Game (Multiplatform)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λακί αμα παιχνίδι. Όπως όλες αυτές οι αηδίες με παιχνίδια από ταινίες. Απο προμόσιον καλά πάει η ταινία. Θα μας βάλουν να δούμε με το ζόρι την ταινία τα αμερικανάκια.Μέχρι το Δεκέμβρη θα μας έχουν πρήξει την συκωταριά. Έχουν ετοιμαστεί καλά για την μεγάλη μπάζα. Άσε μας ρε κάμερον. Τι έκανες 10 χρόνια???? Τι έγινε σου τέλειωσαν τα μετρητά??? Θέλεις να γεμίσεις τις τσέπες σου για 10 χρόνια ακόμα??? Η μήπως ετοιμάζεις 10 χρόνια αυτή την ταινία???? Σιγά ρε μάστορα. Τι σκηνοθέτησες??? Το BEN HUR??? Γραφικά σκηνοθέτησες. Μοντάζ έκανες. Τα νεύρα μου, τα χάπια μου. Τους βαρέθηκα!!!!!!

Κάθε ταινία και παιχνίδι, κάθε παιχνίδι και ταινία. Ούστ ρε!!!!!

Μας έχει πνίξει το fast food.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

James Cameron's Avatar: The Game - Demo Coming on Monday

"Avatar" is the story of an ex-Marine who finds himself thrust into hostilities on an alien planet filled with exotic life forms. As an Avatar, a human mind in an alien body, he finds himself torn between two worlds, in a desperate fight for his own survival and that of the indigenous people.

Ubisoft will release a PC demo on Monday, which we will try to get on our fileserver as soon as humanly possible.

Και ένα νέο trailer:

Δημοσ.

ενδιαφέρον,αν και θα μπορούσε να ειχε καλύτερα γραφικά,ο πλανήτης πάντως είναι Αφγανιστάν....Ούτε οι πέτρες δε μας θέλουν εκεί πέρα...

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο link που να λέει ποια είναι τα requirements για 3D? Μόνο για "ειδική" TV βρήκα να λένε κ αυτό χωρίς παραπάνω πληροφορίες...

Το demo που δοκίμασα για πολύ λίγο πάντως το pc μου το έτρεχε κανονικά χωρίς το 3D.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To RELOADED εχει βγει απο χθες νομιζω, δεν ητανε και τιποτα φανταστικο, καπως βαρετο αλλα για 09 Q4 Game... τι θελω να πω ? Οτι δεν εχεις και προβλημα να το παιξεις καμια φορα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...