DIMITRISG Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μερικες φορες στην διορθωση ορθογραφιας εχω κανει λαθος και εχω προσθεσει στο λεξικο καποιες εσφαλμενες λεξεις. Που θα βρω το αρχειο που αποθηκευονται για να τις σβησω; ψαχνω στο /home για καποιο κρυφο αρχειο aspell και δεν το βρισκω. Βρηκα το /usr/lib/aspell-60/el/aspell.rws αλλα εχει κατι παραξενους χαρακτηρες με θαυμαστικα και τετραγωνακια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Εμένα οι νέες λέξεις αποθηκεύονται στο ~/.aspell.el.pws Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 και μενα εκει επρεπε να αποθηκευονται . βρηκα αυτο [dimitris@localhost ~]$ aspell config personal-path/home/dimitris/.aspell.el_GR.pws[/codE] αλλα δεν υπαρχει το αρχειο μαλλον θα πρεπει να το δημιουργισω[color=Black] [size=1]---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:12 ---------- [/size] [/color]δημιούργησα το αρχειο , προσθετω καποιες λεξεις απο τον ορθογραφικό έλεγχο αλλα δεν τις προσθετει εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.