saxtou junior Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 εχω ενα σιντι και θελω να δαιγραψω οτι εχει μεσα και να βαλω κατι δικα μου πως γινεται να βγαλω την προστασια του σιντιου?????απαντηστε γρηγορα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:22 ---------- και πως θα μπορεσω να κανω εναν φακελο απο μονο αναγνωση σε αλλα???δεν μπορω να το κανω και ετσι δεν διαγραφεται
Antretng Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 εχω ενα σιντι και θελω να δαιγραψω οτι εχει μεσα και να βαλω κατι δικα μου πως γινεται να βγαλω την προστασια του σιντιου?????απαντηστε γρηγορα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:22 ---------- και πως θα μπορεσω να κανω εναν φακελο απο μονο αναγνωση σε αλλα???δεν μπορω να το κανω και ετσι δεν διαγραφεται Το cd είναι επαναγράψιμο; Ακόμη, έχεις αντιγραφικό; Υ.Γ. Είτε γράψεις απαντήστε γρήγορα είτε όχι... δεν νομίζω να πετύχεις γρηγορότερη απάντηση
saxtou junior Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 δεν θελω να το αντιγραψω ι τιποτα τετοιο να βγαλω τα αρχεια απο μεσα και να βαλω κατι απο τον υπολογιστη μου μεσα σε αυτον help
Antretng Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Κοίτα, αν το cd δεν είναι επαναγράψιμο τότε δεν μπορείς να σβήσεις τίποτα. Το cd ουσιαστικά είναι γεμάτο μικρές "χαρακιές" που αναλόγως αν υπάρχει χαρακιά ή όχι το "φως" που στέλνει ο driver ανακλάτε πίσω στο φακό ή όχι (οπότε πραγματοποιείτε το 0 1). Όπως καταλαβαίνεις ο μόνος τρόπος να χαθούν τα δεδομένα είναι να ξανά γίνει λεία η επιφάνεια και να το γράψεις από την αρχή
Antretng Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Είναι επαναγράψιμο; Απλή ερώτηση. Πάνω στο cd τι γράφει; Γράφει rewritable (CD - RW όχι CD - R ή σκέτο CD); Εαν ναι τσέκαρε το Nero για επιλογή format του δίσκου (ή erase data δεν θυμάμαι ακριβώς... ψάχτο μια)
opera Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 αγαπητέ junior απάντησε στον Antretng 1. είναι RW το cd 2. έχεις cd ή dvd recorder έτσι για να συνενοηθούμε. νομίζω πως πάιζει να μην έχεις πρόγραμμα για να κάνεις αυτό που θέλεις γι'αυτό κατεβασε αυτο το δωρεάν πρόγραμμα βάλε το cd στο drive και πάτα erase disc να δούμε τι θα γίνει. http://cdburnerxp.se/help/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.