melandreas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα , Έχω κάμποσο καιρό τώρα το λαπτοπ INNOVATOR WS-252 του e-shop . Αυτό τον καιρό λέω να ξεφορτωθώ τα vista , αλλά θα ήθελα να έχω τους drivers για όλα τα (windows) λειτουργικά (xp , 7) , αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ΑΚΡΙΒΩΣ μητρική κλπ φοράει . Έβαλα κ έτρεξα το everest αλλά και πάλι δεν μ λέει κάτι.... Μήπως κάποιος ξέρει ποια ακριβώς μητρική έχει , και τι drivers χρειάζεται για γραφικά , ethernet , ήχο (για wireless βρήκα) . Απ'ότι είδα είναι όλα της Intel αλλά δεν ξέρω ακριβώς ! Όποιος ξέρει ας στείλει το όνομα της μητρικής αλλά και το ποιοι θα είναι οι απαραίτητοι drivers για να δουλεύει κανονικά με xp ή 7 . Ευχαριστώ πολύ !
JANNETA28 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα , Έχω κάμποσο καιρό τώρα το λαπτοπ INNOVATOR WS-252 του e-shop . Αυτό τον καιρό λέω να ξεφορτωθώ τα vista , αλλά θα ήθελα να έχω τους drivers για όλα τα (windows) λειτουργικά (xp , 7) , αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ΑΚΡΙΒΩΣ μητρική κλπ φοράει . Έβαλα κ έτρεξα το everest αλλά και πάλι δεν μ λέει κάτι.... Μήπως κάποιος ξέρει ποια ακριβώς μητρική έχει , και τι drivers χρειάζεται για γραφικά , ethernet , ήχο (για wireless βρήκα) . Απ'ότι είδα είναι όλα της Intel αλλά δεν ξέρω ακριβώς ! Όποιος ξέρει ας στείλει το όνομα της μητρικής αλλά και το ποιοι θα είναι οι απαραίτητοι drivers για να δουλεύει κανονικά με xp ή 7 . Ευχαριστώ πολύ ! Γεια σου, Ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω!Εχεις κανει κατι εως τώρα?Σε παρακαλω αν μπορεις πεσ μου ,γιατι τα χρειαζομαι επειγοντως!!Ακριβως το ιδιο θα κανω και γω αν μαθω κατι! ευχαριστω παρα πολυ!!!
melandreas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Λοιπόν , όταν έγραφα την ερώτηση ήμουν μακριά από την "βάση" μου , και δεν είχα τα cd εγκατάστασης κλπ... Σήμερα , λόγω και 3ημέρου , επέστρεψα και "μελέτησα" λίγο και είδα ότι μέσα στο cd (το μαύρο που λέει Version 1.1 , Notebook , όχι των vista) υπάρχουν drivers και για xp , αλλά και για vista (τα 7 λένε δεν θα χρειάζονται διαφορετικούς από τα vista) . Μάλιστα με το που θα ανοίξεις το cd (όχι αυτόματη εκτέλεση , ανοιξέ το ) θα δείς και ένα Readme αρχείο όπου σου λέει και πιο ακριβώς εξάρτημα φοράει το λαπτοπ κοκ. Ακόμα , αν πας στο φάκελο Drivers και μπείς κάπου πχ VGA θα δείς ότι έχει ξεχωριστά και για τα 2 λειτουργικά ! Όσο για linux τα βρίσκει όλα μόνο του Τώρα , αν για κάποιο λόγο έχασες το δισκάκι πες μ να τα ανεβάσω ! Cheeers ! Υ.Γ Βασικά σκεφτόμουν να τα ανεβάσω έτσι και αλλιώς αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχουν πρόβλημα ή όχι οι admins , θα δείξει φαντάζομαι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.