klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Και γω θα κλάψω.. πρώτον είναι το στοίχημα και δεύτερον οτι τον θεωρώ έναν απο τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία (αν όχι τον μεγαλύτερο). ΠΡΕΠΕΙ να το πάρει. Αλλα μετά απο το σημερινό συμπάθησα ακόμα περισσότερο τον soderling(φούσκα μεν) που τον λάτρεψα όταν απέκλεισε το καρα@@δι του τένις.
elven Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Το κακό είναι ότι ο Φέντερερ δείχνει σημάδια καθόδου και ίσως είναι η τελευταία του ευκαιρία. Το χειρότερο είναι ότι πλην Φέντερερ κανένας δεν δείχνει να μπορεί να παίξει τον αντιπαθή Ναδάλ. Δεν βλέπω τέννις απο το 80 αλλά κι εγώ είμαι της άποψης ότι ο Φέντερερ είναι ο καλύτερος που πέρασε ποτέ.
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Έτσι ακριβώς... Είναι ίσως η μόνη του ευκαιρία να το πάρει μιας και βγήκε απο τη μέση ο άλλος. Βέβαια θα ήταν επικός ο τελικός ναδάλ φέντερερ με νικητή τον ρότζερ.. αλλα ντάξ απο το ολότελα.. Παλιότερα btw μόνο τένις δεν έπαιζαν.. Οι παλιότεροι παίκτες δεν θα άντεχαν ούτε για αστείο στις σημερινές συνθήκες.
kybos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Με έχει τρελάνει ρε αυτός ο Σουηδός λέμε, τα πάντα όλα είναι το παλεκάρι (πες το κι' έτσι), τεράστια καλαμπαλίκια έχει... ...δείτε στατιστικά αγώνα... και είμαι και φαν του Ελβετού...
BLISS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μετα τον showman ' ' McEnroeεχασα καθε ενδιαφερον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.