Loaderini Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 έφερε ένας φίλος μου τον εσωτερικό σκληρό του δίσκο για να κρατήσω στο δικό μου pc κάποια αρχεία του, αλλα μερικοί φάκελοι από τα documents & settings δεν αντιγραφόταν. τα αρχεία αυτά ήταν του λογαριασμού που ήθελε κωδικό για login στα windows. όλα τα αρχεία που αντιγραφόταν κανονικά τα κρατήσαμε σε άλλο δίσκο και τα σβήσαμε από τον παλιό, οπότε δεν υπάρχουν τώρα εκεί μέσα windows για να μπούμε και να βγάλουμε τον κωδικό από το λογαριασμό του και να ελευθερωθούν τα αρχεία που απομείνανε. ελπίζω να μη τα είπα πολύ μπερδεμένα φσδφσδ γίνεται να κάνω με κάποιο πρόγραμμα ανάκτηση/αντιγραφή από ένα δίσκο σε άλλον, τα αρχεία των documents (win xp) που όμως ήταν αρχεία λογαριασμού (κυρίως εικόνες - φάκελος my pictures - και αρχεία word) ο οποίος είχε κωδικό;
mvaggel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε να κάνεις backup τους folders που λες με το utility που δίνουν τα win. Κάπου εκεί έχει μια επιλογή για το αν θα κρατήσει την προστασία ή όχι. Δε θυμάμαι ακριβώς πως το λέει. Κάνε το backup και μετά ψάξε σε αυτό για τα "ξεκλείδωτα" πια αρχεία. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είχε δουλέψει όταν έκανα backup από λογαρισμό του ίδιου συστήματος με αυτό που είχε τον "κλειδωμένο" λογαριασμό. Δλδ ΕΝΑ pc με 2 accounts, από τον ένα account "ξεκλείδωσα" με την παραπάνω μέθοδο τα αρχεία του άλλου λογαριασμού. Πιθανότατα ήταν με sp1 max. Ίσως να το έχουν διορθώσει σε μεταγενέστερο sp.
Bspus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εχεις xp pro? Αν ναι, κανε disable το simple file sharing (tools-folder options) και μετα πηγαινε στο κλειδωμενο φακελο, δεξι κλικ, ασφαλεια και κανε Take ownership το φακελο. Εναλλακτικη λυση, φορτωνεις linux live cd στο μηχανημα σου, βλεπεις και το δικο σου δισκο και το δικο του και κανεις κανονικα copy. Απ'οσο ξερω τα ntfs permissions δεν δουλευουν καθολου σε linux. Υποθετω φυσικα οτι ειναι απλα θεμα ntfs permissions και δεν εχει κρυπτογραφησει ο φιλος σου τα αρχεια του
Loaderini Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 έχω vista, ο δίσκος που έχει μέσα τα αρχεία που θέλω είχε xp αλλά έκανα τη ΒΛΑΚΕΙΑ να σβήνω όλα τα αρχεία που γινόταν backup και στο τέλος έμεινα με 2-3 φακέλους που δε μετακινούνται επειδή ο λογαριασμός στα windows εκείνα είχε κωδικό. ο φίλος μου σίγουρα δεν τα είχε κρυπτογραφήσει, είναι απλά ο κωδικός των windows που δε τα αφήνει να αντιγραφούν. θα δοκιμάσω αυτά που προτείνατε σε λίγες που θα έχω το δίσκο ξανά στα χέρια μου, σας ευχαριστώ πολύ πολύ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.