chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πρόσφατα αγόρασα αυτήν εδώ την συσκευή http://www.acryan.com/index.php?option=com_acryan_product&product_item=39269&parent_id=42&Itemid=98 Από τι είδα και στον πηγαίο της κώδικα και από την άδεια χρήσης η συσκευή τρέχει μια πατσαρισμένη διανομή linux. Εδώ που τα λέμε όλες αυτές οι συσκευές τρέχουν linux. Η συσκευή πέρνει internet ασύρματα από ένα zyxel P600. Πάνω στον router έχω συνδέση και ενσήρματα το pc μου. Aυτό που θέλω είναι να βάλω σε δύκτιο το pc με την συσκευή. Στο manual της για σύνδεση από windows με nas με την συσκευή λέει large amounts of data more affordably than ever before.When the network connection is done correctly and ready for use, type: \\NAS or \\IP Address in the Run window (click Run in the start menu) or the address bar of Internet Explorer on your PC (For example, if the IP address of the player is 192.168.0.9, please type: \\192.168.0.9 or \\NAS), and click OK or press the Enter button on the keyboard. Then you can view, and edit the files stored on the hard disk installed on the player. In this way, you can also playback and copy files via network between your PC and the player. Note: 1. Partitions of NTFS file system format on the hard disc drive might be read-only. 2. Please make sure the ‘sys’ directory which contains the SAMBA server is in HDD1 for it to work. Στο kubuntu που έχω αν βάλω την ip που λέει τότε δεν γινετε τπτ. Θέλω να μάθω πως γίνετε να δώ την συσκευή ποιά πακέτα πρέπει να εγκαταστήσει και τι πρέπει να κάνω γενικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ping κανει στη διευθυνση του δισκου; Λογικα θα εχει παρει μια διευθυνση δικτυου απο το ρουτερ σου. Επισης δες αν εχεις τα πακετα για Samba εγκατεστημενα. Λογικα ειναι το samba-common. Τελος, δοκιμασε να δωσεις απο το Dolphin στη γραμμη πανω smb://192.160.1.1/ (η IP ειναι τυχαια) Ελπιζω να βγαλεις ακρη, και να μου πεις τις εντυπωσεις σου, γιατι και γω ψηνομαι για ενα Raidsonic αντιστοιχο. Ελπιζω επισης να μην εγραψα βλακειες γιατι δεν ειμαι και ο καλυτερος linuxas που υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Να πω ότι τελικά τα κατάφερα. Η συσκευή αν και έχει linux έχει εγκατεστημένο και samba. Το να την δω από το pc ήταν εύκολο καθως το μόνο που είχα να κάνω ήταν δώσω smb με την ip της συσκευής και μετά μπόρεσα να δω τους φακέλους. Για να δώ αρχεία και φακέλους από την συσκευή στο pc μου έπρεπε να στήσω ένα file server. Ακολούθησα τις οδηγίες εδώ http://kubuntuguide.org/Jaunty#Samba_File_Sharing δλδ σε κονσόλα έδωσα sudo apt-get install samba samba-tools system-config-samba μετά πήγα στο kmenu και στο system άνοιξα το πρόγραμμα samba και πρόσθεσα τους φακέλους που θέλω να κάνω shared. Από την συσκευή έβαλα την ip του υπολογιστή και απλά τους είδα. Τώρα ψάχνω να στήσω και έναν media server ώστε να στέλνω εικόνα ήχο από το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Λογικα ομως, ολα αυτα που εκανες ηταν λιγο too much. Και εξηγω: Εφοσον ειδες απο το pc τη συσκευη, μπορεις να περασεις οτι χρειαζεσαι σ'αυτην και να ειναι αυτη ο media server. Tις εξοδους για τη συνδεση σε τηλεοραση και ενισχυτη τις εχει αλλωστε πανω. Φυσικα αυτο ειναι απλα μια σκεψη δικη μου, και ο τροπος που θελω να χρησιμοποιησω εγω ενα τετοιο μηχανακι. Περιμενω τις εντυπωσεις σου παντως απο τη λειτουργια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Καλό είναι το μηχάνημα αν και υπάρχουν στην αγορά media player με περισσότερες δυνατότητες όπως το popcorn. To πείρα πιο πολύ για τις θύρες που έχει και νομίζω ότι σε μελοντικά firmwarte update θα έχει σε περισσότερα format υποστίριξη. Ηθελα να βλέπω από τον player το σκληρό στο pc γιατί εκεί έχω μια τεράστια μουσική συλλογή που δεν μπορώ να την περάσω και για να παίζω τα mp3 στο δυκάναλο στερεωφονικό που έχω συνδέσει το media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ηθελα να βλέπω από τον player το σκληρό στο pc γιατί εκεί έχω μια τεράστια μουσική συλλογή που δεν μπορώ να την περάσω και για να παίζω τα mp3 στο δυκάναλο στερεωφονικό που έχω συνδέσει το media player. Οκ, ακριβως οτι θελω να το κανω και γω δηλαδη, απλα εγω σκεφτομαι τα τραγουδια να μπουν στο σκληρο του media player. Danke! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudinakos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 εχω παρει κ γω το acr-72100pv 500 κ εχω το ιδιο προβλημα εδω κ μερες δε βρησκω λυση ενω περναω την ip 192.168.0.9 στον internet explorer μου βγαζει δεν υπαρχει τι κανω λαθος?ειμαι κ λιγο ασχετος please μια βοηθεια τι συνδεσεις να κανω?το μονο που καταφερα ειναι να εχω ενα απλο multimedia κ να πιασω προεγκατεστημενους σταθμους internet βασικα αυτο που με ενδιαφερει περισοτερο ειναι να βλεπω τα περιεχομενα στο laptop μου multimedia εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μια και μιλάς για windows αρχικά θα πρέπει να κάνεις share τους φάκελους που θέλεις να βλέπεις από το acryan. Στα windows δεν ξέρω πως γίνετε αυτό. Μετά θα πρέπει να δεις πια είναι η ip στον acryan για να την βάλεις νομίζω στον file manager και όχι στον internet explorer για να δεις τα αρχεία που υπάρχουν στο media player. Για να δεις τα αρχεία από το acryan στο pc θα πρεπει να βάλεις την ip του pc στο acryan. Δυστηχώς από windows έχω μαύρα μεσάνηχτα και δεν ξέρω ούτε καν πως βλέπεις την ip σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gudinakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 τι ενωεις οταν λες να κανω share εχω vista,λιγο πιο αναλιτικα αν μπορεις,γηνετε να βλεπω κ tv μεσω του ac rayan στο laptop μου αν ναι πως?η ip που εχει στο manual 192. .168.0.9 ειναι οκ?την περναω στο run κ μου λεει δεν υπαρχει,απελπιστηκα μ αυτο το μηχανημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.