elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Η ισχύς της άδειας του ΟΤΕ είναι μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου του 2020. Απο εκεί και πέρα ,οποιοσδήποτε μπορεί να ζητήσει να αναλάβει το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της χώρας. Πω πω,σε λίγα χρόνια θα πρέπει να βρουν νέα δικαιολογία για τα χάλια τους Λέτε να ψηφίσουμε κι εμείς; Ο νέος φταίχτης θέλω να είναι: α)Ο Ερμής που είναι ανάδρομος β)Η άυξηση της τιμής του πετρελαίου γ)Ο Θεός
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Φυσικα και εχει, αν δεν εχεις ρευμα στο σπιτι σου δε θα εχεις και τηλεφωνο αφου καταληγουν στο router τα τηλρφωνα Σύμφωνοι, αλλά προσωπικά το θεωρώ πολύ minor ζήτημα για να με αποτρέψει να επιλέξω τον πάροχο της αρεσκείας μου. Άλλωστε, επειδή το θέμα του VoIP καμουφλαρισμένο σε PSTN παρουσιάζεται γενικά ως... ας πούμε ψέμα και απαντεωνιά, προσπάθησα να το θέσω εντελώς μακροσκοπικά το ζήτημα και γι' αυτό είπα ότι δεν βλέπω γιατί η PSTN να είναι καλύτερη/χειρότερη από το VoIP. Ο ΟΤΕ είναι κάτοχος Ειδικής Άδειας,για την Εγκατάσταση,Ανάπτυξη,Λειτουργία και Εκμετάλλευση ,του Τηλεπικοινωνιακού Δικτύου. http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/downloads/telec/apofaseis_eett/kanonistikes_apofaseis_eett/APOF229_26FEK.pdf Η ισχύς της άδειας του ΟΤΕ είναι μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου του 2020. Απο εκεί και πέρα ,οποιοσδήποτε μπορεί να ζητήσει να αναλάβει το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της χώρας. Ωραίος! Τώρα έχουμε και λινκ του ΦΕΚ. Πω πω,σε λίγα χρόνια θα πρέπει να βρουν νέα δικαιολογία για τα χάλια τους Λέτε να ψηφίσουμε κι εμείς; Ο νέος φταίχτης θέλω να είναι: α)Ο Ερμής που είναι ανάδρομος β)Η άυξηση της τιμής του πετρελαίου γ)Ο Θεός Ή απλώς ο ΟΤΕ θα αναλάβει εκ νέου την διαχείριση, και οι υπόλοιποι δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν συνήθειες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μέχρι τότε δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει... ελπίζουμε να χωριστεί ο ΟΤΕ σε 2 μέρη, ένα που θα διαχειρίζεται το δίκτυο και το άλλο για τις υπηρεσίες που προσφέρει... έτσι ώστε να υπάρχει ένα "fair play" στην αγορά...
pan34 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 η forthnet ενω υπαρχει η αποφαση του δικαστηριου το επαιξε Κινεζα.Καλα εκανε και την κυνηγησε ο Ποτε.Αs βρουν αλλουs τροπουs να διαφημισουν την πραματια τουs
Dias Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εμας στην δουλεια , μας εχει καταστρεψει το connx. οποτε θελουμε να ανοιξουμε μια πορτα για να περασει το video απο καμερες (DVR) ή VNC , δεν ανοιγουν με τιποτα, βρε τι ρουτερ αλλαξαμε sagem , speedtouch τιποτα, βρε τι νουμερο στις πορτες αλλαξαμε , τιποτα ,βρε , την αυξημενη ασφαλεια απο το site του οτε βγαλαμε, τιποτα , βρε ποσα τηλεφωνα καναμε στο 134 , 13814 , τιποτα. Μολις βαλαμε αλλο παροχο επαιξαν ΟΛΑ με την πρωτη.
elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εμας στην δουλεια , μας εχει καταστρεψει το connx. οποτε θελουμε να ανοιξουμε μια πορτα για να περασει το video απο καμερες (DVR) ή VNC , δεν ανοιγουν με τιποτα, βρε τι ρουτερ αλλαξαμε sagem , speedtouch τιποτα, βρε τι νουμερο στις πορτες αλλαξαμε , τιποτα ,βρε , την αυξημενη ασφαλεια απο το site του οτε βγαλαμε, τιποτα , βρε ποσα τηλεφωνα καναμε στο 134 , 13814 , τιποτα.Μολις βαλαμε αλλο παροχο επαιξαν ΟΛΑ με την πρωτη. WOW,βρε λες να φταίγατε εσείς και όχι το connx; Γιατί και σε μένα κάηκε το πολύμπριζο αλλά δεν τα ριξα στη ΔΕΥΑΣ
nikosBruin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 β)Η άυξηση της τιμής του πετρελαίου Αυτό σίγουρα! Όταν ανεβαίνει η τιμή του πετρελαίου έχουν πρόβλημα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ! (Το περίεργο είναι ότι όταν πέφτει η τιμή του πετρελαίου δεν διορθώνεται τίποτα απολύτως... )
gf030 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Η forthnet, ασχετα απο την ποιοτητα των υπηρεσιων της, εχει απολυτο δικιο. Παρεχει με 14 ευρω καποιες υπηρεσιες, ενω ο πΟΤΕ με 14 ευρω παρεχει το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ. Ελεος, ας μη χασουμε τελειως την εννοια της λεξης παγιο, δηλ νταβατζιλικι.
disqualified Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Η forthnet, ασχετα απο την ποιοτητα των υπηρεσιων της, εχει απολυτοδικιο. Παρεχει με 14 ευρω καποιες υπηρεσιες, ενω ο πΟΤΕ με 14 ευρω παρεχει το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ. Ελεος, ας μη χασουμε τελειως την εννοια της λεξης παγιο, δηλ νταβατζιλικι. Εγω διαφωνω. Με αυτο το παγιο πληρωνονταν και οι υπηρεσιες της LANNET της ALTEC της... Και επισης για αλλη μια φορα το θεμα των τιμων του OTE ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με την ΕΕΤΤ και δεν μπορει να κανει ο,τι θελει γιατι αλλιως δε θα υπηρχαν οι αλλοι. Επισης μην μπερδευετε των ΟΤΕ προ απελευθερωσης τηλεπ/ων και μετα. Ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2009 από disqualified
ProDim Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με ενοχλούσε όταν άκουγα το "χωρίς πάγιο οτε" απο οποιονδήποτε πάροχο είτε σε διαφήμιση είτε σε τηλεφωνική ενημέρωση ή με άλλα λόγια ενοχλητικό πρήξιμο.. (στην περίπτωση του τηλεφώνου) Απο την άλλη κοιτάζω πίσω και βλέπω ότι: 1) Απο το '94 μέχρι και το ‘06 δεν θυμάμαι να είχε κοπεί το τηλέφωνο ποτέ. 2) Απο το ‘06 μέχρι και τον Απρίλιο του '07 κανένα θέμα με το τηλ. και κανένα θέμα με το ιντερνετ με πάροχο την forthnet. 3) Απο το 07 μέχρι και σήμερα που έχω double play forthnet έχει κοπεί το τηλέφωνο τουλάχιστον 3-4 φορές απο τις οποίες η μια ήταν απο παρασκευή μέχρι και τρίτη. Φυσικά και το διαστημικό τηλέφωνο είναι γεγονός και στην δική μου περίπτωση. Ας φτιάξουν λοιπόν τις υπηρεσίες τους οι εναλλακτικοί και μετά βλέπουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 αν ήταν "τέλειο" το χάλκινο last mile δύσκολα θα είχες πρόβλημα...το 90% των προβλημάτων βρίσκεται εκεί
danaos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 WOW,βρε λες να φταίγατε εσείς και όχι το connx;Γιατί και σε μένα κάηκε το πολύμπριζο αλλά δεν τα ριξα στη ΔΕΥΑΣ Συμφωνώ... Έχουμε καταλήξει να τα ρίχνουμε όλα στον ΟΤΕ, έτσι, μάλλον από συνήθεια...
verganas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Σύμφωνοι, αλλά προσωπικά το θεωρώ πολύ minor ζήτημα για να με αποτρέψει να επιλέξω τον πάροχο της αρεσκείας μου.Άλλωστε, επειδή το θέμα του VoIP καμουφλαρισμένο σε PSTN παρουσιάζεται γενικά ως... ας πούμε ψέμα και απαντεωνιά, προσπάθησα να το θέσω εντελώς μακροσκοπικά το ζήτημα και γι' αυτό είπα ότι δεν βλέπω γιατί η PSTN να είναι καλύτερη/χειρότερη από το VoIP. ...... Έχε υποψη σου ότι οι πάροχοι που εχουν pstn last mile έχουν επενδύσει πολλαπλάσια απο τους υπόλοιπους ( στα dslam -> DSP + licenses ) και δεν είναι "καμουφλάρισμα".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Έχε υποψη σου ότι οι πάροχοι που εχουν pstn last mile έχουν επενδύσει πολλαπλάσια απο τους υπόλοιπους ( στα dslam -> DSP + licenses ) και δεν είναι "καμουφλάρισμα". και ποιοι είναι αυτοί?
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Έχε υποψη σου ότι οι πάροχοι που εχουν pstn last mile έχουν επενδύσει πολλαπλάσια απο τους υπόλοιπους ( στα dslam -> DSP + licenses ) και δεν είναι "καμουφλάρισμα". Kαι πάλι, γιατί θα έπρεπε να με ενδιαφέρει εμένα ως χρήστη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα