Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη συμμόρφωση της εταιρείας με προσωρινή διαταγή που δικαιώνει τον ΟΤΕ - παρέμβαση της εισαγγελίας ζήτησε ο ΟΤΕ

Αντιδρώντας σε μία πρωτοφανή για τα ήθη της αγοράς εκστρατεία της εταιρείας Forthnet, ο ΟΤΕ προέβη σε κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για τη διακοπή της.

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ αναγκάστηκε να κινηθεί δικαστικά εναντίον της εταιρείας Forthnet, καθώς η τελευταία προέβη στην αποστολή αναληθούς και δυσφημιστικού για τον ΟΤΕ Δελτίου Τύπου στις 27/5/2009.

O ΟΤΕ κατέθεσε άμεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία υποχρεώνει την εταιρεία Forthnet:

· Να αποσύρει από το site της το Δελτίο Τύπου με τους αναληθείς και δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς

· Να μην αναρτήσει άλλο κείμενο στον Τύπο ή στο διαδίκτυο με το ίδιο περιεχόμενο μέχρις ότου εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Μέχρι σήμερα, η εταιρεία δεν έχει προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, αγνοώντας τη δικαστική επιταγή και συνεχίζοντας το δυσφημιστικό της έργο. Για το λόγο αυτό, ο ΟΤΕ ζήτησε την παρέμβαση της εισαγγελίας προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα.

Ο ΟΤΕ δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε, στο πλαίσιο του κακώς νοούμενου ανταγωνισμού, να χρησιμοποιεί παράνομα και να δυσφημεί το όνομα και τις υπηρεσίες του ΟΤΕ.

Source.png Πηγή: Δελτίο Τύπου Οτέ

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
μα δε λεει κατι ψεμα! πραγματικα δε λαμβανουμε καμια υπηρεσια με τα 14 ευρα! xaxa

έχεις τηλέφωνο :o (αλλά όχι απεριόριστες κλήσεις)

Δημοσ.

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ αναγκάστηκε να κινηθεί δικαστικά εναντίον της εταιρείας Forthnet, καθώς η τελευταία προέβη στην αποστολή αναληθούς και δυσφημιστικού για τον ΟΤΕ Δελτίου Τύπου στις 27/5/2009.

Πάντως αν πρόκειται για το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Forthnet εγώ δεν βλέπω ούτε δυσφήμιση ούτε αναλήθεια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:12 ----------

έχεις τηλέφωνο :o (αλλά όχι απεριόριστες κλήσεις)

αν είναι να έχεις τηλέφωνο μόνο για να σε παίρνουνε τότε παίρνεις καρτοκινητό και δεν χρεώνεσαι καθόλου ;)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι λάθος, αλλά οι άλλοι πάροχοι δεν δίνουν πραγματική τηλεφωνική γραμμή. Καμουφλαρισμένο voip είναι και το αποκαλούν τηλέφωνο. Γι' αυτό και ο ήχος είναι διαστημικός!

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι πάντα διαστημικός :o

σε όσους η ποιότητα του χαλκού της γραμμής τους είναι τελείως GTP έχει πρόβλημα...

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν είμαι λάθος, αλλά οι άλλοι πάροχοι δεν δίνουν πραγματική τηλεφωνική γραμμή. Καμουφλαρισμένο voip είναι και το αποκαλούν τηλέφωνο. Γι' αυτό και ο ήχος είναι διαστημικός!

Μα κανένας δεν δίνει καθαρό pstn πλέον. Όλοι σε voip το μετατρέπουν, είτε από το σπίτι (όσοι βάζουμε τις τηλεφωνικές συσκευές στα router μας), είτε από τα κέντρα τους (όσοι βάζουμε τις τηλεφωνικές συσκευές στον τοίχο).

και γιατί να είναι κακό να μας δώσουν VoIP αντί για το καθαραό/υπέρτατο/πανάγαθο pstn? :rolleyes:

Επισκέπτης
Δημοσ.
με το παγειο (15€) εχεις τηλεφωνικη γραμμη αλλα οχι απεριοριστες διαστημικες (τον ήχο εννοω) κλησεις της αντεπαθεστατης Forthnet....

Ναι γιατι ο οτε τα παει καλυτερα... ας κρατησω το στομα μου κλειστο! Δυο φορες τον Απριλιο ειχαν προβλημα τα ψηφιακα του κεντρα στην Γλυφαδα (Ποσειδωνος) και ολοκληρες εταιριες δεν ειχαν τηλεφωνο για ωρες. Στο γραφειο εχουμε 30 τηλ γραμμες οτε και δεν δουλευε καμια. Βλεπεις... με την αντιπαθεστατη forthnet κανεις διαστημικα τηλεφωνα (τον ηχο εννοω) ενω με τον οτε παιζει να μη μπορεις να παρεις καθολου. Ακομη και μετα απο τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα χρονια που τεχνολογικα δεν θα επρεπε να εχουν το παραμικρο προβλημα!

Για να μη μιλησω για την adsl (κ οχι για το bandwidth) που βγαζει διαφημησεις τυπου "μη κουνιεσαι γιατι θα διακοπει το internet , κοροϊδευοντας τους αλλους παροχους οταν ο ιδιος ΔΕΝ ειναι σε θεση να βρει μια απλη βλαβη κυκλωματος. Εχω μια 8αρα για test στο γραφειο και οποτε γουσταρει πεφτει το interface. Εχω απειρες φορες δηλωσει βλαβη εχουν δει line attenuation , noise κλπ και ακομη περιμενω να βρεθει λυση...

Δημοσ.

και γιατί να είναι κακό να μας δώσουν VoIP αντί για το καθαραό/υπέρτατο/πανάγαθο pstn? :rolleyes:

Γιατί για pstn πληρώνουμε;

Μήπως θα έπρεπε να πληρώνουμε λιγότερα αν είναι να χουμε voip;

Δημοσ.

Δε μας χ@ζεις ρε ΟΤΕ.

Με τις λεξεις θα παιζουμε ?

Στην ουσια η forthnet εχει απολυτο δικαιο σ'αυτο που λεει.

Δημοσ.

Διαβαζοντας τον τιτλο μου ηρθε κατευθειαν στο μυαλο αυτο που λεει ο απλος λαος: <<ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα>>.

Δημοσ.
Αθήνα, 02/06/2009

O ΟΤΕ κατέθεσε άμεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία υποχρεώνει την εταιρεία Forthnet:

· Να αποσύρει από το site της το Δελτίο Τύπου με τους αναληθείς και δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς

· Να μην αναρτήσει άλλο κείμενο στον Τύπο ή στο διαδίκτυο με το ίδιο περιεχόμενο μέχρις ότου εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Καλώς ή κακώς υπάρχει απόφαση Δικαστηρίου την οποία η Forthnet δεν εφαρμόζει.

Είτε δεν πήραν χαμπάρι ακόμη τι έγινε,οπότε μιλάμε για αργά ανακλαστικά της εταιρίας.

Ή είναι τόσο θρασείς που δεν τους ενδιαφέρουν οι συνέπειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...