Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση wireless σε Πετρόκτιστο :)

Ciliva

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη σας μέρα απο Κρήτη.

Έχω 8Mbit ADSL κτλ. θέλω να την εχω ελεύθερη προς χρήση ασύρματα και το πρόβλημα ειναι πως μεσολαβεί πέτρα(τοιχος) και μιλάμε για γνήσιο ντουβάρι :-D . (δε θέλω σχόλια).

Τα δωμάτια ειναι 4 με ενα ενδιάμεσο διαδρομο, επίσης αυλή που και εκει θέλω ασύρματη πρόσβαση.

Διάβασα προηγούμενα θεματα και ενιωσα μια διαυγεια γνωσης και ημιμαθειας να με διατρέχει και λιγο πανικό μη σου πω..! Κατεληξα σε ενα μοντεμ/ρουτερ, ενα ή δυο αξες ποιντς και κατι αλλο που ισος δεν φανταζομαι? παρακαλώ φωτίστε με..!

Οι χρήστες θα κυμαινονται απο 2-10!! αλλά απλα πραματα οχι λαν παιχνιδια.

Δωστε ενα συνδεσμο αν εχει απαντηθει ηδη κατι τετοιο ι πειτε σας παρακαλώ διο μοντελα που δουλευουν και με πιο τρόπο θα γινει η συνδεση (access points settings pls)!

Eυχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Βάλε καλώδιο.............διαφορετικά βάλε εξωτερικες κεραίες και δοκίμασε μήπως πίανεις σήμα απο το παράθυρο....δυστηχώς η πέτρα είναι δύσκολο να διαπεραστεί...

Δημοσ.

καλημέρα. τρόπος να το διαπεράσεις δεν υπάρχει. υπάρχει τρόπος να το προσπεράσεις.

θα πρέπει να δεις στο χώρο αν μπορείς να ρίξεις καλώδιο και να βάλεις άλλο ένα router από πίσω ή απλά να βάλεις αναμεταδότη στο σημείο που εξασθενεί το σήμα.

Δημοσ.

Δεν εχω καταληξει ακομα σε τι ρουτερ μαλλον θα παιξω dual simultaneously band - n

ευχαριστω για τις προτασεις σας. η προσπέραση θα ειναι το σχεδιο.. θα επανέλθω μολις αρχισει η εφαρμογη του. και πάλι ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...