Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κατι που βγηκε πριν λιγο στο slashdot

Project Natal Details Emerge

http://www.mcvuk.com/news/36466/Natal-launch-details-leak-from-secret-Microsoft-tour

50 λιρες?Μια χαρουλα αν οντως ισχυει!

Για δες λιγακι τις υπαρχον τιμες Πχ ποσο πουλαει την απλη καμερα για το 360,και πες μου τι λες ισχυει?

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Για δες λιγακι τις υπαρχον τιμες Πχ ποσο πουλαει την απλη καμερα για το 360,και πες μου τι λες ισχυει?

Για αυτο ακριβως και εβαλα το"αν οντως",το οποιο δεν ειδες φανταζομαι.

Δημοσ.

Το είδα το αν όντως,άρα του δίνεις κάποιες πι8ανοτιτες να είναι αλη8εια.Ενώ αν δούμε την τιμολογιακή πολιτική τις ΜS εδώ και χρόνια η πι8ανοτιτα να είναι αλη8εια είναι 0.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χριστούγεννα του 2010 ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία του Natal

Υπομονή και ραντεβού στην E3 τον Ιούνιο για περισσότερα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και εγω την nintendo δεν την παω,ποτε δεν υπηρξε παιχνιδομηχανη με απιαστα(επανασταση στα γραφικα),η εξελιξη των παιχνιδομηχανων ξεκινησε απο amiga και atari!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.
Edge has it on good authority that Microsoft's midlife rejuvenator for the Xbox 360, Project Natal, will cost a cool 149 bucks when purchased as a standalone accessory, or $100 when bundled together with the $199 Xbox 360 Arcade console.

http://www.engadget.com/2010/05/26/project-natal-to-cost-149-by-itself-299-with-360-arcade-acco/

λίγο φτυαράκι για τη συγκεκριμένη φήμη :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Nεα πνοη θα δωσει

Να πω την αμαρτια μου, στα 31 μου πια δεν εχω τοση ορεξη για παιχνιδομηχανες, για "μαλακυνση" με φιλους ομως το natal ειναι οτι πρεπει.

Ανυπομονω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Nεα πνοη θα δωσει

Να πω την αμαρτια μου, στα 31 μου πια δεν εχω τοση ορεξη για παιχνιδομηχανες, για "μαλακυνση" με φιλους ομως το natal ειναι οτι πρεπει.

Ανυπομονω

μας βλέπω πως θα είμαστε στο μέλλον...έξω δεν θα κυκλοφορεί ψυχή και εμείς μπροστά σε μια οθόνη να χοροπηδάμε σαν τις μαιμούδες!! e011.gif a055.gif

επιστροφή στην φύση ένα πράμα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
μας βλέπω πως θα είμαστε στο μέλλον...έξω δεν θα κυκλοφορεί ψυχή και εμείς μπροστά σε μια οθόνη να χοροπηδάμε σαν τις μαιμούδες!! e011.gif a055.gif

επιστροφή στην φύση ένα πράμα...

+1 σαυτο που ειπες!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...